Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Το τζόβενο (ο Γιοχάνεσμπουργκ, Σεραφείμ) ξαναχτυπά:

Ο Μητροπολίτης (σαν «αρχιεπίσκοπος» μοστράρει στην ιστοσελίδα του) ο Ιωανουπόλεως (Γιοχάνεσμπουργκ) και Πρετορίας Σεραφείμ Κυκκώτης, ξαναχτυπά:

Τη φόρα αυτή, δεν λέει κακές λέξεις (όπως… «παλιομαλάκα» κλπ) ούτε απειλεί τη ζωή κάποιου («θα έρθει κάποιος στο σπίτι σου και θα δεις τι θα πάθεις εσύ και η οικογένεια σου») αλλά εγκαλεί (μέσα από την ιστοσελίδα του Αιμιλίου, από που αλλού;) τον μητροπολίτη Αιγίου τον Αμβρόσιο, διότι έκανε δηλώσεις προβληματισμού σχετικά με τις αχαλίνωτες φιλοπαπικές κινήσεις του Βαρθολομαίου!!!..


ΣΧΕΤΙΚΑ:


Pathfinder Forum: «ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ!!!..

6/3/2008
PathfinderForum / PathfinderBlogs. Απ: ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ!!!..
Το μέλος mwraki_23 , έγραψε πριν από λίγο:
ΑΑΑΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ,τώρα κατάλαβα καλά έκανες μην φοβάσαι φίλε τ π τ και ειδικά από τούς περισσότερους παπάδες που δυστυχώς νομίζουν πως έχουνε εξουσία ξεχνάνε πως το ποιο βρώμικο είδος στην γη είναι αυτοί οι μερικοί παπάδες που κρύβουν τα αίσχη τούς και τις ζαρτιέρες τους κάτω από τα ράσα [...]
Νομίζουν πως η τρομοκρατία θα περάσει. Είναι πολύ γελασμένοι, κρύβονται στα καλιμάφκια στα χρυσοποίκιλτα άμφια, και ο απλός πολίτης πεινά. Κυκλοφορούν με πολυτελή αμάξια να κάνουνε το εφέ, και από την άλλη να κάνουνε και το ψωνιστήρι τους ...η δεν τα έχουμε ζήσει, και, αυτά?
Είπαμε δεν είναι όλοι. Είναι όμως οι περισσότεροι κλέφτες τρισάθλιοι και ελεεινοί......

ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ:
ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ!!!..
http://forums.pathfinder.gr/Computers_Internet/internet/Portals/Pathfinder/Services/Blogs/thread.html?thread=161393&id=162216


Βρέθηκε αυτός που απειλούσε με e-mail τη ζωή μου!

Είναι ο αρχιεπίσκοπος Γιοχάνεσμπουργκ Σεραφείμ!
Στην ιστοσελίδα του, καμαρώνει πλάι στον πατριάρχη Αλεξάνδρειας, για τον οποίον οι αναφορές μου στο μπλογκ αυτό τον εξόργισαν και τον εξώθησαν στο μέηλ με τις εναντίον μου (και της οικογένειας μου) απειλές!..
Στην ιστοσελίδα λοιπόν του νεαρού αυτού ιερωμένου, προβάλλεται και η ηλεκτρονική του διεύθυνση, εκείνη δηλαδή που χρησιμοποιήθηκε για το απειλητικό μήνυμα.
Καμαρώστε τον!!!..


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Με «συμβουλεύουν» να σιωπήσω! Απειλούν και τη ζωή μου!!!..
Ποιοι και γιατί (του πατριάρχη Αλεξάνδρειας;) με απειλούν;
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.
Στα ίχνη του επίδοξου ηθικού αυτουργού... δολοφονίας μου! Βρέθηκε αυτός που απειλούσε με e-mail τη ζωή μου!


Με απείλησε ακόμα και για τη ζωή μου...



Είναι ελεύθεροι λοιπόν να γράφουν εδώ, σε ένα ελεύθερο βήμα, αν και κάποιοι από αυτούς προσπάθησαν να με φιμώσουν από την αρχή.
Ζητούσαν να αποκλειστώ από το φόρουμ, να καταργηθεί το κλαμπ μου, και φυσικά να πάψω να γράφω και εδώ (στο μπλογκ του παθφαηντερ) που τους έτσουζε πιο πολύ από όλα. Ορισμένους από αυτούς, εγώ τους ονομάζω «χριστιανο»φασίστες!
Ένας μάλιστα από αυτούς που ενοχλήθηκαν, πριν από λίγο καιρό, με απείλησε (με μέηλ), εμμέσως πλην σαφώς, που λένε, με απείλησε ακόμα και για τη ζωή μου διότι έγραψα κάτι (χιουμοριστικό κυρίως), για τον πατριάρχη Αλεξάνδρειας. Με απείλησε με ένα χυδαίο μέηλ του οποίου μετά από έρευνα ανακάλυψα τον αποστολέα, ότι επρόκειτο δηλαδή για τον αρχιεπίσκοπο του Γιοχάνεσμπουργκ!

Κάτω τα χέρια από τον Μιχαλόπουλο


Κάτω τα χέρια από τον Μιχαλόπουλο
Διαπιστώνω με θλίψη ότι ορισμένοι ενοχλούνται από τον ιδιαίτερα καυστικό λόγο του Παναγιώτη Μιχαλόπουλου. Διάβασα ότι δέχεται απειλές και θέλω να του εκφράσω δημοσίως τη συμπαράσταση μου. Ο κ. Μιχαλόπουλος αξίζει κάθε τιμής γιατί όχι μόνο έχει ονοματεπώνυμο αλλά διεύθυνση και κινητό τηλέφωνο στο μπλογκ του. Δηλώνει μάλιστα ευθαρσώς και την ιδιότητα του :
Παναγιώτης Γεωργίου Μιχαλόπουλος
ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΘΗΝΑ - Τηλέφωνο: 698 2331071
Το προφίλ μου
Χριστιανός Ορθόδοξος. Παλαίμαχος Κατηχητής πτυχιούχος Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος (δια χειρός Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κοτσώνη). Χειροθετημένος Αναγνώστης (δια χειρός Επισκόπου Αυγουστίνου Καντιώτη)."
Οι εκκλησιαστικοί άνδρες που ενοχλούνται θα πρέπει να συμβιβασθούν με την ιδέα ότι θα αντιμετωπίζουν από εδώ και πέρα τον καλόπιστο έλεγχο και δεν θα μπορούν να κρύβονται.
Ας ξεχάσουν λοιπόν τις παραδοσιακές πρακτικές και τους υψηλούς προστάτες.
Η λογοκρισία εδώ είναι αδύνατη όσο κι αν επιχειρήσουν να τρομάξουν και να φιμώσουν τον οποιονδήποτε Μιχαλόπουλο.
(Αναρτήθηκε από ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΜΑΪΛΗΣ)
http://ecclesianet.blogspot.com/2008/03/blog-post_4613.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: