Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Σας είπα καλό μήνα -προχθές, καλή εβδομάδα -χθες… Σήμερα, απλά: Καλημέρα σας! (και οι 15 πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

Μαλακίας το Ανάγνωσμα! Πρόσχωμεν!


Extreme games: Όχι με επικίνδυνα μαχαίρια, αλλά με… καντήλια! Ποιος θα καταφέρει να ασπαστεί την εικόνα, χωρίς να ρίξει κάτω ούτε ένα καντήλι! Χα!


Απαράδεκτο: Με την παρουσία –φάτσα κάρτα, του Χριστού, να τον κρατά η Παναγία στην εικόνα, τον αγνοούμε τον ίδιο (τι να μας κάνει ένα μωρό;), και ζητάμε από την Παναγία (που εμμέσως πλην σαφώς την αποκαλούμε και… θεά) να μας σώσει αυτή! Λέμε «Θεοτόκε», σώσον ημάς, και όχι «πρέσβευε υπέρ ημών», διότι λέει έτσι βολεύει καλύτερα –μουσικά, τους ψαλτάδες μας! Αίσχος!


Καλοί Σαμαρείτες; Οι «χριστιανοί» (Άνθιμος κλπ) περιθάλπουμε μουσουλμάνους πρόσφυγες;


Τι ωραία γάντια που φοράς μανούλα! Αλλά τα βλέπω λίγο λεπτοκαμωμένα! Να πάρουμε πιο χοντρά τώρα που χειμωνιάζει, και μάλιστα σήμερα έπεσαν και τα πρώτα χιόνια στα Τρίκαλα, στα δυο στενά!


Ένας πολύ ενδιαφέρων διάλογος (για την Παναγία μας), στο χρονολόγιο της φίλης κ. Γαρυφαλλιάς Βούλγαρη.


Καλό μήνα! Νοέμβριος από σήμερα. Ο μεταβατικός να πούμε, που θα μας οδηγήσει από το φθινόπωρο στο χειμώνα! Καλό κουράγιο! (θα συνεχιστεί αυτό το κακό, με τα πνιγμένα προσφυγόπουλα στο Αιγαίο;)


Αποκλειστικό – Συμβαίνει τώρα: Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται από το πρωί στο άγιο όρος (φωτο). Οι πατέρες δραστηριοποιούνται, και… συσκέπτονται (φωτο) αγωνιωδώς! Εντός ολίγου δε, αναμένεται να αποφασίσουν σχετικά με το ποια μεγάλη –συνταρακτική προφητεία, θα εκδώσουν για σήμερα! Μείνετε μαζί μας, για τα νεότερα, με άλλη φωτο…


Ο μαχαραγιάς, βγαίνει σεργιάνι…


Μήπως και τελικά δεν τους σκότωσε όλους τους δράκους ο Άγιος Γεώργιος; Μήπως δεν ελευθέρωσε όλες τις σκλάβες (του έρωτα;) που κουβαλούσαν επάνω τους –πετώντας; Η εικόνα αυτή, με προβληματίζει και αναρωτιέμαι τι άραγε να κάνει τώρα ο Άγιος; Βγήκε στη σύνταξη, και είναι αραχτός στα σύννεφα, παρακολουθώντας απαθής τα σύγχρονα δρώμενα;


PoliceVoice: Έχουν μπλογκ, έχουν και λογαριασμό στο facebook. (Είναι λοιπόν τόσο χριστιανο-φασίστες, και τόσο εθνικιστές της ελεεινής μορφής κι αυτοί, με τόσο μίσος για τους μετανάστες, για τους πρόσφυγες, τους διωγμένους από τις πατρίδες τους λόγω πείνας δυστυχίας και πολέμου;)


Mama, mia!!!..


Η πολιτική του facebook είναι τέτοια, που επιτρέπει στους χρήστες του να βλαστημάνε έτσι αισχρά τον Χριστό και την Παναγία μέσα από τις σελίδες του! Άρα, και να διαμαρτυρηθούμε και να αναφέρουμε κάτι τέτοιο, οι υπεύθυνοι θα μας απαντήσουν ότι δεν παραβιάζονται οι όροι της κοινότητας!


Αυτές είναι οι Δέκα Εντολές που πρέπει να εφαρμόσεις για να σταυροκοπιέσαι σωστά… (Διαβάζω, και -σε παρένθεση- συμπληρώνω και σχολιάζω)


Καλημέρα! Στην υγειά σας! Κοπιάστε! (έχουμε αναρτήσει και 13 νέα θέματα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: