Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Andreas Liveris: για σού ρε παναγιώτη με την σάτιρα σου!

ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ:
Andreas Liveris 

για σού ρε παναγιώτη με την σάτιρα σού. ήθελα να ήξερα κάνεις σάτιρα ή κάνεις δαιμονική δουλειά?. τί πιστεύεις
Andreas Liveris 

άμα θέλεις να δείχνεις αποσπασματικά κάποια επεισόδια να τα δείχνεις ολοκληρωμένα και όχι μεμονωμένα.για να καταλαβαίνει ο άλλος τί λένε και τί γίνεται και όχι τί θέλεις εσυ να δείχνεις για να περνάς τις δικές σού αιρετικές απόψεις.να είσαι τίμιος και δίκαιος και όχι άδικος και τσαρλατάνος
Panagiotis Michalopoulos 

Ποιες «αιρετικές απόψεις»; Η διαφορά μας, δεν είναι θρησκευτική, δεν είναι δογματική διαφορά! Απλά, εγώ δεν είμαι φασίστας! Και αυτό, δεν μου το συγχωρείτε! Χα!
ΣΧΕΤΙΚΟ:

Να γιατί και οι χουντικοί πρέπει να έχουν τον «άγιο» τους!!!
http://kalogeropaisios.blogspot.gr/2008/08/blog-post_18.html

Andreas Liveris 

με αυτά πού γράφεις? σύστημα κά και διαστροφή κα! όχι μόνον φασίστας τού λόγου είσαι αλλά και απόλυτα αιρετικός για εμάς τούς ορθοδόξους και μόνο πού δεν δέχεσαι τούς αγίους τής εκκλησία μάς και όλες ή ύβρεις κατά τα ιερά τής εκκλησία. αποδεικνύουν ότι είσαι επικίνδυνος? τώρα πώς συνδυάζεις τον παβηλ.Χριστοδούλου Ειρηναίου. με τον Άγιο Παΐσιος τί να πω? και ποιος σού είπε ότι εμείς είμαστε φασίστες και δεν σε συγχωρούμε για τα πιστεύουν σού και τις απόψεις σού. δικαίωμα σού είναι να έχεις την δικιά σού άποψη και πιστεύω για τα πολιτικά θρησκευτικά κ.τ.λ.π εγώ προσωπικά δεν κάνω αυτό πού λες. αλλά όχι και να δεχτούμε τί ύβρεις στα δικά μας πιστεύω να πού είναι ο φασισμός ο δικό σου και όχι ο δικό μάς.τώρα σαν γενικό σύνολο για σκάνδαλα εκκλησιαστικά πολιτικά εγώ προσωπικά δεν διαφωνώ μαζί σου πού τα βγάζεις στην επιφάνεια τούς. καλα κάνεις και πολλά γίνονται και θα γίνονται για τη πολύ απλά όλοι στην ίδια κοινωνία ζούμε και ο καθένας ζει και πράττει όπως νομίζει αλλά όχι επειδή είναι κάποιοι πού δεν είναι σωστή και είναι απατεώνες κ.τ.λ.π να τους βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι με όλους να το λάθος πού κάνεις μαζί με τής ύβρεις βέβαια. για αυτό εγώ προσωπικά έχω αυτό το διάλογο μαζί σου και όχι για τα πιστεύουν σού και γενικά τής διάφορες σκέψεις και εκτίμησης πού κάνεις. και να ξέρεις ένα πράγμα όταν ο άγιος παΐσιος θα επιβεβαίωθει απόλυτα ειδικότερα για τον μεγάλο πόλεμο πού έχει πει. τοτε θα θέλω να σε δω πού θα κρύβεσαι? πού θα έχεις καταλάβει σε τί σφάλματά είχες πέσει.
Panagiotis Michalopoulos

Περί Παϊσίου ο λόγος:
Πέθανε πριν λίγα χρόνια ένας κωλόγερος, μια σκατόφατσα, ένα φασιστόμουτρο, και από την επομένη κιόλας μέρα, ένας απίστευτος μηχανισμός χριστιανο-φασιστών και παρακρατικής εκκλησίας, ξεκίνησε έναν λυσσαλέο αγώνα για την αγιοποίηση του! Και τούτο διότι στο αμπαλάζ αυτό, στο κωλόχαρτο γέροντας Παΐσιος, όλη η λέρα του παπαδικού και λαϊκού υπόκοσμου, τύλιξε για να μας την πασάρει… σαν παντεσπάνι, όλη την πατριδοκαπηλική και παραθρησκευτική κοπριά! Αυτά!
Σχετικό:
γ.Παΐσιος (625 αναρτήσεις) 

ΕΔΩ

Andreas Liveris

πάλι τα ίδια! λοιπόν κάνε και πίστευε ότι θέλεις και εύχομαι ο Άγιος Παΐσιος να πρεσβεύει για σένα στον κύριο Ιησού Χριστό για την σωτηρίαν σού! Καλή σού μέρα!
Panagiotis Michalopoulos

Μπορεί να πρεσβεύει από την κόλαση; Ένας ψευδοπροφήτης (κατ επάγγελμα και κατ εξακολούθηση) ένας αιρετικός καλόγερος; Θέλεις να σου αναφέρω αποδειγμένες ψευδοπροφητείες του; Θέλεις να μάθεις γιατί ήταν αιρετικός;
Andreas Liveris 

αρε Παναγιώτη δεν μπορείς να καταλάβεις? τί λες και τί είναι αυτό πού κάνεις? τί να σού πω.λυπάμαι!
Panagiotis Michalopoulos

Ένας μεγάλος οπαδός του γέροντα Παΐσιου, ο αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης, έδινε πρόσφατα μια συνέντευξη στην κυπριακή τηλεόραση ΡΙΚ, σχετικά με τον Παΐσιο και τις προφητείες του. Υποστήριξε λοιπόν ο Νεκτάριος ότι οι λεγόμενες προφητείες του γέροντα, ήταν μια πλάκα, ένας αστεϊσμός, μια χαριτολογία του γέροντα. Κάθε φορά λέει που τον επισκεπτόταν ένας στρατιωτικός, του έλεγε ότι είδε όραμα πως αυτός θα μπει πρώτος, ελευθερωτής στην Πόλη! Και όταν τον έβλεπε να το πιστεύει, έσκαζε στα γέλια ο γέροντας!
Αυτός είναι ο Άγιος σας! Ένας Άγιος της πλάκας! Ένας τσαρλατάνος που έκανε σόου στους οπαδούς του για να εντυπωσιάσει, σόου με φίδια, με βατράχια και με σαύρες! Να τον χαίρεστε κι αυτόν και τις αγίες παντόφλες του! Χα!

Panagiotis Michalopoulos 
Πριν από 8 χρόνια περίπου, ο θεολόγος Νικόλαος Νευράκης (κάτοικος Καλλιθέας, κοσμήτορας στο πανεπιστήμιο της Αθήνας και φίλος μου για πολλές δεκαετίες) θαυμαστής του Παΐσιου κι αυτός -για τα σόου του με τα ζώα, δεν μπορούσε να κρύψει σε μια συζήτηση μας, το φαιδρό του προσώπου του γέροντα αυτού.
Παραδέχτηκε ότι στις προφητείες του συναγωνιζόταν την Γεωργία Βασιλειάδου στο έργο «η κυρά μας η μαμή» που προέβλεπε αν θα γεννηθεί αγόρι ή κορίτσι, και όταν διαψευδόταν φρόντιζε να τα μπαλώσει.
Ο κ. Νευράκης λοιπόν, μου έλεγε ότι πριν από πολλά χρόνια, στα νιάτα τους, ένας συνάδελφος του -καθηγητής κι αυτός, και φίλος του, του είχε εκμυστηρευτεί ότι σε μια επίσκεψη του στον γέροντα, τον άκουσε να του προλέγει ότι θα παντρευτεί και ότι θα κάνει και πολλά παιδιά! Πέρασαν τα χρόνια, ο καθηγητής εκείνος γέρασε και πέθαινε μπακούρι, χωρίς να κάνει ποτέ οικογένεια!
Ρώτησα τότε τον κ. Νευράκη να μου πει το όνομα του καθηγητή, αλλά αυτός αρνήθηκε λέγοντας μου ότι δεν θέλει να μου δώσει περισσότερα στοιχεία, για να εκθέσω λέει τον «άγιο» γέροντα, ...τον κατ επάγγελμα και κατ εξακολούθηση ψευδοπροφήτη!

Andreas Liveris 
ουδέν σχόλιον!
Panagiotis Michalopoulos

http://kalogeropaisios.blogspot.gr/
 

Panagiotis Michalopoulos
KOLOGEROY-PAISIOY-PROFHTEIES (45 αναρτήσεις) 
ΕΔΩ

https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1


ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos
IERES-PANTOFLES-AGIOY-PAISIOY (22 αναρτήσεις) ΕΔΩ:
http://xairete.blogspot.gr/search/label/IERES-PANTOFLES-AGIOY-PAISIOY

Panagiotis Michalopoulos

Ήταν λοιπόν και πλασιέ αιρετικού βιβλίου ο μακαρίτης Παΐσιος! Έτσι εξηγείται το ότι τον λατρεύουν όλοι οι ευαγγελιστές που γνώρισα στο facebook!!!
http://xairete.blogspot.gr/2011/09/facebook_30.html

Panagiotis Michalopoulos

Αντίθετα λοιπόν με εμένα, αιρετικοί είναι οι οικουμενιστές φίλοι του γέροντα Παΐσιου…
http://xairete.blogspot.gr/2014/12/blog-post_2.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αρχειακό -ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ:
(Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015)
Andreas Liveris: για σού ρε παναγιώτη με την σάτιρα σου!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1350451668350842&set=a.134489906613697.25213.100001580668005&type=3&theater