Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Καλημέρα! Στην υγειά σας! Κοπιάστε! Χαίρετε! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

Τα μάθατε τα τελευταία νέα; Σήμερα λοιπόν, …«άνοιξε το Τριώδιο»!!!..


Άντε, βρε, με το καλό… Με το ασύρματο μικρόφωνο -το προσεχές καλοκαίρι ΚΑΙ στο Δελφινάριο… «Και φούμα – φούμα, στα βοτσαλάκια…»


Σκοτώθηκε το πρωί στη γειτονιά μου -σε τροχαίο, ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης!.. (Σχετικά σχόλια, στην κλειστή ομάδα «ORTHODOXY FOREVER | ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ»)


Μεγάλο παιδί φαίνεται, που μπορεί και περιπατάει… Ήδη, χαιρετάει και σαν μητροπολίτης… Κρατάει και το βιβλίο του σχολείου του στο άλλο χέρι… Και το κρατάει ακόμα αγκαλιά η μαμά του; Μαμάκια, θα τον κάνει; Θα του επιβάλλεται μετά –ολόκληρον άντρα, να της φτιάχνει και κρασί -από νερό, στους γάμους; Έλεος!


Δεν είναι ολόγραμμα, δεν είναι επιστημονική φαντασία, ούτε εικονική πραγματικότητα! Είναι η ιστορική στιγμή, της προσγείωσης –με διακτινισμό από το UFO του, σε κανονικές συντεταγμένες –πάνω στο πλάτωμα του βράχου! Φοράει και το σκάφανδρο του –ξέρει ότι εδώ ψεκάζουν… Χαιρετάει, σαν μητροπολίτης… Έχει δε μαζί του, και ένα χαρτί υγείας -έμαθε ότι κυβερνά τον τόπο ο ΣΥΡΙΖΑ, και δεν θέλει να ξεμείνει από αυτό, όσο μείνει ξανά εδώ…


Έλαβα το γράμμα σου…


Συμβαίνει, και, στην Ελλάδα: Δεν υπάρχει πέτρα, βράχος, βουνό, θεαματικό ύψωμα, παρθένο δάσος, ακόμα και νησί και λίμνη, και σπηλιά, και κάθε άλλη αξιοζήλευτη τοποθεσία, ...που να μην καταλαμβάνεται –καταπατιέται από τους παπάδες! (έτσι, δημιουργείται διαχρονικά, και η λεγόμενη… «εκκλησιαστική περιούσια»!


Βοήθεια σας!


Η Εκκλησία της Ελλάδας (το «γωνιακό μαγαζί»), που ισχυρίζεται ότι έχει την μια και μοναδική αλήθεια, την ορθοδοξία, θέλει να έχει το μονοπώλιο της θρησκείας στον τόπο αυτό! Φοβάται, μη μάθουμε κάτι σχετικό, και, για το Ισλάμ! Γιατί άραγε το φοβάται, αφού υποτίθεται ότι δεν είναι αληθινή αυτή η πίστη; «Εμείς Χριστό, κι αυτοί Αλλάχ, αλλά…»


Η Παναγιά μας (όπως και κάθε άλλος άγιος και αγία μας), θαυματουργεί, ακούει τις προσευχές μας, και δεν χρειάζεται μια εικόνα της (όπως ο θαυματοποιός το ψηλό του το καπέλο από όπου βγάζει λαγούς) για να κάνει -μέσω αυτής, ένα θαύμα.


Καλημέρα… Κοπιάστε! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: