Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

KSESKISMENH-EKKLHSIA (120 αναρτήσεις)


Είδες και τα άλλα "έθιμα" Σταυρούλα;

1. Ο γαμπρός και η νύφη δεν βλέπονται, λέει, μια μέρα πριν το γάμο, διότι είναι "γρουσουζιά"... Και κοιμούνται χώρια μια βραδιά πριν! Έστω δηλαδή κι αν συζούν χρόνια, έστω κι αν έχουν κάνει και πολιτικό γάμο πριν, κι έχουν και παιδί!

2. Κάνουν δε χώρια, και, το λεγόμενο μπάτσελορ πάρτι, όπου ξεσαλώνουν ξετσίπωτα, μια μέρα (νύχτα) πριν πάνε να τους στεφανώσει η Εκκλησία!

[Η οποία «Εκκλησία» είναι πορνική, είναι του χρυσού και όχι του Χριστού, όπως λέει και ο κ. Ιωάννης Καρδάσης ο τακτικός σχολιαστής μας! Και αντί να έχουν επιτίμιο, λέει, μακράς διάρκειας για την πορνική τους διαγωγή (τα «μέλη» αυτά της Εκκλησίας) έρχεται λέει η Εκκλησία εξπρές, και «κατ’ οικονομία» τους συγχωρεί αμέσως, και αμέσως τους παντρεύει και βαφτίζει μαζί και το παιδί τους, τιμώντας τους έτσι, με το διπλό μυστήριο, την πορνεία τους! Τους συγχωρεί δε, χωρίς οι ίδιοι να το ζητήσουν, χωρίς να έχουν εκδηλώσει καμιά μετάνοια, αφού οι δηλώσεις που κάνουν (όσοι επώνυμοι από αυτούς) πριν τον θρησκευτικό τους γάμο, είναι ένα φτύσιμο για την εκκλησία, το μυστήριο της οποίας το θεωρούν μια πλάκα, ένα πατιρντί και τίποτε άλλο, όπως με καμάρι ομολογούν – για τσαμπουκά - δημόσια!]

3. Και την ώρα του γάμου η εκκλησία μετατρέπεται σε χαμαιτυπείο, από την συμπεριφορά και από την εμφάνιση τόσο των νεόνυμφων όσο και των καλεσμένων!

4. Και μετά, ακολουθεί το άλλο «έθιμο»:
Το κοσμικό – πορνικό γλέντι... Που αν είναι και καλοκαίρι σε νησί, τότε μετά τον πορνικό χορό, η ήδη μισόγυμνη νύφη (με το πορνικής έμπνευσης νυφικό της) πέφτει και στη θάλασσα!

(7 Σεπτεμβρίου 2010 11:14 π.μ.)

http://xairete.blogspot.com/2010/09/blog-post_2257.html


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Οι εκκλησίες κατάντησαν χειρότερες από τις οικίες (διάβαζε: οίκους ανοχής).

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ


http://xairete.blogspot.com/2010/09/blog-post_7805.html


ΣΧΕΤΙΚΟ:

«Τέκνα μου αγαπητά,

Να έρχεστε να σας παντρεύουμε! Κι ας μην είστε πιστοί της Εκκλησίας! Ελάτε, όπως θα πηγαίνατε σε ένα θέατρο, όπως θα πηγαίνατε στα μπουζούκια για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας!

Μη φοβάστε το Θεό ότι δεσμεύεστε τάχα επειδή παντρευτήκατε στην εκκλησία, ότι είναι τάχα μυστήριο και κάτι το ιερό, κάτι που πρέπει να σας προκαλεί δέος ή να σας φρικάρει!

Ελάτε σε εμάς χωρίς καμιά συστολή ή αναστολή! Μια πλάκα γίνεται εδώ, και θα χαρείτε κι εσείς και οι συγγενείς σας και οι φίλοι σας…

Τίποτε το σοβαρό δεν γίνεται, τίποτε δεν θα αλλάξει στη ζωή σας… Όπως κοσμικά ή και χωρίς Θεό ζούσατε και συζούσατε πριν, έτσι και τώρα… μετά το «μυστήριο»! Και αν δεν θέλετε παιδιά («ακόμα») ξέρετε εσείς…

Δι ευχών των αγίων, κλπ, κλπ!..»

http://xairete.blogspot.com/2009/10/blog-post_10.html


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2009


Το ιστολόγιο αυτό, έχει άπειρες φορές αναφερθεί στον αυτοεξευτελισμό της εκκλησίας μας



1. Ιωάννης Καρδάσης, είπε...
Αγαπητέ Παναγιώτη.
Το γεγονός είναι ένα:
Η Εκκλησία de facto ευλογεί την πορνεία.
ΝΑΙ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ!
Αφού δέχεται να βαπτίζει αμέσως τα παιδιά, όσων μόλις προηγουμένως έχει ευλογήσει (;) το γάμο!

2. Ιωάννης Καρδάσης είπε...
"Εκτός από την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, μας προέκυψε τώρα τελευταία και η ΠΟΡΝΟΔΟΞΙΑ!"

Ελεονώρα Μελέτη: Το ξέσκισε ΚΑΙ αυτό το μυστήριο!..


Ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, καταγγέλλει τις αισχρότητες που διαπράττονται στον χώρο της Εκκλησίας.

 
Ο Μιχαλόπουλος καταγγέλλει τις αισχρότητες που διαπράττονται στον χώρο της Εκκλησίας.

Αν αυτό σας ενοχλεί, τότε σημαίνει...

http://xairete.blogspot.gr/2010/06/blog-post_3186.html


...Δεν θεωρείται η μεγαλύτερη μαλακία του ανθρώπου η συναναστροφή του με παπάδες του Μαμωνά;

Δεν είναι χειρότερο και από την πιο αισχρή - την πιο ξεφτιλισμένη - πορνεία, το να πατάει κανείς το πόδι του σε ένα τόσο μαγαρισμένο μέρος όπως έχουν καταντήσει σήμερα οι ορθόδοξοι ναοί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: