Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Καλημέρα… Στην υγειά σας… κοπιάστε! Χαίρετε!

Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Πατριάρχης Ιεροσολύμων... Εκφώνως: «Γιούπι! Το έβγαλα και φέτος το άγιο φως!» (Από μέσα του: «Ποιος μου πιάνει κάτι -από πίσω, ρε γαμώτο!»)


Το μίσος για την Ζωή Κωνσταντοπούλου, ή η υστερικοποίηση της πολιτικής...


Μεσόκοπος παπάς στα Γιάννενα, πέταξε το καλυμμαύχι του, έδεσε κόμπο πίσω του το ράσο του -να κρέμεται σαν φράκο, και με την άνεση νεαρού (πόσο έχει κουραστεί με το επάγγελμα του αυτό) χόρεψε (πηδώντας σαν κατσίκι) ξέφρενο δημοτικό χορό! (πηγή: parapolitika.gr)


Επιστρέφει άραγε η εποχή του τρίκυκλου -του παρακρατικού Σπύρου Κοτζαμάνη (δολοφόνου του Γρηγόρη Λαμπράκη); Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν άραγε θύμα φραστικής μόνο προβοκάτσιας -ηθικής αλλοίωσης της εικόνας της… Ή υπήρξε ακόμα και ένα σχέδιο και για τη φυσική της εξόντωση, με ένα (προειδοποιητικό αρχικά) σαμποτάζ στο αμάξι της;


Λιβάνισες τη φουστανέλα και τα καριοφίλια μου, ωρέ παπα-Γούμενε! Λιβάνισε τώρα, και τα παπαρ-@ρχίδι@ μου!


Έτσι, στην παράσταση αυτή (με το "άγιο φως"), στο αιρετικο-ορθόδοξο αυτό σόου, συμμετέχουν και οι τρεις συγκάτοικοι. Ο αιρετικός Κόπτης τον συνοδεύει μέχρι την θύρα του τάφου τον «ορθόδοξο», και ο αιρετικός Αρμένιος μπαίνει μαζί του στον τάφο και προσεύχεται μαζί του! Τι πιο σατανικό, ε; Η αλήθεια του θεού με το ψέμα του διαβόλου, χέρι – χέρι!


Μονταζιέρα και σε βενζινάδικο


Η iefimerida.gr, το facebook, και η αισχρή προβοκάτσια κατά της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου!!!


Ο μάρτυρας, που κανείς δεν αναζήτησε, αλλάζει την «ιστορία» που έστησαν για την Ζωή Κωνσταντοπούλου


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Το βίντεο με την Κωνσταντοπούλου να απειλεί τον βενζινά! (δείτε τι μας κρύβουν)


Έκτακτο! Τα γεγονότα τρέχουν… Συμβαίνει τώρα: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ταμπουρωθεί στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς όπου...


Οι Αντίχριστοι! Έστησαν αισχρή προβοκάτσια (με υπερπαραγωγή στην αναπαραγωγή μιας γελοίας ψευδολογίας στο διαδίκτυο), για να συκοφαντήσουν, για να σταυρώσουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου!


What kind of light is this? Something, as a god, or a common natural light? What do you think, my dear!


Καλημέρα… Κοπιάστε… Χαίρετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: