Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Το ιερατείο, οι γραμματείς και φαρισαίοι όχι μόνο δεν πίστεψαν στο Χριστό, αλλά και Τον σταύρωσαν. Έτσι, με φανατισμό συμπεριφέρονται και οι σύγχρονοι φαρισαίοι και κατά του Χριστού και κατά των πιστών στο Χριστό, που αμφισβητούν την πίστη σε σύγχρονα υποκατάστατα του αληθινού Θεού, σε αντί του Χριστού, σε υποκατάστατα, σε αντί-χριστούς.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...
ΣΧΟΛΙΑ:
Fotis Giannopoulos
μερικοι ειστε για λυπηση.... τα σχολια που διαβασα πραγματικα με στεναχωρουν για το αν ειστε αν8ρωποι η αποβλακομενα οντα... δεν ειπα ζωα γιατι τα ζωα εχουν περισοτερη αβεσθησια...
Fotis Giannopoulos
παιδια ειπαρχη κ πολυ χειροτερη καταστση κατω με ονομα Panagiotis Michalopoulos. ...τα σχολια δικα σας.
Panagiotis Michalopoulos
ΣΧΕΤΙΚΟ: Αντίθετα λοιπόν με εμένα, αιρετικοί είναι οι οικουμενιστές φίλοι του γέροντα Παΐσιου… 
http://xairete.blogspot.gr/2014/12/blog-post_2.html 
Fotis Giannopoulos
εισαι αρρωστος..  

http://xairete.blogspot.gr/2014/12/facebook_27.html

Ο εκλεκτός συνεργάτης μας, είπε…
«αγαπούν … να καλούνται από τους ανθρώπους: “Ραβί”. Εσείς όμως μην κληθείτε “Ραβί” – γιατί ΕΝΑΣ είναι ο δικός σας δάσκαλος, ενώ εσείς όλοι είστε αδελφοί. Και “πατέρα” σας (πάτερ) μην καλέσετε κάποιον πάνω στη γη, γιατί ΕΝΑΣ είναι ο δικός σας ο Πατέρας, ο ουράνιος. Μήτε κληθείτε “καθοδηγητές”, γιατί καθοδηγητής σας είναι ΕΝΑΣ, ο Χριστός»
(Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, Ματθ. κεφ.23).
«φιλοῦσι δὲ … καλεῖσθαι ὑπὸ τῶν ἀνθρώπων ραββὶ ραββί. ὑμεῖς δὲ μὴ κληθῆτε ραββί· εἷς γὰρ ὑμῶν ἐστιν ὁ διδάσκαλος, ὁ Χριστός· πάντες δὲ ὑμεῖς ἀδελφοί ἐστε. καὶ πατέρα μὴ καλέσητε ὑμῶν ἐπὶ τῆς γῆς· εἷς γάρ ἐστιν ὁ πατήρ ὑμῶν, ὁ ἐν τοῖς οὐρανοῖς. μηδὲ κληθῆτε καθηγηταί· εἷς γὰρ ὑμῶν ἐστιν ὁ καθηγητής, ὁ Χριστός.»
Εναπόκειται σ' εμάς αν τα λόγια του Κυρίου τα εγκολπώσουμε στην καρδιά μας ή αν τα γράψουμε στα αρχ-
αιότερα των υποδημάτων μας, κι ακολουθήσουμε όχι Εκείνον αλλά θεοποιημένους γεροντάδες.
Τότε ο Κύριος θα πει και σ΄ εμάς, τους σύγχρονους θρησκόληπτους φαρισαίους ΟΥΑΙ:
«Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κλείετε τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων· ὑμεῖς γὰρ οὐκ εἰσέρχεσθε, οὐδὲ τοὺς εἰσερχομένους ἀφίετε εἰσελθεῖν.»
Αν κάποιοι θεολόγοι, θεολογούντες και φανατικοί θρησκόληπτοι της εποχής μας είναι οι αντίστοιχοι των γραμματέων και φαρισαίων της εποχής του Χριστού, τότε, από τη συμπεριφορά και διαγωγή των σύγχρονων αυτών φαρισαίων, κατά όσων πιστεύουν στο Χριστό κι όχι στους «γεροντάδες – θεούς» τους, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί στο Χριστό δεν πίστεψε το θρησκευτικό κατεστημένο των θρησκόληπτων υποκριτών της εποχής Του, αλλά πίστεψαν οι θεωρούμενοι "αμαρτωλοί" , ακόμα και τελώνες και πόρνες, για τους οποίους μάλιστα ο ίδιος ο Κύριος δίδαξε τους μαθητές Του ότι "οι τελώνες και οι πόρνες προάγουσιν υμών εις την βασιλείαν των ουρανών". 
Το ιερατείο, οι γραμματείς και φαρισαίοι όχι μόνο δεν πίστεψαν στο Χριστό, αλλά και Τον σταύρωσαν. 
Έτσι, με φανατισμό συμπεριφέρονται και οι σύγχρονοι φαρισαίοι και κατά του Χριστού και κατά των πιστών στο Χριστό, που αμφισβητούν την πίστη σε σύγχρονα υποκατάστατα του αληθινού Θεού, σε αντί του Χριστού, σε υποκατάστατα, σε αντί-χριστούς. 
Και έτσι εξηγείται, γιατί τα σχόλια κοσμικών θεωρούμενων και αθέων νομιζόμενων ανθρώπων, είναι πιο σωστά και λογικά από τα σχόλια φανατικών θρησκόληπτων, θεωρούμενων ως ευσεβών.
http://xairete.blogspot.gr/2014/12/blog-post_258.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: