Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Μεσόκοπος παπάς στα Γιάννενα, πέταξε το καλυμμαύχι του, έδεσε κόμπο πίσω του το ράσο του -να κρέμεται σαν φράκο, και με την άνεση νεαρού (πόσο έχει κουραστεί με το επάγγελμα του αυτό) χόρεψε (πηδώντας σαν κατσίκι) ξέφρενο δημοτικό χορό! (πηγή: parapolitika.gr)

Ο Γιαννης Καρασταματης, είπε:
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΠΑ!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ!!!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=726195654168579&id=100003344525487&pnref=story
 
Ο Γιαννης Καρασταματης 
κοινοποίησe το βίντεο του χρήστη The Pappas Post.
Διαβάζω:
Αυτό το βίντεο από το φετινό Πάσχα, στις Λιγκιάδες Ιωαννίνων, σαρώνει κυριολεκτικά στο διαδίκτυο. 

Το συγκεκριμένο χωριό στις 3 Οκτωβρίου 1943, το ισοπέδωσαν οι Γερμανοί…
http://www.dou.gr/article.php?a=11327182

 
Διαβάζω:
Celebrating Greek Orthodox Easter near Ioannina, the Liagiades village priest Fr. George— Papa-Giorgis as he is called, leaders the dance to celebrate the Resurrection of Jesus Christ. 
The location is the village square where a monument stands in memory of dozens of villagers who were massacred in 1943 by Nazi Germans.
https://www.facebook.com/ReadThePappasPost/videos/10155858171690131/?fref=nf

Γιαννης Καρασταματης
ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΕΙΔΕΥΣΗ (ΥΠΕΠΘ)
Σπούδασε στο ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Στο παρελθόν: ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΥΔΡΑΣ
Τόπος διαμονής: Nauplion, Argolis, Greece
Τόπος καταγωγής: Ύδρα

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Ευσταθια Σισκα
Γιατι καλε μου Παναγιωτη εισαι τοσο επικριτικος δεν ειναι ολοι το ιδιο κ στο λεω εγω που μου αναβουν πολλες φορες τα αιματα......ο συγκεκριμενος χορευει εξαιρετικα κ στο λεω σαν Ηπειρωτισσα κ απο το Ζαλογγο....
Panagiotis Michalopoulos

Εντάξει Ευσταθία μου, και συγγνώμη αν σε στενοχώρησα, αλλά δεν είμαι επικριτικός από προκατάληψη… Απλά, έχω καλύτερη ιδέα για τον σωστό παπά.
Ήταν λοιπόν μια εκδήλωση μνήμης για το ξεκλήρισμα του χωριού του από τους γερμανούς. Δεν ήταν σε κανένα γάμο, για να χοροπηδάει με τόσο κέφι!
Φαίνεται ότι ο άνθρωπος ήθελε να κάνει επίδειξη των χορευτικών του ικανοτήτων, και παρουσίασε αυτήν την θλιβερή εμφάνιση: χωρίς το καλυμμαύκι του και με το ράσο δεμένο κόμπο, πίσω! Ας το έβγαζε καλύτερα παρά να το ξεφτιλίζει με αυτόν τον τρόπο!
Αν ήξερε δηλαδη και κόλπα ταχυδακτυλουργικά, θα έστηνε εκεί και ένα τσίρκο για να κάνει την σχετική με αυτές τις δεξιότητες επίδειξη του;

https://www.facebook.com/ey.siska/posts/1421229984853188
Iphigeneia Panetsou
α δεν ήξερα ότι δεν ήταν γλέντι.
Panagiotis Michalopoulos
Celebrating Greek Orthodox Easter near Ioannina, the Liagiades village priest Fr. George— Papa-Giorgis as he is called, leaders the dance to celebrate the Resurrection of Jesus Christ. The location is the village square where a monument stands in memory of dozens of villagers who were massacred in 1943 by Nazi Germans. In March of 2014 German President Joachim Gauck visited this very spot and expressed shame at the atrocity, adding That what happened here was a brutal injustice, and it is with feelings of shame and pain that I beg forgiveness from the families of those who were murdered."
Ioannis Argos
«Αἰνεῖτε αὐτὸν ἐν τυμπάνῳ καὶ ΧΟΡῼ»…
Panagiotis Michalopoulos

Αινούσε κάποιον ο ιερέας πηδώντας σαν κατσίκι; Κι αν ναι ποιον; Όχι τον θεό υποθέτω!
Ioannis Argos

Υποθέτεις; Μα εσύ τον κράζεις με απόλυτη βεβαιότητα… Ο παπάς χαἰρεται τον Αναστἀντα. Απόλυτα σεβαστό και όμορφο.
Panagiotis Michalopoulos

Κράζεις, = θαυμάζεις! Χα!
Ioannis Argos
:-) 
Panagiotis Michalopoulos

Μακάρι να βάλουν και τύπνανα και στη θ. λειτουργία, να δούμε και τον παπά να κάνει τα ακροβατικά του -με το ράσο δεμένο κόμπο πίσω του, να κρέμεται σαν φράκο! Να ξυπνήσει και ο κόσμος βρε αδελφέ, από το νανούρισμα των βυζαντινών ύμνων, από τη μαστούρα των κεριών και των λιβανιών, κλπ, κλπ!
Panagiotis Michalopoulos
Και φυσικά στο ναό, να έχει και έξτρα σόου (στη θέση του κηρύγματος π.χ.) στο οποίο να συμμετέχει και η παπαδιά… Η οποία φαντάζομαι ότι θα ξεπερνά σε επιδεξιότητα τον παπά, αν κρίνουμε από την ευσεβή 80χρονη (βίντεο) που χόρεψε δημόσια κι εκείνη -πλήρης ευφροσύνης, όπως και ο πιο πάνω ιερέας! Χα!
https://www.facebook.com/MehwartvChannel/videos/949946761686214/?fref=nf

Ioannis Argos
Παναγιώτη, συμμετέχω, νομίζω, σε έναν καλόπιστο διάλογο. Αν είναι να χρησιμοποιούμε συλλογιστικούς ακριοβατισμούς για να περάσει το δικό μας, όταν δεν έχουμε σοβαρά επιχειρήματα, πες το να σε ακολουθήσω. Ξέρεις, στο χιούμορ έχω θητεύσει κι εγώ και μάλιστα επαγγελματικά… Τι σχέση έχει, αδελφέ μου, η 80χρονη προφανώς πρώην χορεύτρια, που θέλησε να πείσει τον εαυτό της ότι ακόμη ζει, με την παπαδιά, αν υπάρχει παπαδιά, γιατί ο χορευτής παπάς μπορεί να είναι και άγαμος; Και πού ξέρεις ότι ο χορεύτρια είναι ευσεβής; Και γιατί λες το λιβάνισμα μαστούρα; Αν μισείς την Εκκλησία πες το ευθέως και μην το πας διά της πλαγίας… Δεν είναι αντρικό (συγνώμη Ζωή).
Panagiotis Michalopoulos
Θα σε έστελνα για το «αντρικό» που ίσως επιζητείς -όπως σε κόβω, αναιδέστατε κ. Ioannis Argos (συγγνώμη Ζωή), στον άγιο πρώην Αττικής Παντελεήμονα Μπεζενίτη, αλλά αυτός ψόφησε κάπως πρόωρα! Έτσι, θα αναγκαστείς να πας μόνος σου και να βρεις εσύ άλλους παρόμοιους τοιούτους αγίους (πρόθυμους να σε εξυπηρετήσουν), και που σίγουρα θα ξέρεις πολλούς από δαύτους, αφού εσύ δεν μισείς (όπως φαίνεται) μια τοιούτη εκκλησία! Χα!

Panagiotis Michalopoulos
Ενημέρωση:
Χαρακτηριστική αντίδραση των απανταχού χριστιανο-ταλιμπάν! Όταν στριμώχνονται σε μια διαλογική συζήτηση που δεν είναι καν προσωπική, τότε την προσωποποιούν και καταφεύγουν σε βρισιές, για να «τα σπάσουν», και λένε στο τέλος και ένα αδελφίστικο «συγγνώμη Ζωή», απευθυνόμενοι στην διαχειρίστρια της σελίδας, σαν να της λένε «μπορεί να είναι φίλος σου αυτός, και εσύ να τον ανέχεσαι, αλλά εγώ θα τον κάνω να φύγει»! 
Έτσι, μετά το τελευταίο σχόλιο του Ioannis Argos, και την μια και μοναδική απάντηση που του έδωσα σε αυτό, τον διέγραψα από φίλο και τον μπλόκαρα!
Τέλος!
https://www.facebook.com/mkokkinou/posts/10153181575922435  

Διαβάζω στη σελίδα του:
Ioannis Argos
(ημερομ. γεν. 3 Νοεμβρίου 1970)
Δούλεψε στην εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος
Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τόπος διαμονής: Αθήνα
Τόπος καταγωγής: Αθήνα
https://www.facebook.com/ioannis.argos

Δεν υπάρχουν σχόλια: