Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Επιστρέφει άραγε η εποχή του τρίκυκλου -του παρακρατικού Σπύρου Κοτζαμάνη (δολοφόνου του Γρηγόρη Λαμπράκη); Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν άραγε θύμα φραστικής μόνο προβοκάτσιας -ηθικής αλλοίωσης της εικόνας της… Ή υπήρξε ακόμα και ένα σχέδιο και για τη φυσική της εξόντωση, με ένα (προειδοποιητικό αρχικά) σαμποτάζ στο αμάξι της;

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015

Νέα εγκληματική οργάνωση εν όψη, παρακρατική -αυθεντική τη φόρα αυτή; Ήταν άραγε ένα πρώτο (προειδοποιητικό) μαρσάρισμα, του νέου τρίκυκλου Κοτζαμάνη όλη αυτή η προβοκάτσια κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο βενζινάδικο;

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Aristeidis Marinis
Χθες στις 9:03 π.μ.
Τι να πεις πια ? ειναι τωρα σοβαρη δημοσιογραφία χωρις στοιχεία να πετάς λάσπη στην πρόεδρο της βουλής ??

ΣΧΟΛΙΑ:
Eirini Tzanetaki
Η τύπισσα που πετάει τις λάσπες είναι στέλεχος της ΝΔούλας και έχει σκοπό.....
δείτε πρώτα το προφίλ της και θα καταλάβετε όλοι σας τι τρέχει και γιατί..... 
Aristeidis Marinis
Φιλαράκια μου ,εγω δεν ισχυρίζομαι ουτε υποστηρίζω την Ζωιτσα ..... δεν με ενδιαφερει αν ειναι οξύθυμη η καλος η κακος ανθρωπος .... με ενδιαφερει να κανει σωστα την δουλεια της! με εκνευρίζει ομως οτι ολοι οι κιτρινιάριδες δημοσιογραφοι του κωλου ....ασχολούνται μαζι της συνεχεια και με εμπάθεια !! αυτο με κανει να εχω δεύτερες σκέψεις .... γιατι της την πεφτουν ολοι οι λιγδιαρηδες ?? ακομα και να μην την χώνευα θα την υποστήριζα γιατι δεν μπορω να ανεχθώ να φέρονται ετσι σε μια γυναικα ολα αυτα τα αρπακτικά !!! σορυ ειμαι παλαιών αρχών σε μερικα πράγματα !!
Panagiotis Michalopoulos
Μπράβο σας! Πολύ σωστά τα λέτε κ.Aristeidis Marinis! Έτσι ακριβώς σκέπτομαι και αισθάνομαι κι εγώ!  
Kostas Tsoumobits
το θέμα δεν είναι αν το είπε η Ζωή ή όχι ....εξάλλου άνθρωπος είναι μπορεί και καμιά φορά να ξεφύγει,το θέμα μου είναι ΓΙΑΤΙ ?? τέτοιο μένος για την πρόεδρο της Βουλής. Τους χαλάει τους παλιούς την τσιπουροκατάνυξη και τηρεί τους νόμους και τους κόβει πρόστιμα ...αν δεν παρευρίσκονται στην βουλή???...... δεν ξέρω υποθέτω.
Panagiotis Michalopoulos
Ναι, πράγματι, για όλα αυτά στήθηκε η προβοκάτσια. Ήξεραν που είναι εκεί απομονωμένη η Ζωή… Ήξεραν -από τον υπάλληλο του βενζινάδικου προφανώς, ότι από την προηγούμενη μέρα είχε περάσει από εκεί η Ζωή…
Γνωστός για το τι μάρκα (εθνικόφρονα;) τσιγάρα καπνίζει ο βενζινοπώλης, γι όσους τον παρακολουθούσαν στη σελίδα του στο facebook. 

Εκείνη την πρώτη μέρα που επισκέφτηκε το συγκεκριμένο βενζινάδικο η Ζωή, την ημέρα του Πάσχα δηλαδη, που είχε πάει σε εκείνα τα μέρη για μια κηδεία την επομένη μέρα, άφησε και το αυτοκίνητο της εκεί στο πρατήριο αυτό, στα χέρια του λύκου να πούμε, για να της το πλύνουν. Μετά, είχε προβλήματα με το λάστιχο, έπεσε μάλιστα και σε μια λακκούβα φεύγοντας από το βενζινάδικο. Τυχαίο;
Την επομένη μέρα, την δεύτερη μέρα του Πάσχα, τη μέρα της κηδείας η Ζωή έπρεπε να επιστρέψει στο σπίτι της και στην εργασία της, και πέρασε ξανά από εκεί, διότι ήταν το μόνο ανοιχτό βενζινάδικο στην περιοχή. 

Εκεί φαίνεται ότι της την είχαν στημένη τη δουλειά! Ζήτησε μια εξυπηρέτηση, φούσκωμα λάστιχου ή αλλαγή ρεζέρβας από τον υπάλληλο, και εκείνος –σαν δασκαλεμένος προκάλεσε φραστικό επικήδειο με όσα είπε προσβάλλοντας την Ζωή την οποίαν γνώρισε όπως είπε, και έκανε υποτιμητικά σχόλια –ύβρεις εναντίον της! 
Απέναντι, τελείως τυχαία, είχε στηθεί ένα άλλο κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, μια κυρία με ένα κινητό περιμένοντας τον καυγά, για να γράψει σκηνές με το κινητό της. Κάποιος κύριος που ήταν εκεί, την είδε και της έκανε παρατήρηση για την παράνομη αυτή ενεργεία της. Πείστηκε δε μετά να σβήσει αυτό που είχε γράψει, και το οποίο θα μοσχοπουλούσε αργότερα εκεί που αυτή ήξερε. 
Έσπευσε όμως στη σελίδα της στο facebook και περιέγραψε ένα σκηνικό που αυτή έτσι θα ήθελε να είναι, με τη Ζωή δηλαδη να είναι θήτης αντί για θύμα. 
Τελείως συμπτωματικά δε, το ποστ αυτό το πήρε αμέσως η σελίδα i-efimerida.gr, και υιοθετώντας το πλήρως το ανάρτησε και το έκανε σημαία: «Η πρόεδρος της βουλής απειλεί και προπηλακίζει έναν φτωχό εργαζόμενο!» 
Πιασιάρικο όλο αυτό, και θεμέλιο και βάση να αναπαραχτεί αθρόα -αμέσως μετά, με βάση την αναφορά αυτή της «εφημερίδας» να αναπαραχτεί παντού! 
Στόχος, να πέσει στην παγίδα της προβοκάτσιας η Ζωή, να απαντήσει και να αρχίσει ένας φαύλος κύκλος νέας προπαγάνδας, προς τέρψη όλου αυτού του δημοσιογραφικού βούρκου, και όλων αυτών των βουτηγμένων στα σκατά αντικυβερνητικών μαινάδων!
Panagiotis Michalopoulos
Επιστρέφει άραγε η εποχή του τρίκυκλου -του παρακρατικού Σπύρου Κοτζαμάνη 
(δολοφόνου του Γρηγόρη Λαμπράκη); 
Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν άραγε θύμα φραστικής μόνο προβοκάτσιας -ηθικής αλλοίωσης της εικόνας της… 
Ή υπήρξε ακόμα και ένα σχέδιο και για τη φυσική της εξόντωση, με ένα (προειδοποιητικό αρχικά) σαμποτάζ στο αμάξι της;
Kostas Tsoumobits
τρίκυκλο χαχαχαχαχα... που το θυμήθηκες!!!
https://www.facebook.com/marinis.aristeidis/posts/10206813585877598

George Georgitsopoulos
Απο τα πολιτικά αποβράσματα της ΝΔ όλα να τα περιμένεις. "Καρφίτσα"...

ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΟ:
George Georgitsopoulos
Ζωή, η μια και μοναδική. Υπόθεση ``βουλκανιζατέρ``. Δυο λόγια μόνον: Καλά, ρε, δεξιοσαμαρόβλακες, σε τέτοια κατάντια έφτασε η μονταζιέρα σας;

https://www.facebook.com/george.georgitsopoulos/posts/969955799683839

3 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Η «άλλη πλευρά» στο περιστατικό της Αιδηψού
«Η κ. Κωνσταντοπούλου δέχτηκε επίθεση με σεξιστικά σχόλια», λέει μάρτυρας που επικαλείται η «Αυγή»

Nέος μάρτυρας που δίνει μια άλλη διάσταση στο περιστατικό με την Ζωή Κωνσταντοπούλου σε βενζινάδικο της Αιδηψού έκανε την εμφάνιση του, ενώ η ίδια η Πρόεδρος της Βουλής δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη για το περιστατικό που καταγγέλλεται. Σύμφωνα με την «Αυγή» η μαρτυρία αυτή δείχνει ότι «έγινε το άσπρο μαύρο», αφού ο μάρτυρας αναφέρει ότι η κ. Κωνσταντοπούλου δέχτηκε φραστική επίθεση με σεξιστικά σχόλια από τον υπάλληλο, ενώ η ίδια λειτούργησε κατευναστικά.
Γράφει η εφημερίδα σε σχέση με αυτή τη μαρτυρία, κάνοντας λόγο για «επιχείρηση βουλκανιζατέρ»:
Το άσπρο μαύρο έγινε στην ιστορία με το βενζινάδικο της Αιδηψού, καθώς αυτόπτης μάρτυρας αποδεικνύει ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπέστη φραστική επίθεση με σεξιστικά σχόλια από τον υπάλληλο, ενώ η ίδια λειτούργησε κατευναστικά.
Φαίνεται πως όλα προέκυψαν από έναν τουλάχιστον «πολλά βαρύ» υπάλληλο και κυρίως από μία «καταγγέλλουσα», την Βάλια Παναγιωτίδου, η οποία ήταν πρώην στέλεχος της ΔΑΚΕ ΟΤΕ και, σύμφωνα με συναδέλφους της, φέρεται να είναι άτομο του στενού κύκλου «σαμαρικών» στελεχών της Συγγρού.

Πηγή:
www.lifo.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
«Η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου απείλησε και εξύβρισε υπάλληλο, ζητώντας την απόλυσή του γιατί αρνήθηκε να της αλλάξει το λάστιχο του αυτοκινήτου».
Η παραπάνω καταγγελία στο Facebook έχει γίνει από χθες, Τρίτη (14/04/2015) πρώτο θέμα σε τηλεοπτικούς σταθμούς και ιστοσελίδες, χωρίς όμως κανείς να μπορεί να αποδείξει ότι πρόκειται για πραγματικό γεγονός.
Μάλιστα, νέα μαρτυρία σήμερα αναφέρει ότι η Πρόεδρος της Βουλής όντως ζήτησε να της αλλάξουν το λάστιχο, αλλά ο υπάλληλος αρνήθηκε και ήταν εκείνος που της επιτέθηκε φραστικά, με χυδαία και σεξιστικά σχόλια.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου - για την ώρα - τηρεί σιγή ιχθύος.
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ακόμα κι όταν οι στενότεροι συνεργάτες της επιχείρησαν να επικοινωνήσουν μαζί της, δεν τους είπε τίποτα.
Απλώς τους ανέφερε: «Είμαι ενήμερη γι΄αυτά που γράφονται και λέγονται, θέλει ψυχραιμία...».

http://www.newsbomb.gr/politikh/parapolitika/story/577284/konstantopoyloy-eimai-enimeri-gia-osa-grafontai-thelei-psyxraimia

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας στο περιστατικό ήταν ο Βαγγέλης Βενετής, ο οποίος μας μίλησε. Ο Β. Βενετής, είναι πρώην αστυνομικός που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο πρατήριο για να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητο του με την σύζυγο του και το γιο τους. Όταν είδε τον υπάλληλο σε έξαλλη κατάσταση, παρενέβη και τον κάλεσε να ηρεμήσει. «Γιατί της μιλάς έτσι;» ρώτησε ο Βαγγέλης Βενετής, ο οποίος έβλεπε μια γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητο, χωρίς αρχικά να έχει συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία δεν γνώριζε καν προσωπικά.
Πλησιάζοντας διαπίστωσε ότι μέσα στο όχημα βρισκόταν η πρόεδρος της Βουλής. Τότε, ο Β. Βενετής απευθύνθηκε για δεύτερη φορά στον υπάλληλο και τον κάλεσε να σταματήσει να φωνάζει, λέγοντας: «Είναι η πρόεδρος της Βουλής, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις». Τότε ακριβώς ήταν που ο υπάλληλος ξέφυγε από κάθε μέτρο.
«Αυτή είναι. Καλά της τα λέει ο Γιακουμάτος. Και στη συνέχεια απευθυνόμενος στην κ. Κωνσταντοπούλου άρχισε να βρίζει το σύζυγο και την οικογένεια της», άρχισε να φωνάζει και πλέον να κινείται και απειλητικά προς το όχημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου. «Χρειάστηκε να παρέμβω και να τον συγκρατήσω τρεις φορές», μας δήλωσε ο Β. Βενετής. Όταν τον ρωτήσαμε αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου προκάλεσε κάποιο επεισόδιο ή επιτέθηκε φραστικά στον υπαλλήλο του πρατηρίου ή τον απείλησε με οποιονδήποτε τρόπο, μας ανέφερε: «Δεν βγήκε από το αυτοκίνητο της. Δεν μίλησε προς τον υπάλληλο. Δεν απείλησε κανέναν».

(Unfollow -15 ώρες πριν)