Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Τα δύστυχα της Εκκλησίας…

Το Xωνί
1 hr ago

Διαβάζω!
Ποιοί γέροντες της Ορθοδοξίας θα αγιοποιηθούν

 
Οι γέροντες Παϊσιος, Ιάκωβος Τσαλίκης, Αμφιλόχιος, Εφραίμ Κατουνακιώτης και Σοφρώνιος του Εσ-σεξ, είναι δεδομένο ότι θα συμπεριληφθούν στα δίπτυχα της Εκκλησίας…
http://www.toxwni.gr/ellada/item/17268-poioi-gerontes-tis-orthodoksias-tha-agiopoiithoyn
ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Και αφού κοιμήθηκαν -και ξεβράκωτοι, και, ξεσκέπαστοι… Πάγωσε και ο πωπός τους, και είδαν σε όνειρο την αγιοποίηση του προστάτη κωλόγερού τους! Χα!


Γέροντας Σωφρόνιος του έσσεξ: 
 - Ε, λέμε και καμιά μα@λα@κία, για να περάσει η ώρα! 

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Μη χέσω! Διαβάζω: «Ακολουθία Οσίου Παϊσίου Του Αγιορείτου»


Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

Το χριστιανο-φασιστικό παραλήρημα για την δήθεν επερχόμενη αγιοποίηση του Κωλόγερου Παΐσιου, συνεχίζεται! Χα!


Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011

γ. Παΐσιος: Ο ψευδοπροφήτης – μάγειρας... της ομελέτας με τις κοτσουλιές του!


Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

Τι κρίμα! Το φως της πίστης στην Ανάσταση του Χριστού, έχει τώρα πια αντικατασταθεί από τον καλογερο-παπαδικό σκοταδισμό!

4 σχόλια:

Νίκος Χελιώτης είπε...

Δεν σε γνωρίζω κύριε,αλλά αν ήσουν άνθρωπος αγάπης και καταλαγής,δε θα μιλούσες έτσι για ανθρώπους που έφυγαν από τον μάταιο τούτο κόσμο και είναι στα χέρια του Θεού.Το αντικληρικό σου μένος όμως δεν σου επιτρέπει να υβρίζεις.Ο μόνος κριτής μας είναι ο Χριστός,μην το κάνεις αυτό παιδί μου.Σου μιλάει με αγάπη ένας γέροντας πολύτεκνος Πρεσβύτερος.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Και εγώ, πρώτη φορά ακούω το όνομα σου «κύριε»!
Πολύτεκνος εσύ - δημόσιος υπάλληλος, βολεμένος… Με δυο παιδιά εγώ -ιδιωτικός υπάλληλος, με αγώνες για την ορθόδοξη πίστη, και ταλαιπωρημένος επαγγελματικά λόγω διωγμών από διαφόρου τύπου σατανάδες!
Ιερέας εσύ, έμμισθος και με τυχερά… Αναγνώστης εγώ -άμισθος, και (ανάργυρος) παλαίμαχος Κατηχητής της Αποστολικής Διακονίας.
Με αποκαλείς παιδί σου… Υποθέτω, λόγω του ότι είστε «πάτερ». Διαφορετικά, μη με νομίζεις κανένα παιδί! Γεροντάκια -συνομήλικοι πρέπει να είμαστε και οι δυο, αν κρίνω από τη φωτογραφία σου στο προφίλ σου.
Και τώρα που γνωριστήκαμε, θα σε ρωτήσω: Με τι στοιχεία, έρχεσαι στο μπλογκ μου και με βρίζεις; Ότι τάχα δεν είμαι άνθρωπος αγάπης, αλλά έχω -λές …μένος αντικληρικό; Περιμένω να τεκμηριώσεις τις κατηγορίες σου αυτές!
Εσύ λοιπόν είσαι ο υβριστής παπά μου, και όχι εγώ όπως με κατηγορείς. Εγώ, κάνω κριτική με ατράνταχτα στοιχεία… Κριτική, από αγάπη προς την Εκκλησία, με την οποία εγώ δεν έχω σχέση εμπορική -υπαλληλική, αλλά σχέση πραγματικά ουσιώδη!
Και κάνω κριτική από καθήκον, και σύμφωνη με την επιταγή του Ευαγγελίου να κρίνουμε –όχι εξωτερικά, αλλά ορθά με τεκμήρια και με επιχειρήματα.
Τέλος…
Διάβασα στο προφίλ και το βιογραφικό σου. Μετά το πιο πάνω σχόλιο σου όμως, ένα πράγμα έχω ακόμα να σου πω: Κρίμα σε σένα, κακομοίρη μου! Κρίμα, ρε!

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Και η «Δημιουργία», συνεχίζεται! Ποιο λάθος έγινε όμως, και γεμίσαμε χαρισματικούς Παΐσιους και λοιπούς «αγίους» του είδους αυτού στην Εκκλησία, σήμερα;

http://xairete.blogspot.gr/2014/10/blog-post_99.html

Ανώνυμος είπε...

Πέστα άνθρωπε. Επιτέλους. Γεμίσαμε ΑΓΙΟΚΩΛΟΓΕΡΟΥΣ και ΑΓΙΟΜΑΛΑΚΕΣ.