Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Οι συνομιλίες στο Facebook και τα τηλεφωνήματα αποκάλυψαν τους δολοφόνους του αρχιμανδρίτη

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΑΛΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ
Οι συνομιλίες στο Facebook και τα τηλεφωνήματα αποκάλυψαν τους δολοφόνους του αρχιμανδρίτη

Μέσα από πληροφορίες που έδωσαν φίλοι του αρχιμανδρίτη, από τις συνομιλίες στο Facebook, αλλά και τις πληροφορίες που απέσπασαν από φίλους των δραστών, κατάφεραν οι αστυνομικοί να εξιχνιάσουν την άγρια δολοφονία του 47χρονου ιερέα Ιερόθεου Καμίτση, μέσα στο σπίτι του στο Γέρακα, στις 13 Φεβρουαρίου.
Συγκεκριμένα, το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν κάποιος μάρτυρας, μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών του ιερωμένου, αντιλήφθηκε για ποιον πρόκειται, και έδωσε στην ΕΛ.ΑΣ. την πληροφορία ότι ο 47χρονος είχε επαφές και επικοινωνία με έναν 28χρονο άνδρα από το Πακιστάν με το όνομα «Αλί» που μένει και εργάζεται σε θερμοκήπια στον Κίσσαμο Χανίων.
Επιπλέον, φίλος του ιερέα είπε στους αστυνομικούς ότι ο Αρχιμανδρίτης πρόσφατα του είχε δείξει φωτογραφία του «Αλί». Θύμα και δράστης φαίνεται ότι είχαν γνωριστεί μέσω του Facebook λίγους μήνες νωρίτερα.
Καθοριστικό  ήταν και ένα τηλεφώνημα που έκαναν ο 28χρονος Αλί και ο 33χρονος Ραφίκ στον συγκάτοικό τους λέγοντάς του ότι «πήγαμε σε ένα σπίτι στον Γέρακα και το… ληστέψαμε. Πήραμε ένα λάπτοπ, κινητό και πολλά λεφτά. Φεύγουμε με αεροπλάνο για το Πακιστάν».
Οι δράστες φέρεται να απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό από το σπίτι του ιερέα, χρυσά εγκώλπια τα οποία πιθανότατα πήγαν σε ενεχυροδανειστήριο και αμέσως μετά έφυγαν μέσω του Ελ. Βενιζέλος για Πακιστάν.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι σίγουροι πως οι δράστες είχαν προσχεδιάσει το έγκλημα. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ γίνονται ενέργειες για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων σύλληψης.

iefimerida.gr
Δεν μύριζε λιβάνι ο αρχιμανδρίτης…
αλλά πουράκια πολυτελείας!..
Είχε κοσμήματα στο διαμέρισμα του...
Έκανε ταξίδια αναψυχής σε όλον τον κόσμο, χλιδάτη ζωή… 
Αλλά είχε και τραγικό τέλος!

http://xairete.blogspot.gr/2017/03/facebook_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: