Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Η Εκκλησία της Ελλάδας (το «γωνιακό μαγαζί»), που ισχυρίζεται ότι έχει την μια και μοναδική αλήθεια, την ορθοδοξία, θέλει να έχει το μονοπώλιο της θρησκείας στον τόπο αυτό! Φοβάται, μη μάθουμε κάτι σχετικό, και, για το Ισλάμ! Γιατί άραγε το φοβάται, αφού υποτίθεται ότι δεν είναι αληθινή αυτή η πίστη; «Εμείς Χριστό, κι αυτοί Αλλάχ, αλλά…»

ΔΙΑΒΑΖΩ:
ΣΧΕΤΙΚΟ:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=817296828380572&set=a.264704493639811.54064.100003007875035&type=3&theater

2 σχόλια:

stavroula είπε...

Μια ομορφη καλησπερα απο μας :)

P. MICHALOPOULOS είπε...

1. Δεν θέλουν να μάθουμε ότι το πάθος των ισλαμιστών κατά των «απίστων», σύμφωνα με το κοράνι, δεν αφορά εμάς τους Χριστιανούς, ούτε και τους Εβραίους που δεν μας θεωρούν άπιστους αφού πιστεύουμε σε ένα θεό και οι μεν και οι δε, όπως και αυτοί στο Ισλάμ. Αφορά μόνο στους άπιστους, στους ειδωλολάτρες!
2. Ένα πάθος που το βλέπουμε να καλλιεργείται από τον θεό της παλαιάς διαθήκης, στον περιούσιο λαό του, μετά την φυγή από την Αίγυπτο και την πορεία του προς τη Γη της Επαγγελίας! Τους λαούς που έβρισκαν στο δρόμο τους, δεν είχαν μόνο εντολή να τους αποκρούουν στο να μη τους εμποδίζουν, αλλά και να τους εξοντώνουν μέχρι ενός, συμπεριλαμβανομένων και των αμάχων, και των γυναικών και των παιδιών! Περνούσαν τους πάντες από το μαχαίρι τους! Σωστή γενοκτονία! Αν θυμάμαι καλά!
3. Και αυτό, τα ανατρέπει όλα! Ανατρέπει τον μπαμπούλα τους, το φόβητρο των παπάδων μας!
ΥΓ
Καλό σας σαββατόβραδο, αγαπημένα –ξενιτεμένα αδέλφια μου!
Καλή Κυριακή, την πρώτη του Τριωδίου –να έχετε!
Χαίρετε!