Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2008 - Σεβασμιώτατε, άγιε Πρεβέζης, ευλογείτε! (ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ)


ΑΞΙΟΣ
 Ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Μελέτιος

Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2008


Σεβασμιώτατε, άγιε Πρεβέζης, ευλογείτε!



ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

Σεβασμιώτατε, άγιε Πρεβέζης, ευλογείτε! 

Σας ευχαριστώ θερμά για την άμεση απάντησή σας στην ακόλουθη επιστολή μου: 

1. [...] 
2. [... ] 
3. Τη «βούλα» του κ. Χριστόδουλου φαίνεται πως έχουν και οι [εντεταλμένες για ασυδοσία κι αυτές;] οργανώσεις, όπως η «Ο... » [δηλαδή οι «πρώην» Χ.Ο.Ε. (Θωμάς Δ.) και «πρώην» χιλιαστές (Νίκος Μ.) και «πρώην» ξεδιάντροποι ομοφυλόφιλοι όπως ο Μάνος [;] ο εμπνευστής της ιστοσελίδας τους]. 

Τους «ξεφώνισαν» και οι «Εθνικοί» στο Διαδίκτυο, λέγοντας: «Να ποιοι είναι οι ορθόδοξοι, οι ηθικοί και οι άντρες, οι αυτοαποκαλούμενοι «ΑΠΟΛΟΓΗΤΕΣ», που μας πολεμάνε, και βγάλτε συμπέρασμα.»! 

Η Ομάδα, «..», λοιπόν, που κυκλοφορεί και σκίτσο (δια χειρός μέλους της, όπως λέει) του γέροντα Παΐσιου με τον τίτλο: «ο ΟCΙΟC Παΐσιος»! 
Και δεν ξέρω αν τον έκαναν και τατουάζ τον γέροντα, όπως άλλος είχε κάνει στην ωμοπλάτη του, τον τέως πατριάρχη Ειρηναίο! 

Και η οποία φανατική - γεμάτη μίσος αυτή οργάνωση, «αποφασίζει και διατάζει» ότι είναι ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ (!!!) ο όποιος εχέφρονας (και υποψιασμένος για τις μεθοδεύσεις του διαβόλου), χριστιανός, «ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ», ο κάθε Ορθόδοξος που αμφισβητεί και λέει ότι δεν μπορεί να είπε ο γέροντας Παΐσιος όλες αυτές τις ανοησίες που μετά μανίας οι ίδιοι κυκλοφορούν (προβοκατόρικα στο Διαδίκτυο, και τις δικές τους προφανώς θέσεις εκφράζοντες) και τις «χρεώνουν» στον αγαθό γέροντα Παΐσιο ο οποίος έλεγε σε ένα πνευματικό του παιδί, διαβάζοντας τι κείμενα κυκλοφορούν διάφοροι «αρρωστημένοι» και που τα αποδίδουν σε αυτόν: «Τι να κάνω βρε παιδιά; Να μην ξαναμιλήσω;»! 

4. «Συγγενική» δε με την Ομάδα, «..», και συνεργαζόμενη («τάλε κουάλε») ως «κρέας με νύχι» με αυτήν είναι και η «Ο.Χ... », που έχει εξασφαλίσει και αυτή Αρχιεπισκοπική επιστολή (για ασύδοτη δράση, προφανώς) και η οποία εκμεταλλεύεται το όνομα «Άγιο Όρος», και επεκτείνεται τώρα (με δυο ιστοσελίδες) στο Ίντερνετ και ζητάει και οικονομική βοήθεια γι αυτό! 
Δοξάστε τους, όπως θα έλεγε και ο πιο διάσημος σατυρικός της Επιθεώρησης και του θεάτρου μας (και όχι μόνο «του παραλόγου θεάτρου»). 

Ασπάζομαι με σεβασμό την δεξιά σας 

Παναγιώτης Μιχαλόπουλος 

Σας ευχαριστώ θερμά Σεβασμιώτατε, για την άμεση απάντησή σας, και μετά χαράς, θα σας στείλω ό,τι «τρελό και παλαβό» έχω μαζέψει από κείμενα που αποδίδονται στον γέροντα Παΐσιο, για να ενημερωθείτε περισσότερο.
Χαίρομαι δε για το σχετικό ενδιαφέρον σας και για την υποστήριξή σας στο πρόσωπό μου για τον αγώνα μου αυτό (τον αφυπνιστικό) σχετικά με την ανίερη εκμετάλλευση του γέροντα.
Εκμετάλλευση, διαστροφική εκμετάλλευση, από μασκαρεμένους σε Ορθόδοξους προβοκάτορες μέσα στην Εκκλησία μας, που έχουν υιοθετήσει καραμπινάτες αιρετικές διδασκαλίες και που (για να τις «φάνε» οι Ορθόδοξοι), τις περιτυλίγουν με ολίγο «Παΐσιο» για να τις πλασάρουν, και το κάνουν αυτό μετά μανίας (βιβλία Νίκου Μ. , Διαδίκτυο, κ.λπ.) και με τον κ. Χριστόδουλο να τους επαινεί (γι αυτό!) ...και να τους σπονσοράρει.

 Παναγιώτης Μιχαλόπουλος 

http://kalogeropaisios.blogspot.gr/2008/07/blog-post_8193.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Που είσαι Μελέτιε, να δεις το νεο δεσπότη... [...]