Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Εκεί λοιπόν τον άρπαξαν και τον πήγαν γραμμή στο Δρομοκαΐτειο (κλινική Αγία Μαρκέλλα) όπου και τον έκλεισαν.

16-11-2009

Βόμβα στο δικαστικό κατεστημένο αποτελούν αποκαλύψεις -καταγγελίες, στο Newstime Tv, του ψυχίατρου Διευθυντή στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών Αλέξανδρου Χαϊδεμένου, σύμφωνα με τις οποίες εγκληματίες, δολοφόνοι και κάθε λογής βαρυποινίτες που χαρακτηρίζονται ως άτομα με μειωμένο καταλογισμό δεν εκτίουν την ποινή τους μέσα στη φυλακή αλλά θα εγκλειστούν αναγκαστικά για τουλάχιστον τρία χρόνια σε ψυχιατρείο. Αυτό προβλέπει ο ποινικός κώδικας και κανένας δεν νοιάζεται για το ακαταλόγιστο του νόμου. […]
Στην μονάδα του Χαϊδεμένου φιλοξενούνται περιστατικά όλων των κατηγοριών. Θα μπορούσε να έρθει μια κυρία με κατάθλιψη και θα πρέπει να νοσηλεύεται δίπλα σε έναν άνθρωπο που έχει σκοτώσει κάποιον συνάνθρωπο του.www.newstime.gr
Και καλά (που λέει ο λόγος), «καλά» να έχει έστω και μια κατάθλιψη κάποιος, και να «συγκατοικεί» στο ίδρυμα με «εγκληματίες, δολοφόνους και κάθε λογής βαρυποινίτες».
Διότι μπορεί να είναι και μια χαρά άνθρωπος, χαρούμενος και κεφάτος, άνθρωπος φιλήσυχος, ανθρωπάκι του Θεού και να πάθει τα ίδια…
Ο άνθρωπος μας, που είναι αυτός που «φιλοξενείται» στο ειδικό ιστολόγιο μας...


http://oikogeneiakos.blogspot.com/ 
...αυτό έπαθε!Ήταν μέσα στη γαλήνη που του έδινε η χριστιανική του πίστη… Όταν ξαφνικά (πριν τέσσερα χρόνια) όλα άλλαξαν…Ήταν 10 η ώρα περίπου το πρωί, όταν η γυναίκα του γύρισε από κάπου όπου είχε τσακωθεί, και επέστρεψε στο σπίτι (του συζύγου) αφρίζοντας και με σκοπό να ξεσπάσει επάνω του όλη της την οργή! Είχε στο μεταξύ μαζέψει χαρτιά συκοφαντικά σε βάρος του και μια εισαγγελική εντολή που έλεγε ότι αν απειληθεί να τον πάει στο ψυχιατρείο! Αυτής της εντολής έκανε χρήση η μαινόμενη «κυρία» εκείνο το πρωί όταν εισέβαλε στο δωμάτιο του συζύγου της, με το χαρτί στο χέρι μαζί με την αστυνομία, με περιπολικό, μαζί και με… νοσοκομειακό!Ο άνθρωπος μας, ανύποπτος, ήταν εκείνη την ώρα καθισμένος μπροστά στον υπολογιστή του (στην καθημερινή Ίντερνετ επικοινωνία του) και έγραφε, ενώ συγχρόνως άκουγε και χριστιανικά τραγούδια από το κασετόφωνο του…
Εκεί λοιπόν τον άρπαξαν και τον πήγαν γραμμή στο Δρομοκαΐτειο (κλινική Αγία Μαρκέλλα) όπου και τον έκλεισαν. Έναν άνθρωπο ήρεμο, και τον έβαλαν σε ένα τέτοιο περιβάλλον, σαν αυτό που περιγράφει και το πιο πάνω ρεπορτάζ… Ο ένας έλεγε ότι είχε σκοτώσει, ο άλλος ξεγυμνωνόταν και ήταν λερωμένος με κόπρανα, η άλλη είχε φρουρά αστυνομικών, μια κυρία δεν έτρωγε και είχε δυο συνοδούς νοσοκόμους δικούς της στην τραπεζαρία να προσπαθούν να την ταΐσουν ενώ εκείνη έβγαζε το φαγητό από το στόμα της και το έφτυνε στο τραπέζι…Σε αυτό το περιβάλλον, λοιπόν, ο άνθρωπος μας κατάφερε να επιβιώσει και να πάρει γρήγορα εξιτήριο αφού όλοι οι γιατροί έλεγαν ότι ήταν καλά!
Εξιτήριο, στο οποίο αντέδρασε η «κυρία» σύζυγος (έβριζε μαινόμενη τους γιατρούς), η κυρία η οποία είχε επενδύσει πολλά συμφέροντα της στην σκευωρία της αυτή, όπως να του φάει το σπίτι, να του φάει και τη σύνταξη του καλού μας αυτού ανθρώπου!!!..

Αλλά ας μη πούμε τι έφαγε τελικά…


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ:

«Eδιαφέρουσα ιστορια ανθρωπινη αλλα γραμμενη απο την μια πλευρα και διαθεση απλα απο εναν ταλαιπωρημενο εξοντωμενο (δυνατόo) άνθρωπο που αντέχει απορώ και εγώ ακόμα.».
ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕ. ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ (ΑΠΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ) Ή ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (ΣΤΟΥΣ «ΔΙΚΟΥΣ» ΤΟΥ) ΑΠΟ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ. ΥΠΕΜΕΙΝΕ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ, ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΤΗΚΕ ΟΜΩΣ, ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ.


«Όταν ξεκινά κανείς την ζωή του δεν προβλέπει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.» ΣΩΣΤΟ. ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΆΛΛΩΣΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

«Τους καθημερινούς ανθρώπους η συνεχής επαφή με άλλους ανθρώπους τους εξοντώνει.» ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ. ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕ, ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΟΝΤΩΜΕΝΟΣ. ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ «ΤΑ ΛΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ» ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΑΝ ΟΙ ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΗ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.
«Σε αυτό πρωτεύον ρολό παίζει η ξεσυνέριση και τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα που σε τυραννούν κάνοντας κύκλους γύρω από την ζωή σου όλα τα χρόνια σου δίχως να έχεις διαφυγές ....γιατί πλέον μπαίνεις στις εξαρτήσεις που σου γίνονται μπελάς.»
ΟΛΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΠΕΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ, ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΥΖΥΓΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.
«Η ευφυΐα στην ζωή αυτη είναι να ελέγχεις γύρω σου τα πάντα. Κοινώς να παρακολουθείς και όχι να σε παρακολουθούν γιατί έτσι κάνης λιγότερα λάθη. Όχι ότι δεν θα αποφυγής τα λάθη τα οποία είναι ανθρώπινα όμως έτσι παραμένεις ξύπνιος με καθαρό μυαλό.»
ΠΟΛΥ ΣΟΦΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.
«Το παιχνίδι ζωή είναι να μένεις μακριά από των άλλων την ζωή... να τους κοιτάς σαν ίσους και να προσφέρεις την καρδιά σου και τα αισθήματα σου χωριστά από την τσέπη σου (εκεί είναι η ευλογία) και την ύλη που τυραννά όλους τους ανθρώπους στην ισορροπία της ύπαρξης τους.»
ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ, ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΕΡΔΙΖΕ. ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ «ΠΛΗΡΩΣΑΝ» ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟΝ «ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ» ΣΑΝ ΜΟΥΛΑΡΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΛΑΪΚΑ.
«Βασικά λάθη του ανθρώπου αυτού είναι η συνενοχή και η απαθής στάση. Όταν είσαι σε απάθεια για ότι σου κάνουν γίνεσαι συνένοχος στην όλη κατασταση.»
ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΠΑΘΗΣ ΗΤΑΝ. Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ «ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ» ΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΗΣ.
«Η χριστιανική τοποθέτηση αφορά την ψυχή και όπως ξέρουμε το κακό πολεμάτε με το καλό.»
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ: ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΚΦΡΑΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ «ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ». ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΔΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ. ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΟΜΩΣ ΦΩΣ ΣΕ ΤΥΦΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ.
«Όμως όταν συμβαίνει η επίθεση του κακού στο ίδιο σου το σπίτι τότε κάτι συμβαίνει Το σπίτι βάσει της θρησκείας είναι ΕΚΚΛΗΣΙΑ και δεν επιτρέπεται να εισβάλει κανένα κακό εκεί.»
ΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ; ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ; ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΑ; ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ «ΕΚΚΛΗΣΙΑ» ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ. ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
«Ακόμα και όταν χτίζουν μια εκκλησιά ....όταν πρέπει να κάνουν τα εγκαίνια βγάζουν το σπέρμα του διαβόλου με κατάλληλη λειτουργία έξω.»
Ο ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙΚΟ. ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΤΑΡΑΧΗ.
«Υπάρχει κατάρα .στην οικογένεια αυτη.....και πιο συγκεκριμένα η κατάρα του Φαραώ.....»
ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΕΥΛΟΓΙΑΣ. ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ.
«κάτι πηγαίνει άσχημα. Εκεί έπρεπε από το πρώτο στραβό που συνέβη να αντιδράσει ο πατέρας γιατί σίγουρα θα ακολουθούσαν και χειρότερα.»
ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤΗΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ, Ο ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΧΟΡΟΠΗΔΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΑΝΑΣ ΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΗΣ.«Τα νοσοκομεία και ιδιαιτέρα το Δρομοκαϊτειο..»
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ (ΑΝΟΙΞΗ) ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ «ΒΟΗΘΕΙΑ» ΚΑΙ Η «ΚΥΡΑΤΣΑ» ΕΙΧΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ (ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ (ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕ ΧΕΡΙ). ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΚΕΙ. ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ «ΧΑΡΤΙ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΑΥΤΗ.«δεν προσφέρει τίποτε πιστεύω ,απλώς σου βγαίνει το όνομα.»
ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟΣ «ΤΡΕΛΟΣ». ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (ΤΑ ΝΕΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΚΛΠ) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ (ΤΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ) ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ (ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ). ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Μ. ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
ΟΤΑΝ ΔΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΥΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΙΤΗΡΙΟ (ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΈΠΑΙΡΝΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ) ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΕΙ Η «ΣΥΖΥΓΟΣ», ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΣΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ.
Από το ιστολόγιο μου, τα "Χαιρετίσματα" («natapoume.pblogs.gr»), το εξαφανισμένο...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένας δημοσιογράφος, στα πλαίσια μιας έρευνας της εφημερίδας του σχετικά με τα (σωστά ή όχι) κριτήρια για τον εγκλεισμό κάποιου στο τρελοκομείο, επισκέπτεται ένα διευθυντή ψυχιατρικής κλινικής, και του θέτει το ερώτημα:

- Πώς βγάζετε απόφαση ότι ένας άνθρωπος είναι ψυχικά ασθενής και χρειάζεται να εισαχθεί (και μάλιστα βίαια) στη κλινικής σας;

Ο διευθυντής, του εξηγεί:
- Γεμίζουμε μια μπανιέρα με νερό, του δίνουμε ένα κουταλάκι ένα φλυτζανάκι του καφέ και έναν κουβά, και του λέμε να αδειάσει την μπανιέρα!...
Αν ο εξεταζόμενος είναι νορμάλ άνθρωπος, πώς λέτε εσείς - ένας έξυπνος δημοσιογράφος και σώφρων πολίτης - ότι θα αντιδράσει;

Απαντάει ο δημοσιογράφος:
- Εύκολη η απάντηση… Παίρνει τον κουβά, λόγω μεγάλης χωρητικότητας, και με αυτόν αρχίζει να αδειάζει…

Ο διευθυντής, με μια νευρική κίνηση, διακόπτει τον δημοσιογράφο, και κοιτάζοντας τον με βλέμμα βλοσυρό, του λέει με φωνή οργισμένη:
-Κρίμα, που πίστευα ότι εσείς δεν είστε τρελός! Και το λέω αυτό, διότι ένας normal άνθρωπος θα τράβαγε την τάπα από την μπανιέρα για να φύγει το νερό.

Απευθυνόμενος δε ο διευθυντής σε δυο βοηθούς του με άσπρες μπλούζες (μπρατσαράδες νοσοκόμους που καραδοκούσαν εκεί στη συνέντευξη), τους διατάζει:
-Πάρτε τον κ. δημοσιογράφο, και «περιποιηθείτε» τον… Δώστε του ένα κρεβάτι δίπλα σε παράθυρο…

http://xairete.blogspot.gr/2012/01/blog-post_7381.html

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Οπότε ο ψυχίατρος, για να έχει τον κώλο του ήσυχο…

http://xairete.blogspot.gr/2010/11/blog-post_3321.html