Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Πέρασαν 2.000 χρόνια και κάτι, από τότε που ήρθε ο Χριστός μας, και ίδρυσε με το αίμα Του την Εκκλησία Του, και διαδόθηκε το μήνυμα Του, η Αλήθεια Του και στην Ελλάδα μας… Και η εντύπωση είναι ότι σήμερα, δεν βλέπεις καμιά μεγάλη διαφορά, ανάμεσα στη σημερινή θρησκεία μας -στη λεγόμενη χριστιανική μας πίστη, και στην θρησκεία εκείνη την αρχαία την ειδωλολατρική! 1. Πόρνες είχαν τότε στους ναούς τους οι αρχαίοι προγονοί μας, πορνική εικόνα δείχνουν και σήμερα οι ναοί μας –με τη γύμνια και την ξετσιπωσιά, ιδίως σε μυστήρια όπως η βάπτιση και ο γάμος. 2. Είδωλα είχαν τότε και τα λάτρευαν, είδωλα έχουμε και σήμερα! Αγιογραφίες ψεύδους με απεικονίσεις αντίθετες με το λόγο του θεού που τις προσκυνούμε σαν θαυματουργές. Ύμνοι και γιορτές παρμένες από ένα πορνό κείμενο το λεγόμενο «πρωτευαγγέλιο του Ιακώβου». 3. Λείψανα αποκρουστικά με νεκροκεφαλές κλπ. Θεοποίηση της Παναγίας –νέας θεάς Αθηνάς, και αναγνώριση σαν ημίθεου, του κάθε βλαμμένου κωλόγερου! 4. Παντόφλες και φανέλες σε προσκύνηση. Κλπ, κλπ, κλπ! 5. Και αν τολμήσεις να τα καταγγείλεις ως ξένα προς την Ορθοδοξία, όλα αυτά τα υποκατάστατα της Αλήθειας του Χριστού, τότε οι θρησκόληπτοι τέκνα του ψεύδους, του σατανά, θα ξεσηκωθούν σύσσωμοι, και θα σε σταυρώσουν κι εσένα!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Πέρασαν 2.000 χρόνια και κάτι, από τότε που ήρθε ο Χριστός μας, και ίδρυσε με το αίμα Του την Εκκλησία Του, και διαδόθηκε το μήνυμα Του, η Αλήθεια Του και στην Ελλάδα μας… 
Και η εντύπωση είναι ότι σήμερα, δεν βλέπεις καμιά μεγάλη διαφορά, ανάμεσα στη σημερινή θρησκεία μας -στη λεγόμενη χριστιανική μας πίστη, και στην θρησκεία εκείνη την αρχαία την ειδωλολατρική! 
1. Πόρνες είχαν τότε στους ναούς τους οι αρχαίοι προγονοί μας, πορνική εικόνα δείχνουν και σήμερα οι ναοί μας –με τη γύμνια και την ξετσιπωσιά, ιδίως σε μυστήρια όπως η βάπτιση και ο γάμος. 
2. Είδωλα είχαν τότε και τα λάτρευαν, είδωλα έχουμε και σήμερα! 
Αγιογραφίες ψεύδους με απεικονίσεις αντίθετες με το λόγο του θεού που τις προσκυνούμε σαν θαυματουργές. 
Ύμνοι και γιορτές παρμένες από ένα πορνό κείμενο το λεγόμενο «πρωτευαγγέλιο του Ιακώβου». 
3. Λείψανα αποκρουστικά με νεκροκεφαλές κλπ. Θεοποίηση της Παναγίας –νέας θεάς Αθηνάς, και αναγνώριση σαν ημίθεου, του κάθε βλαμμένου κωλόγερου! 
4. Παντόφλες και φανέλες σε προσκύνηση. Κλπ, κλπ, κλπ! 
5. Και αν τολμήσεις να τα καταγγείλεις ως ξένα προς την Ορθοδοξία, όλα αυτά τα υποκατάστατα της Αλήθειας του Χριστού, τότε οι θρησκόληπτοι τέκνα του ψεύδους, του σατανά, θα ξεσηκωθούν σύσσωμοι, και θα σε σταυρώσουν κι εσένα!

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Το ιερατείο, οι γραμματείς και φαρισαίοι όχι μόνο δεν πίστεψαν στο Χριστό, αλλά και Τον σταύρωσαν. Έτσι, με φανατισμό συμπεριφέρονται και οι σύγχρονοι φαρισαίοι και κατά του Χριστού και κατά των πιστών στο Χριστό, που αμφισβητούν την πίστη σε σύγχρονα υποκατάστατα του αληθινού Θεού, σε αντί του Χριστού, σε υποκατάστατα, σε αντί-χριστούς.



Ναι! Χριστούγεννα, χωρίς Χριστό! Και μια πράξη, με μεγάλο συμβολικό νόημα: «Έκλεψαν τον Χριστό από την φάτνη!» Έκλεψαν τη «μαγεία» των Χριστουγέννων… Έκλεψαν το «παραμύθι» που περιμέναμε να ζήσουμε τις άγιες αυτές μέρες! Κλαψ! Μας απέμειναν τώρα πια, μόνο οι «καλικάντζαροι», τα «ξωτικά», «οι 3 ιρανοί Μάγοι της φάτνης», και ο… «Σάντα των Χριστουγέννων, που μπαίνει από την καμινάδα»! Κλαψ!



Μαλακίας το Ανάγνωσμα (από το απόκρυφο «ευαγγέλιο», ψευδεπίγραφο κείμενο του «Ιακώβου»): Ο Χριστός, γεννήθηκε σε… σπηλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: