Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Καλημέρα παιδιά, και λίγο κουράγιο ακόμα! Έρχεται η άνοιξη! (και με την ευκαιρία να σας πω για τις πρόσφατες αναρτήσεις μου, ότι ήταν…)

Ποιος είναι αυτός ο νεαρός ξανθός κύριος, πάνω από την Παναγία; Ο προσωπικός της κομμωτής, μήπως;


Την πούλησαν τριών ετών οι παλιο-γύφτοι οι γονείς της… Αυτή όμως έζησε, μεγάλωσε, μεγαλούργησε, έγινε βασίλισσα και θεά! Αλλά τα βάσανα –βάσανα! Πούλησε λοιπόν το ρολόι, και πήρε κομπολόι… Να μετράει τους καημούς και τους αναστεναγμούς!


Φτιάχνει ο καθένας -καλός ή κακός ζωγράφος… Μια εικόνα της Παναγίας τάχα, έτσι όπως του καπνίσει… Προκύπτει λοιπόν ένα κάποιο σχέδιο… Που μπορεί να είναι λίγο καλύτερο από ένα καραγκιοζάκι που ζωγραφίζει ένα μικρό παιδί… Το παστώνουν μετά με χρώματα, το γεμίζουν με χίλια δυο πράγματα, φωτοστέφανο, στολίδια, στέμματα βασιλικά, κλπ… Το ντύνουν και με χρυσά ή ασημένια πουκάμισα… Και να: έτοιμη η θαυματουργή εικόνα!


Μήπως δεν είναι απλά αστεία αυτά, άλλα και βλάσφημα κατά της αγίας γραφής;


«Αρχιμανδρίτης Παύλος Παπαδόπουλος»… (ο γνωστός αρθογράφος στο ιστολόγιο της μητρόπολης Βέροιας): Μια ετικέτα του ιστολογίου «χαίρετε». 10 αναρτήσεις… ΕΔΩ:


Οι συνομιλίες στο Facebook και τα τηλεφωνήματα αποκάλυψαν τους δολοφόνους του αρχιμανδρίτη


Το ταΐζει η καλή κοπέλα, όσο πιο συχνά μπορεί… Το κρατάει έτσι ήρεμο, γιατί στα νεύρα του –πεινασμένο, μπορεί να αρχίσει πάλι να «ευλογεί» συνεχώς, με εκείνο το «δάχτυλο», σαν… ελληνορθόδοξος αρχιμανδρίτης, παπάς, ή δεσπότης! (αριθμός ανάρτησης: 22.222)


Πέθανε σήμερα το πρωί (09.50), η γνωστή μάντισσα αστρολόγος Βιργινία Λεούση… Μετά από μακρά παραμονή σε κρίσιμη κατάσταση (από το Σαββατόβραδο της 4.02.2017) στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του ιδιωτικού θεραπευτηρίου Metropolitan… Τόσο καιρό εκεί (επί ενάμιση μήνα), χωρίς ένα νεύμα, να κρατά ερμητικά κλειστά τα μάτια της. Είχε μεταφερθεί εκεί εσπευσμένα, μετά από ανακοπή καρδιάς, μετά από κοκτέιλ χαπιών που είχε καταναλώσει, λόγω προβλημάτων υγείας. (Συγκλονισμένη είναι η κολλητή της φίλη, η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου.)


Μπήκε λένε στο βιβλίο Γκίνες… (σαν την πιο μεγάλη απάτη των αιώνων;) Είναι το εκκλησάκι της Αγ.Θεοδώρας, στο χωριό Βάστα Αρκαδίας… Αυτό, με το δήθεν θαύμα της αγίας…


Ο ηθοποιός Ρόμπερτ Πάουελ με το κλασικό το σεντόνι του, σε άλλη μια χαρακτηριστική φάση του έργου, σε εκείνη τη σκηνή… Μετά από το τριήμερο σκοτάδι στον Άδη… [Σύμφωνα με το σενάριο: Έγινε φως, η Ανάσταση! «Αλλάχ ου ακμπάρ», αναφώνησε ο βρετανός ηθοποιός, μόλις μπόρεσε και βγήκε στο φως της ημέρας… Περιχαρής πλέον, αφού πριν τον εμπόδιζε εκείνη η βλαμμένη η βαριά η παλιόπετρα, στην πόρτα του τάφου! «Σαλάμ αλέκουμ», και «αλέκουμ σαλάμ» αντιφώνησαν μαζί, οι δυο μαζορέτες (σεμνές αυτές -όχι όπως οι άλλες) που είχαν πάει να τον υποδεχτούν, προσφέροντας του μάλιστα και μερικούς παρθενικούς κρίνους!]


Αποκάλυψη: Η Αυτού Αγιότης ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας B’, δεν χρησιμοποιεί το κωλοδάχτυλο όταν ευλογεί! (σ.σ. λέτε γι αυτό να έγινε η απόπειρα να τον δηλητηριάσουν, για να τον βγάλουν από τη μέση διότι χαλάει την κωλομπαρο-πιάτσα, στους υπόλοιπους ορθόδοξους ρασοφόρους;)


Το κήρυγμα της Κυριακής: Άντρες, κάντε υπομονή, κι ο ουρανός θα γίνει… και ερωτικός! Πίστευε φίλε, μέχρι τέλους στον γέρο πατέρα και το περιστέρι του, με το οποίο –συν τον κρίνο (περίπτωση Παναγίας Τήνου) απέκτησε και αυτό το παλληκάρι, στήριγμα στα γηρατειά του… Έτσι, όταν πεθάνεις, θα πας εκεί κοντά τους, όπου σε περιμένει μια σούπερ σέξι ανταμοιβή… Είναι τα δικά μας τα Ουρί (φωτο), του δικού μας παραδείσου, τα γκομενάκια! Πολύ καλύτερα –όπως βλέπεις, και από αυτά των μουσουλμάνων! Χα!


Το ξέρατε ότι είχαν ερωτευτεί σφόδρα, και τα άλογα τους -μεταξύ τους… Το κοκκινωπό σκούρο (προς το καφετί) του ενός, και το άσπρο (προς το γκρι ανοιχτό) του άλλου;


Άλλη μια ευλογία -ντούμπλεξ αυτή… Πάντα, με το γνωστό το δαχτυλάκι! Αφορμή, να αναρωτηθεί κανείς, αν στη νηστεία αυτή που διανύουμε, επιτρέπεται εναλλακτικά το δαχτυλάκι, όταν υπάρχει η σχετική αποχή ολοκληρωμένου έρωτα… Τόσο στο ανδρόγυνο όσο και σε μια ελεύθερη σχέση… Και αν –για παράδειγμα έχει κανείς σύζυγο και ερωμένη – ως έγγαμος, ή δυο ερωμένες – ως άγαμος, και νηστεύει… Θα εμπνευστεί άραγε από την ευλογία αυτή για ένα σχετικό τρίγωνο… Στο οποίο αυτός θα είναι ένθεν και ένθεν των δυο γυναικών για να τις κατευθύνει τελετουργικά, σε μια εικονική –νηστίσιμη, ερωτική πράξη δακτυλικού οργασμού;


Ποια είναι αυτή η «μέση κατάσταση» των ψυχών πριν από την Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου; Είναι μια ασταθής κατάσταση; Ένας «μη παράδεισος» από τη μια, και μια «μη κόλαση» από την άλλη; Και πώς επηρεάζονται θετικά οι ψυχές σε αυτήν την κατάσταση με την βοήθεια των μνημοσύνων; Από πού φεύγουν -από το χειρότερο, και πού πάνε -προς το καλλίτερο;


Τι γίνεται τελικά ο διάβολος σαν γεράσει… Τότε δηλαδή, εκείνον τον μακρινό καιρό, από την Ημέρα της Κρίσης και μετά; Γίνεται κι αυτός καλόγερος ή καλόγρια, κατά το κοινώς λεγόμενο; Και ποιος θα τον γηροκομήσει; Οι Άγγελοι του; Και πώς θα λέγεται το μέρος εκεί; «Πρεβεντόριον η ωραία Άβυσσος», ή… «Το πυρ το εξώτερον – Τέρμα κολάσεως»;


Ή είναι χαζούλικο και αυτό -σαν μωρό, ή το κάνει επίτηδες… για να γελάσουμε! Ποιο; Να, μόλις που γεννήθηκε, και προσπαθεί να μας ευλογήσει –σαν μητροπολίτης, και με τα δυο του τα χεράκια μάλιστα… Φαίνεται όμως ότι μπερδεύεται και το κάνει πολύ αδέξια αυτό το ταχυδακτυλουργικό το κόλπο! Το θαύμα όμως γίνεται: Ο Ιωσήφ, ξετρελαίνεται με τα καμώματα αυτά, και γίνεται αυτόματα 40 με 50 χρόνων νεώτερος! (εδώ τον βλέπετε νέο, ενώ σε άλλες εικόνες εμφανίζεται 80 ετών ακριβώς, όπως ακριβώς λένε και τα σχετικά ορθόδοξα κιτάπια! Χα!)


Μου έκανε εντύπωση, το ότι στη θ. λειτουργία με τον ιερέα να τον βοηθούν –αόρατα, μυριάδες αγγέλων, χερουβείμ και σεραφείμ, μπορεί επίσης να αλωνίζει -εκεί μέσα στο ναό, και μια λεγεώνα από δαίμονες, που διακόπτουν το μυστήριο και βρίζουν «σκύλα», την Παναγία, με το στόμα μιας δαιμονισμένης!


Έχουμε χιλιάδες ιερείς, έχουμε εκατοντάδες επίσκοπους στην Ελλάδα! Είναι πότε δυνατόν μέσα σε αυτήν την Εκκλησία, την Εκκλησία της Ελλάδος, την Ορθόδοξη –την αληθινή δηλαδή χριστιανική Εκκλησία να συμβαίνει κάτι τέτοιο, να είναι δηλαδή όλοι –μα όλοι διεφθαρμένοι; Τότε δεν θα ήταν Εκκλησία του Χριστού, αλλά κάτι άλλο, ανάλογο δηλαδή με αυτό για το οποίο κατηγορούνται οι ιερείς μας -αν υποθέσουμε ότι είναι σωστές οι κατηγορίες εναντίον τους! Θα ήταν Εκκλησία του προδότη Ιούδα, ή του Μαμμωνά, ή των Σοδόμων και Γομόρρων, κλπ, κλπ!


Στην εικόνα, η γνωστή και ως «μητέρα του θεού», και το παιδί της -το μικρό, που έχει και το ψευδώνυμο Ιησούς Χριστός! Ερώτηση: Αν αυτός ο «μικρός θεός» μεγαλώσει αρκετά, θα μπορεί τότε να λέγεται και «μεγάλος θεός»;


Η βραχονησίδα της αγίας Θεοδώρας;


Όπως διαβάζουμε, ο Αδάμ και η Εύα, μετά από την αμαρτία, αισθάνθηκαν γυμνοί, και τότε ντράπηκαν και έσπευσαν και κρύφτηκαν από τον θεό σε κάτι θάμνους, και μετά σκέπασαν επιμελώς τα γεννητικά τους όργανα με ρούχα που έφτιαξαν από φύλα που οι ίδιοι έπλεξαν! Λες και ο απαγορευμένος καρπός, έχει να κάνει με κάποια παρασπονδία ως προς το φυσιολογικό το σεξ. Ερώτηση: Τα ρούχα, από γούνα, πότε τους τα έφτιαξε ο θεός;


Ο γέροντας Παΐσιος –ως γνωστόν, δεν ήταν ιερέας, αλλά ένας απλός καλόγερος. Και πώς θα μπορούσε να γίνει και ιερέας άλλωστε, αφού στον εμφύλιο ως ασυρματιστής, καλούσε τα αεροπλάνα να βομβαρδίσουν τους κουμουνιστές, και είχε συνεπώς βάψει τα χέρια του στο αίμα; Έτσι, τον βλέπουμε -στις αγιογραφίες του, να μην ευλογεί φάτσα κάρτα, δηλαδή με ντούρο –κατάμουτρα, το παρα-μεσαίο δάχτυλο του δεξιού χεριού, όπως οι ιερείς και οι δεσποτάδες, αλλά εμφανώς πιο χαλαρά, με τα δάχτυλα κάπως πιο μαζεμένα! (φωτο)


Ωραία αυτή η ιστορία -με τον ληστή κλπ... Αυτή που μας λέει ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Στέφανος Αναγνωστόπουλος. Πού να την βρήκε, άραγε; Σε κάποιο βιβλίο; Ποιο;


Συγχαρητήρια! Το Ορθόδοξο ίδρυμα «Απόστολος Βαρνάβας» (βιβλιοπωλείο, κλπ), μόνο σεμνές εικόνες του Χριστού έχει! Χωρίς «ευλογίες» αισχρές και βλάσφημες, με «κωλοδάχτυλα» ιερατικά -μητροπολιτικά! Μπράβο!


Σαν σήμερα… XAIRETE… Κοπιάστε!


Άλλα κόλπα! Δεν είμαστε οι ίδιοι –ανατολικοί και δυτικοί χριστιανοί! Προσέξτε στη φωτο αυτή, πώς (διαφορετικά) κάνει τα δάχτυλα του ο παπικός Χριστός για να ευλογήσει… Εδώ, μετατρέπει μια γκοφρέτα, ή γαλέτα, ή κρακεράκι Παπαδοπούλου, σε σώμα του, την όστια (hostia)!


Καλημέρα, καλή εβδομάδα! Κοπιάστε! (και οι πιο πρόσφατες αναφορές -στο «χαίρετε», ήταν στα θέματα…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: