Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Νέα εγκληματική οργάνωση εν όψη, παρακρατική -αυθεντική τη φόρα αυτή; Ήταν άραγε ένα πρώτο (προειδοποιητικό) μαρσάρισμα, του νέου τρίκυκλου Κοτζαμάνη όλη αυτή η προβοκάτσια κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο βενζινάδικο;

Αλήθεια η δημόσια συμβουλή που έδωσε η Χριστίνα Σιδέρη στο «θύμα» Ν. Αλατσατιανο, συνιστά αδίκημα;
Η Χριστίνα Σιδέρη (βουλευτής ΝΔ), συμβουλεύει τον τραμπούκο φίλο της στο facebook, τον προβοκάτορα υπάλληλο του βενζινάδικου Νίκο Αλατσατιανό, και του λέει: 
«Φίλε Νίκο, έπρεπε να της το αλλάξεις το λάστιχο, αλλά να της βάλεις ένα μπουλόνι, και να τη στείλεις στον αγύριστο! Εθνικό ήρωα θα σε είχαμε κάνει!»
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ευτυχώς, είναι ηλίθιοι: Ποια είναι η Βάλια Παναγιωτίδου που... στάθηκε μάρτυρας ανάρμοστης συμπεριφοράς της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Διορισμένη από την ΝΔ η μάρτυρας, φίλος της Σιδέρη το θύμα και το video άφαντο.
Δεν πέρασαν ούτε 48 ώρες από την είδηση «ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ Ζωή Κωνσταντοπούλου σε κατάσταση αμόκ!»  την οποία έτρεξε να δημοσιεύσει το iefimerida.gr, και η σκευωρία κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Στον προσωπικό της λογαριασμό, κάποια Βάλια Παναγιωτίδου ισχυρίστηκε πως στάθηκε μάρτυρας ανάρμοστης συμπεριφοράς της ΠτΒ, Ζ. Κωνσταντοπούλου, απέναντι σε υπάλληλο πρατηρίου.
Έτσι, ξεκινήσαμε να το ψάχνουμε. Και αυτά που βρήκαμε αποκάλυψαν τόσο πόσο γελοία και πρόχειρα είχε στήσει η ΝΔ αυτή την καταγγελία.
Πρώτα απ’ όλα, η Βάλια Παναγιωτίδου. 

Η Παναγιωτίδου είναι υπάλληλος του ΟΤΕ διορισμένη από τον Καραμανλη το 2006 και η προσωπική της σελίδα στο facebook είναι γεμάτη από αναρτήσεις υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και κατά του Σύριζα... Ακόμα και οι ίδιοι της οι φίλοι προσπαθούν να της δείξουν ότι τα βλέπει τα πράγματα μέσα από τα κομματικά γυαλιά της Νέας Δημοκρατίας:
Οι φίλοι της. 
Περάσαμε λοιπόν να δούμε τους φίλους της και ανακαλύψαμε μερικά διαμαντάκια. Η τύπισσα λοιπόν έχει για φίλους:
Elia Zervou, η γνωστή ...
Christos Skaloumbakas, ο γιος του βασανιστή της Μακρονήσου,
Καρασμάνης Γιώργος, βουλευτής ΝΔ,
Κώστας Κεφαλογιάννης, με προφίλ φώτο τον ίδιο αγκαζέ με τον Σαμαρά,
Yannis Koutsomitis, που παρακαλούσε την Μέρκελ να μας «τραβήξει από την πρίζα» και τον
Thanassis Chimonas, γνωστός
Το «θύμα» Ν. Αλατσατιανος:

Ό οποίος -ω του θαύματος- έχει για φίλη  την τομεάρχη της ΝΔ και φίλη των Κρανιδιώτη, Γεωργιάδη και Μουρούτη, Χριστίνα Σιδέρη, η οποία όχι μόνο είναι φίλη του αλλά μετά το «συμβάν» του πρότεινε τι έπρεπε να είχε κάνει, όπως φαίνεται από τον τοίχο του:
Δύο εμπλεκόμενοι στο ίδιο συμβάν, μάρτυρας και θύμα, με φίλους στην κυβέρνηση Σαμαρά. Σύμπτωση!
Συμπλήρωση:
Οι ιντερνετικοί «φίλοι» της Βάλιας Παναγιωτίδου πάντως, όπως ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Σαμαρά Γιώργος Μουρούτης δεν κατάφεραν να κρύψουν ότι πραγματικός στόχος της επίθεσης την οποία κλιμάκωσαν ήταν οι πρωτοβουλίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου και συγκεκριμένα η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. Το συγκεκριμένο σήμα ανέβηκε στο λογαριασμό του Μουρούτη λίγες ώρες μετά τις πρώτες “αποκαλύψεις”. 
http://www.enallaktikos.gr/ar14044el_eytyxws-einai-ilithioi-poia-einai-i-valia-panagiwtidoy-poy-stathike-martyras-anarmostis-symperiforas-tis-zwis-kwnstantopoyloy-.html

ΣΧΟΛΙΟ:
Andreas Georgitsis
AΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ,ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ... ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΛΑΔΑΡΗ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΒΑΛΙΑ.
https://www.facebook.com/xaroulampour/posts/1573285049612179?pnref=story

ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015

Επιστρέφει άραγε η εποχή του τρίκυκλου -του παρακρατικού Σπύρου Κοτζαμάνη (δολοφόνου του Γρηγόρη Λαμπράκη); Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν άραγε θύμα φραστικής μόνο προβοκάτσιας -ηθικής αλλοίωσης της εικόνας της… Ή υπήρξε ακόμα και ένα σχέδιο και για τη φυσική της εξόντωση, με ένα (προειδοποιητικό αρχικά) σαμποτάζ στο αμάξι της;

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ:
"Η ΟΜ Αιδηψού καταδικάζει απερίφραστα την προσπάθεια σπίλωσης της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, από κυρία γνωστών από το facebook νεοφιλελεύθερων απόψεων και αναρτήσεών της, επίπεδου -το λιγότερο-Μουρούτη. Η κυρία βρέθηκε, λέει, μπροστά σε επεισόδιο, περνώντας με το φέρυ της Γλύφας και κατευθυνόμενη στον Αγ. Γιάννη τον Ρώσο, σε πρατήριο βενζίνης, μοναδική αυτή, εν μέσω χιλιάδων δημοκρατικών πολιτών της Β. Εύβοιας, όπου υπήρχε διένεξη μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και υπάλληλου. Διαβεβαιώνουμε την κυρία, ότι η παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, κοσμεί την πόλη μας, η ευγένειά της είναι παροιμιώδης και χαίρει άκρας εκτίμησης, από το σύνολο των συμπολιτών μας. Όλες τις ημέρες του Πάσχα, κυκλοφορούσε ανάμεσά μας μόνη της, χωρίς συνοδεία, παρευρέθη δε την Δευτέρα του Πάσχα, σε κηδεία συντρόφου, που αιφνίδια έφυγε από κοντά μας, φανερά συγκινημένη. Η λεπτότητα του χαρακτήρα της, το ήθος και η ευγένειά της, δεν θα επέτρεπαν ποτέ να έχει τέτοιου είδους συμπεριφορά -όπως ισχυρίζεται η κυρία- σε υπαλληλικό προσωπικό. Όπως φαίνεται, ο δυναμισμός της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ενοχλεί μεγάλα συμφέροντα, τα οποία δημιουργούν φανταστικές ιστορίες, προσπαθώντας να επισκιάσουν το έργο της.... Άδικος κόπος!"