Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Καλημέρα! Κοπιάστε! Χαίρετε! (Και οι 8 πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας…)

Περίπτωση έλευσης κόκκαλου αγ. Βαρβάρας (ή σκύλου;) εκ Βατικανού: Μπράβο στο κόμμα «ποτάμι», μπράβο στον κ. Σταύρο Θεοδωράκη, για το ξεφώνισμα Τσίπρα και Καμμένου!


Έφυγε και η Λίλλη Παπαγιάννη (η «Αθηνάαααα» -από την ταινία «Δεσποινίς Διευθυντής» με την Τζένη Καρέζη)


Δεν παραδεχόταν την ύπαρξη «προαδαμιαίων ανθρώπων» ο μακαρίτης θεολόγος Νίκος Σωτηρόπουλος, για να μη ταυτιστεί με τους άθεους στο θέμα της εξέλιξης! (ηχητικό)


Έχετε δει τον διάβολο; Τι χρώμα έχει; Μαύρο, κίτρινο, κόκκινο, ή λευκό; (δια γυμνού οφθαλμού, χωρίς χρωματιστά γυαλιά, λέμε!)


Ω, Ελλάδα! «Και στο παζάρι με πήρες γύφτισσα μαϊμού!» (…κάτι τρέχει στα γύφτικα? Ναι! Υποδοχή παπικού κόκκαλου, με τιμές αρχηγού κράτους… Στο Δήμο αγίας Βαρβάρας -Αιγάλεω μεριά… Λίγο πιο πέρα από το Δρομοκαΐτειο!) 6 φωτο


Να μη ξεχνιόμαστε… Προσεχώς, θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες… Για την εορτή του αγίου πνεύματος! Ετοιμαστείτε! (TO-PERISTERI-TSIOY)


Τι να σου κάνει ένα περαστικό από την Αθήνα κοκαλάκι της αγίας Βαρβάρας! Στήσε λοιπόν μόνιμα στον κήπο σου, έναν πραγματικό αρχηγό κράτους, έναν …περιστρεφόμενο μητροπολίτη! (δείγμα, φωτο) Για να σε ευλογεί πάντα με το «δάχτυλο», και από μπρος και από πίσω!


Καλημέρα… Στην υγειά σας, …κοπιάστε! Χαίρετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: