Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Η Conchita Wurst, ποζάρει και τραγουδάει –αποκλειστικά, για τον Εφραίμ της Νέας Μάκρης!

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Σύγχρονα θαύματα! Ποιο θεωρείτε σαν πιο μεγάλο, από τα δυο: 1. Ο Τόμας που έγινε Conchita; (είναι άντρας που εμφανίζεται σαν γυναίκα) ή 2. Η αγιοποίηση του (γυναικείου σκελετού;) Εφραίμ της Νέας Μακρης; (τρανσεξουαλ κατάσταση, κι αυτή!)


Conchita Wurst: 
Προχθές αργά στο μπαρ το ναυάγιο, 
βρέθηκα να τα πίνω μ έναν άγιο… 
(τον Εφραίμ της Ν. Μάκρης;) 
Καθότανε στο διπλανό σκαμπό, 
και κοινωνούσε με ουίσκι και νερό. 
Καθότανε στο διπλανό σκαμπό, 
στο τέλος πλήρωσε και το λογαριασμό… 
[Τι ποσό να πλήρωσε άραγε -στο Φανάρι Ιστανμπούλ, το μοναστήρι της Ν. Μάκρης, για να πετύχει την αγιοποίηση του (γυναικείου σκελετού;) Εφραίμ; ]

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ:
http://www.athensmagazine.gr/portal/gossip/100925#.U3DHbChlvFo







ΣΧΕΤΙΚΑ:

Θαύμα – θαύμα! Ο Εφραίμ της Νέας Μάκρης, αποστομώνει τον κ. Καρδάση!


Conchita Wurst, η γενειοφόρος αυστριακή νικήτρια του φωτεινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision (που στη φωτο, φαίνεται να έχει, και, …μαλαπέρδα!): Τι κοινό έχει, με τον (γυναικείο σκελετό;) -όσιο Εφραίμ της Νέας Μάκρης;

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καληνύχτα σας! (…και η santa - Conchita, βοήθεια σας!)

http://xairete.blogspot.gr/2014/05/santa-conchita.html

petros είπε...

Νομίζω φίλε μου πως έχεις δαιμόνιο μπορείς να το καταλάβεις? Δεν σου λέω τι να κάνεις γιατί σίγουρα ξέρεις! Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις πρόβλημα σοβαρό! Δεν θα ήθελα να το δημοσιεύσεις.

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Θαύμα – θαύμα!

Ο Εφραίμ της Νέας Μάκρης, αποστομώνει τον κ. Καρδάση!

Αποδεικνύει (δες σχετική φωτο) ότι δεν είναι γυναικείος ο σκελετός του!
Ότι είναι άντρας τελικά, και μάλιστα την είχε (και την έχει) και… Μακριά, -την τσουτσού του (και αναλλοίωτη, βέβαια), -όπως φαίνεται όταν του σηκώνεται κάτω από τα ράσα του!

http://xairete.blogspot.gr/2014/05/conchita-wurst-eurovision.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

Διαβάζω:
Γέροντος Παΐσιου του Αγιορείτου Λόγοι Α΄ -

Πολύς δαιμονισμός υπάρχει σήμερα στον κόσμο. Ο διάβολος αλωνίζει, γιατί οι σημερινοί άνθρωποι του έχουν δώσει πολλά δικαιώματα και δέχονται δαιμονικές επιδράσεις φοβερές.

(Αναρτήθηκε σήμερα, από P. MICHALOPOULOS στις 8:51 μ.μ.)

http://xairete.blogspot.gr/2014/05/blog-post_6986.html

Unknown είπε...

Αντί να λέτε κακοήθειες γιατί δεν διαβάζετε την ιστορία της Μονής και του Αγ. Εφραίμ; Την έχετε επισκεφθεί και μιλάτε έτσι; Τουλάχιστον γι' αυτά που ισχυρίζεσθε να έχετε αποδείξεις, μη λέτε λόγια στον αέρα. Προφανώς, δεν πιστεύετε στο θεό και στα οράματα της Μακαρίας και χιλιάδων πιστών. Δεν σέβεσθε, τουλάχιστον την πίστη των συνανθρώπων σας που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη αυτού του Αγίου με τις θαυματουργικές επεμβάσεις του στις ζωές τους; Υπάρχουν τόμοι ολόκληροι με σχετικά θαύματα, γνωρίζετε γι' αυτούς; Ο Άγιος Εφραίμ υπήρξε και υπάρχει, κι εμφανίστηκε κι υπέδειξε που ήταν ο σκελετός του και τι του συνέβη. Πιστεύω θα συναντήσετε ανθρώπους να σας πουν για θαύματα του Αγίου Εφραίμ γιατί είναι πολύ γνωστός πια. Κι αν δεν έχετε συναντήσει, ρωτήστε εμένα που τον έχω προστάτη μου και βίωσα τη θαυματουργική του δράση.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Καλησπέρα Έφη!
Θα θέλαμε να μας περιγράψεις –αν θέλεις, αυτό που λες ότι βίωσες -σχετικά με τη θαυματουργική δράση του προστάτη σου.
Σε ευχαριστούμε προκαταβολικά γι αυτό, και περιμένουμε.
Καλό σου βράδυ! Χαίρε!

Unknown είπε...

Χαίρετε.
Δεν ξέρω αν γνωρίζετε σχετικά με τη θαυματουργική δράση του Αγίου Εφραίμ, ότι έμφανίζεται ώς έντονη ευωδία λιβανιού, ή πολλών λουλουδιών μαζί, σε οράματα πιστών ή ακόμα και ολοζώντανος. Θα πείτε: Μα γιατί, δεν υπάρχουν άλλοι ψηλοί, μελαχροινοί ιερομόναχοι; Μόνο ο Άγιος Εφραίμ; Και θα σας πω πως έχετε δίκιο.Υπάρχει, όμως μια διαφορά. Ο Άγιος αυτός κάνει την εμφάνιση του με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους, και τη "συμπληρώνει" με τα κατάλληλα σημάδια που κατοχυρώνουν ότι δεν είναι ένας οποιοσδήποτε παπάς. Πχ. μου τυχαίνει να τον επικαλούμαι και σύντομα μια ευωδία λιβανιού από το πουθενά να μου έρχεται στη μύτη. Στη μητέρα μου εμφανίστηκε ζωντανός στο γραφείο της και τη σταύρωσε με μύρο, και στην απορία της αν ήταν όντως εκείνος, τα χέρια της άρχισαν μετά από μέρες να ευωδιάζουν χωρίς να έχει αγγίξει θυμίαμα ή άρωμα. Ως απάντηση σε μια επίκλησή μου εμφανίστηκε στον ύπνο μου λέγοντας: "Με ζήτησες, κι ήρθα!", και μου είπε μελλούμενα προβλήματα που μου συνέβησαν 3 χρόνια μετά. Είναι λίγα αυτά; Δε νομίζω.
Έχω την απορία κι απαντήστε μου αν έχετε την καλοσύνη, γιατί βγάζετε χολή για ένα ιερό πρόσωπο;

P. MICHALOPOULOS είπε...

Σας ευχαριστώ για την καλοσύνη που είχατε να μοιραστείτε μαζί μας (για εμένα και για τους αναγνώστες του ιστολογίου «χαίρετε»), όλες αυτές τις -εντυπωσιακές πράγματι- εμπειρίες σας.
Σας δικαιολογώ λοιπόν, που τον θεωρείτε οικογενειακό προστάτη σας τον Εφραίμ της Νέας Μάκρης, αφού σας προστατεύει με τα αρώματα του, με την ολοζώντανη παρουσία του -στη μητέρα σας, με τα όνειρα σε εσάς, και με τις επιτυχείς προβλέψεις του…

Όσο για εμάς…
Για τη «χολή», που λέτε…
Επιτρέψτε και σε εμάς που έχουμε 60 ετών συνεχή εκκλησιαστική δράση στον τόπο αυτό (εγώ είμαι παλαίμαχος κατηχητής της Αποστολικής Διακονίας, και Χειροθετημένος Αναγνώστης από τα νιάτα μου, εκπαιδευτικός και θρησκευτικός συγγραφέας), επιτρέψτε λοιπόν και σε εμάς μας, να έχουμε μια διαφορετική άποψη και να την δημοσιοποιούμε, με σκοπό αυτόν ακριβώς τον διάλογο και τον εκατέρωθεν προβληματισμό.

Αν λοιπόν ο Άγιος σας είναι αληθινός, τότε δεν κινδυνεύει από εμάς… Τότε, δεν θα έχει να φοβηθεί καθόλου από την κριτική που του κάνουμε εμείς…

Εμείς, που δεν επιζητούμε χρωματιστά όνειρα και αρώματα για να πιστέψουμε…
Εμείς, που έχουμε ανοιχτά μάτια και ανοιχτό μυαλό, που δεν εθελοτυφλούμε, που δεν ονειροπολούμε, αλλά προσπαθούμε να ελέγξουμε τα κακώς κείμενα στην εκκλησία, όπως τέτοιες είναι και οι περιπτώσεις θρησκευτικής αγυρτείας, και θρησκευτικού εμπορίου… Η εκμετάλλευση δηλαδή του θρησκευτικού μας συναισθήματος, οι δαιμονικές αυθυποβολές και η χειραγώγηση από επιτήδειους του ελεύθερου πνεύματος μας.

Και πάλι σας ευχαριστώ για την επικοινωνία που είχαμε, και σας εύχομαι ο Σωτήρας Χριστός να είναι Προστάτης σας!
Χαίρετε!

ΥΓ

EFRAIM-NEAS-MAKRHS (67 Αναρτήσεις)
http://xairete.blogspot.gr/search/label/EFRAIM-NEAS-MAKRHS

EFRAIM-NEAS-MAKRHS-GYNAIKEIOS-SKELETOS (21 Αναρτήσεις)
http://xairete.blogspot.gr/search/label/EFRAIM-NEAS-MAKRHS-GYNAIKEIOS-SKELETOS

Unknown είπε...

Με αφορμή αυτή τη δημοσίευση διάβασα και άλλες δικές στο συγκεκριμένο blog... Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν αρκετοί διεστραμμένοι στη σύγχρονη Εκκλησία. Θεωρώ, όμως ότι μαζί με τα ξερά καίτε και τα χλωρά δυστυχώς. Δεν πιστεύετε ότι υπάρχουν και αφανείς ιερείς, τίμιοι που δίνουν τον αγώνα τους;

Όσο για τα αρώματα και τα χρωματιστά όνειρα,υπάρχουν και άνθρωποι που δεν τα επιζήτησαν και τους τα φανέρωσε ο Κύριος. Και ήταν και εκείνοι άνθρωποι που θεωρούσαν ότι είχαν ανοιχτά μάτια και ανοιχτό μυαλό. Ο Θεός κρίνει αν είναι απαραίτητη η επέμβαση του μέσω των Αγίων Του, είτε με αρώματα, είτε με χρωματιστά όνειρα ή οτιδήποτε άλλο.

Χαίρετε!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Με ρωτάτε: «Δεν πιστεύετε ότι υπάρχουν και αφανείς ιερείς, τίμιοι που δίνουν τον αγώνα τους;»
Απαντώ:
Και βέβαια πιστεύω ότι υπάρχουν και τίμιοι ιερείς. Μόνο που ο αγώνας τους δεν μπορεί να είναι αφανής, και δεν μπορεί -αν είναι φωτεινός- να είναι κρυμμένος κάτω από το μόδιον (Ματθ. 5:15). Είναι αυτοί, που ακριβώς για αυτήν τους την τιμιότητα -που δεν αντέχεται από τους πάσης φύσεως διεφθαρμένους, διώκονται! Τόσο από -εκκλησιαστικά ανωτέρους τους, όσο και από -κοσμικά φρονούντες λαϊκούς.
Και είναι αρκετοί από αυτούς που το μπλογκ αυτό -με τις μικρές του δυνάμεις, τους έχει υποστηρίξει ένθερμα, -κόντρα στο ρεύμα.
Σας ευχαριστώ και πάλι για την επικοινωνία! Χαίρετε!