Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Περίπτωση έλευσης κόκκαλου αγ. Βαρβάρας (ή σκύλου;) εκ Βατικανού: Μπράβο στο κόμμα «ποτάμι», μπράβο στον κ. Σταύρο Θεοδωράκη, για το ξεφώνισμα Τσίπρα και Καμμένου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ, είπε... 
Ορθόδοξα κοπρόσκυλα! 
Πριν γλύψουν (τα σιχαμένα) το κοκαλάκι της αγίας Βαρβάρας, έγλυψαν (τα ανώμαλα) «τα τέτοια», του παπικού εκπροσώπου… 
Εκεί, στην υποδοχή του παπικού κουτιού, στην αγία Βαρβάρα, στο Αιγάλεω! 
Φτου, ρε!
(13 Μαΐου 2015 - 12:12 μ.μ.)
ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΚΟΜΑ:
Η καταπληκτική ανακοίνωση του Ποταμιού έχει ως εξής:

«Βοήθειά μας!
Το Ποτάμι χαιρετίζει την κυβερνητική απόφαση να γίνει με τιμές Αρχηγού Κράτους η υποδοχή των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας.
Επίσης θεωρεί τομή για την υγεία την περιφορά και έκθεση των λειψάνων για προσκύνημα σε κρατικά νοσοκομεία.
Μπορεί οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες να μην είχαν συμπεριληφθεί (από λάθος;) στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, εναρμονίζονται όμως απόλυτα με τις πανθομολογούμενα εύστοχες προτεραιότητες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.
Σημείωση: Θεωρούμε βέβαια δεδομένο ότι η νέα πρωτοβουλία της κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας θα τύχει της μεγαλύτερης δυνατής προβολής από το κανάλι της Βουλής, εν ανάγκη να διακοπεί για λίγο η μετάδοση της στρατιωτικής παρέλασης από την Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.
Τομέας Τελετών και Παρελάσεων» 


ΣΧΕΤΙΚΟ:
Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015

Με τη νέα («αριστερή» τάχα) κυβέρνηση (τι άλλαξε ρε πούστη;) θα έχουμε και νέο σόου -μετά την υποδοχή με τιμές αρχηγού κράτους στο «άγιο φως»… Τώρα το νέο καρναβαλικό πρόγραμμα, περιλαμβάνει υποδοχή λειψάνου από το Βατικανό (με έξοδα του κράτους, ρε μαλάκα!), με φιέστα που θυμίζει βαριετέ και τσίρκο Μεντράνο! (Γαμώτο! Στο χοντρό βρακί του μέσα, σε έχει ο Καμμένος, καημένε Τσίπρα!)

ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΣΧΟΛΙΟ… Επίκαιρο, σήμερα Κυριακή (επί κυβερνήσεως Τσίπρα, παρακαλώ!) που κουβαλάμε μια μούμια του Βατικανού στην Ελλάδα (με τιμές αρχηγού κράτους), για να την προσκυνήσουμε… Τάχα ότι ανήκει στην αγία Βαρβάρα…

Στα τέσσερα, με τον ποπό τουρλωμένο… 
Στην αναμονή για το παπικό πεσκέσι… 
Που μας φέρνει κάτι τι, κοκαλάκι (νυχτερίδας;) στο κουτί! Χα!
ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Dafis Gard
Ε,ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ !
Panagiotis Michalopoulos
Όταν κάποιος έχει νουν Χριστού, νουν Κυρίου, έστω και για ένα μόνο συγκεκριμένο θέμα και μιλάει σωστά γι αυτό, τότε αξίζει τον έπαινο του Κυρίου, το «σωστά έκρινες»! Αξίζει να αποκαλείται και κύριος!
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/887931511269529

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ορθόδοξα κοπρόσκυλα! Πριν γλύψουν (τα σιχαμένα) το κοκαλάκι της αγίας Βαρβάρας, έγλυψαν (τα ανώμαλα) «τα τέτοια», του παπικού εκπροσώπου… Εκεί, στην υποδοχή του παπικού κουτιού, στην αγία Βαρβάρα, στο Αιγάλεω! Φτου, ρε!