Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Καλημέρα, Σόδομα! Καλημέρα Γόμορρα! (25 νέα σχόλια) - ΚΑΙ 15 ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=970753279654018&set=a.134489906613697.25213.100001580668005&type=3&theater
Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Η (οπαδός της ΛΑ.Ε;) χρήστης του Facebook, Πένυ Κορασίδου, έγραψε: «Πρώτη φορά αριστερά γαμώ το χριστό σας ξεφτιλισμένοι.» Και το Facebook, την ...ευλογεί, για τη φρικτή αυτή βλασφημία της!


ΔΙΑΒΑΖΩ: Συνεχίζει να κοροϊδεύει τους Έλληνες ο διεφθαρμένος Ιερώνυμος.


Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (αυτός στο βρακί του Τσίπρα), δήλωσε σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό: «Ο λαός είναι κυρίαρχος και αποφασίζει και δεν μπορεί τη μια μέρα να ψηφίζει και την άλλη να λέει ότι επαναστατεί!»


Άγιος Λουκάς, αρχιεπίσκοπος Κριμαίας; (ο ανορθόγραφος;)


Πού σπέρνεται και φυτρώνει μια τέτοια εικόνα; Μέσα στο αγγειόσπερμο που λέγεται μπουκαμβίλια; (Bougainvillea)


Ο Χριστός και η Παναγία: Είναι άραγε αυθεντική, η ομορφιά αυτή; Ήταν πράγματι τόσο όμορφα, αυτά τα δυο πρόσωπα; Ή μήπως είναι πλάστη η εικόνα τους, αν η φωτογραφία έχει επεξεργαστεί με τη μέθοδο του Photoshop;


Την Παρασκευή η δίκη για το φόνο του αρχιμανδρίτη


Ωραίο ρε γέρο μου, αυτό το κόλπο που κάνεις με το περιστέρι… Αλλά –αν θες να είσαι σοβαρός, πρέπει να έχεις κανονικό καπέλο, σαν του ταχυδακτυλουργού σε τσίρκο! Ημίψηλο δηλαδη, σαν κόντες, για να το βγάζεις από εκεί το περιστέρι… Και όχι που μου φοράς αυτό το γελοίο τρίγωνο, και μοιάζεις με το Μ, Ναπολέοντα στο τρελάδικο!


Μη χέσω, ρε! Ο στρατός, στην υπηρεσία της Εκκλησίας του κώλου (παράρτημα -μητρόπολη Λαρίσης), κτίζει μεγαλοπρεπή ναό, για τον γνωστό ως χουντο-κωλογερο-καλόγερο, τον μακαρίτη γέροντα Παΐσιο! Πιο αίσχος, δεν γίνεται ρε πούστη!


Χρόνια πολλά στον Γεράσιμο σήμερα (μακάβριο το θέαμα με το λείψανο)! Χρόνια πολλά και στο Δημήτρη αύριο (τα παιδιά, βλέπουν τον άγιο να καμακΟ μικρός Μεμάς (ή Μάκης), παίζει κρυφτούλι με τα άλλα παιδάκια, στο πάρτι στη γιορτή του… Και «τα φυλάει», κρυμμένος –όχι πίσω από κάποιο δέντρο ή στον τοίχο, αλλά στην… ντουλάπα! Και τελικά, ξεσπάει: «Εντάξει ρε μάγκες! Βαρέθηκα να μετράω! Έφτασα στο 100 και φτάνει! Φτου, και βγαίνωωω!»ώνει κάποιον)! Αργεί γαμώτο η γιορτή του Γιώργου, με το κατάλληλο για παιδιά σκετς της δολοφονίας του δράκου! Γαμώτο!


Ο μικρός Μεμάς (ή Μάκης), παίζει κρυφτούλι με τα άλλα παιδάκια, στο πάρτι στη γιορτή του… Και «τα φυλάει», κρυμμένος –όχι πίσω από κάποιο δέντρο ή στον τοίχο, αλλά στην… ντουλάπα! Και τελικά, ξεσπάει: «Εντάξει ρε μάγκες! Βαρέθηκα να μετράω! Έφτασα στο 100 και φτάνει! Φτου, και βγαίνωωω!»


- ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ!


Καλημέρα, καλή εβδομάδα! Κοπιάστε! Και καφέ αγνό, έχουμε! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: