Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Πέθανε σήμερα το πρωί (09.50), η γνωστή μάντισσα αστρολόγος Βιργινία Λεούση… Μετά από μακρά παραμονή σε κρίσιμη κατάσταση (από το Σαββατόβραδο της 4.02.2017) στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του ιδιωτικού θεραπευτηρίου Metropolitan… Τόσο καιρό εκεί (επί ενάμιση μήνα), χωρίς ένα νεύμα, να κρατά ερμητικά κλειστά τα μάτια της. Είχε μεταφερθεί εκεί εσπευσμένα, μετά από ανακοπή καρδιάς, μετά από κοκτέιλ χαπιών που είχε καταναλώσει, λόγω προβλημάτων υγείας. (Συγκλονισμένη είναι η κολλητή της φίλη, η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου.)

Διαβάζω:
Η είδηση μεταδόθηκε από την πρωινή εκπομπή «Φτιάξε Καφέ να στα πω» (σ.σ. τα κακά μαντάτα στο φλιτζάνι;), που ήρθε σε επαφή με την κόρη της αστρολόγου, Άντα.


Συγκλονισμένη είναι η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου από το θάνατο της Βιργινίας Λεούση. 

Η Νένα ήταν πολύ κοντά με την Βιργινία και της είχε ιδιαίτερη αδυναμία. 
Ήταν εξαδέλφη του πρώτου της άντρα (του ηθοποιού Γιώργου Ματαράγκα –χώρισαν τρία χρόνια μετά το γάμο).…
Η Νένα Χρονοπούλου, έγραψε στη σελίδα της, nena.gr, για τον θάνατο της αστρολόγου:  
«Δε μπορούμε να γνωρίζουμε τι δεν πήγε καλά, οι θεράποντες ιατροί έκαναν ότι μπορούσαν πραγματικά αλλά όλοι ξέρουμε πως Άλλος είναι αυτός που αποφασίζει για την πορεία της ζωής μας... (σ.σ. όχι τα άστρα;)
Έτσι από σήμερα το πρωί η Βιργινία μας θα βρίσκεται στη γειτονιά των Αγγέλων... (σ.σ. μαζί με επίσης διάσημους συναδέλφους της -αγίους, όπως τον παπά -Πορφύριο και τον γερό -Παΐσιο)
Καλό Παράδεισο Βιργινία μου (σ.σ. δεν υπάρχει και κακώς παράδεισος) και καλή αντάμωση...
Νένα Χρονοπούλου – Μητροπούλου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: