Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Καλοί Σαμαρείτες; Οι «χριστιανοί» (Άνθιμος κλπ) περιθάλπουμε μουσουλμάνους πρόσφυγες;

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Η ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ και το Radioastra.tv κοινοποίησε τη δημοσίευση του Νακος Μαρουγκας.
3 ώρες πριν

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=716773965122916&set=a.125593327574319.23598.100003709576125&type=3&theater

ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos 
Ανασφάλιστοι έλληνες, έλληνες φοροφυγάδες, έλληνες βολεμένοι στο δημόσιο, σε ένα κράτος που φαλίρισε οικονομικά! 
Εκείνοι που εργάζονται στην Ελλάδα (γιατί έτσι συνήθισαν και διότι αυτοί δεν έχουν μπάρμπα βουλευτή να τους βγάλει μαϊμού αναπηρική σύνταξη), είναι οι αλλοδαποί, αλβανοί χτίστες, κηπουροί, αλλοδαπές νοσοκόμες στις γριές μανάδες μας και στους γέρους πατεράδες μας. Και που φυσικά σαν αδήλωτη εργασία -ανασφάλιστη, πληρώνονται με μαύρο χρήμα –αδήλωτο, που για σιγουριά και αυτοί το στέλνουν στις τράπεζες τις πατρίδας τους. Χα!
Τώρα οι μετανάστες που έρχονται εδώ, δε αυτό το κωλο-κράτος, δεν έρχονται για να μείνουν, για να μας πάρουν τις δουλειές, ούτε διότι τους αρέσει το κλίμα μας. Έρχονται περαστικοί προς τα βόρεια κράτη, στη φυγή τους για να γλυτώσουν αυτοί και τα παιδιά τους από τον πόλεμο (από τους εκπαιδευμένους από τη Δύση Τζιχαντιστές, από τους βιασμούς, τις σφαγές, από το φόβο μη γίνουν γενίτσαροι των Τζιχαντιστές τα παιδιά τους), από τον πόλεμο λοιπόν που οι δυτικοί έφεραν στις πατρίδες τους για να τις ελέγχουν για να τις ληστεύουν, όπως θα έκαναν και σε εμάς αν ο Τσίπρας με τον χοντρό δεν έπεφταν κι αυτοί τελικά στα τέσσερα δίνοντας αμαχητί, γη και ύδωρ!
Οι μετανάστες λοιπόν, οι προσφυγές πολέμου, έρχονται εδώ αφού προηγούμενα οι τούρκοι δουλέμποροι έβγαλαν χρυσάφι από αυτούς για να τους βάλουν αναγκαστικά και τετελεσμένα σε σάπιες βάρκες με μικρή πιθανότητα να φτάσουν μέχρι εδώ ζωντανοί -οι άνθρωποι αυτοί. Οι δικοί μας «δουλέμποροι» πάλι, οι κρατούντες, δεν μπορούν να απαιτήσουν από την Τουρκία να το σταματήσει αυτό το έγκλημα πολέμου, φοβούμενοι πόλεμο αφού τα τουρκικά πολεμικά είναι μόνιμα –για "τουρισμό" στα νησιά μας, φτάνοντας μέχρι και το Σούνιο και την Τζια, και τον Σαρωνικό!
Έτσι λοιπόν, τα κάνουμε πλακάκια με τους τούρκους, και όταν έρχονται αυτοί οι άνθρωποι εδώ, όσοι δεν πνίγηκαν, συνεχίζεται το πλιάτσικο από εμάς. Κάποιοι λέει -με στολές, τους ληστεύουν και τους παίρνουν και τα υπόλοιπα από όσα δεν τους άρπαξαν οι τούρκοι. Τους υποχρεώνουμε δε, και σε πολλαπλάσιο ναύλο για να τους φέρουμε στον Πειραιά, και δεν τους πάμε κατ ευθείαν στη Θεσσαλονίκη για να μη θυμώσει η «Μακεδονία», ο Άνθιμος, οι ντόπιοι φασίστες, η «ορθόδοξη» εκκλησία, αφού θεωρούνται μιάσματα οι κατατρεγμένοι αυτοί άνθρωποι, κλπ. Μετά δε, από τον Πειραιά, αναλαμβάνουν να τους γδύσουν και οι υπόλοιποι επαγγελματίες του είδους, για την μεταφορά τους οδικώς στα βόρεια σύνορα μας. Στο μεταξύ, έχουν βρει καλούς πελάτες και οι ξενοδόχοι μας που κερδίζουν πολλά από όσους εύπορους από αυτούς. Αλλά και οι πόρνες κερδίζουν, πιο πολλά λέει και από εκείνη τη χρυσή εποχή της Τρούμπας -με τον έκτο αμερικανικό στόλο!
Βέβαια, σε όλα αυτά -στα της μεταφοράς τους, υπάρχει χρονοτριβή, και οι άνθρωποι αυτοί εγκλωβίζονται εδώ, κυρίως οι πιο φτωχοί από αυτούς! Η Ευρώπη δεν τους θέλει, και μας δίνει χρήματα για να τους εγκλωβίσουμε εδώ, σε διάφορους άθλιους καταυλισμούς, και μας αναγκάζει να παρανομούμε και να μη τους δίνουμε τα απαραίτητα έγραφα, για να πάνε ελεύθερα σε όποιο πλούσιο κράτος, όπου αυτοί θέλουν. Έτσι, και εδώ τους έχουμε, και τα χρήματα που παίρνουμε από έξω, τα τρώνε κι αυτά οι επιτήδειοι, χωρίς πολλές φορές να προσφέρουν στους ανθρώπους αυτούς μια ανθρώπινη διαβίωση.
Τώρα στο θέμα της υγείας, φαίνεται πως είμαστε λίγο πιο ευαίσθητοι, και κάνουμε ότι το παίζουμε και… Καλοί Σαμαρείτες! Και θέλουμε να τους εξετάζουμε εύκολα, μήπως και μας κολλήσουν καμιά αρρώστια έτσι που τους έχουμε πεταμένους και στριμωγμένους!
Αυτή λοιπόν η κάρτα υγείας είναι για ανθρώπους, όχι για τεμπέληδες, είναι για αυτούς που είναι και δικά μας θύματα!

ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
δεν εχετε δικιο σε ολα
Panagiotis Michalopoulos 

ΣΕ ΠΟΣΑ ΕΧΩ;
ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 

στα περισοτερα ομως ολοι οι ανασφαλιστοι σημερα δεν ηταν ολοι τεμπελιδεςφυσικα καλα κανουν και δινουν καρτα υγειας στους ξεριζομενους αυτους ανθρωπους μακαρι εκτος απο ευχολογια να μπορουσα να τους βοηθεισω κι εγω ουσιαστικα οπως κανουν πολοι ελληνες στα νησια μας γιατι κυριε παναγιωτη οι ελληνες δεν ειναι ολοι οπως τους περιγραφεις
Panagiotis Michalopoulos

1.200.000 ανασφάλιστοι, μόνο! Οι έλληνες!
Ο αλλοδαπός, δεν είναι ανασφάλιστος. Δεν χάνει μεροκάματο αυτός, άλλα θα κλείσει και ένα και δυο και τρία καμιά φορά μεροκάματα την ημέρα! Καλύπτει έτσι ασφαλιστικά όλη την οικογένεια -σύζυγο και παιδιά που κι αυτοί μπορεί να εργάζονται -με μαύρο χρήμα επίσης. Θα φροντίσει δε να δηλώσει μερικά μόνο μεροκάματα, αυτά στα οποία έχει κολλήσει ένσημα… Και θα πάει μετά και στο ταμείο ανεργίας, θα δηλώσει άνεργος, θα πληρώνεται και από εκεί, και θα πάρει και το επίδομα παιδιών και συζύγου! Και όλα τα λεφτά, έξω! Χα!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10203440792539419&id=1800906923&pnref=story

Δεν υπάρχουν σχόλια: