Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Καλημέρα, καλή Κυριακή!.. Και μην απορείτε που τον έχω πίσω -πίσω τον άγιο Γεώργιο στο εικονοστάσι. Το έκανα για να προφυλάξω το όποιο ηλικιωμένο άτομο που δεν βλέπει καλά, να ασπαστεί κατά λάθος το άλογο ή τον δράκο! (με την ευκαιρία να σας πω ότι οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας στο «χαίρετε», ήταν…)

Η χαρά της κάθε θεούσας… Μετά τον άγιο Γεώργιο τον καβαλάρη… Ο πιο σέξι άγιος της ορθοδοξίας μας (με το μίνι του, σαν τον Ρουβά,) είναι ο άγιος Δημήτριος που γιορτάζει αύριο!


Η ελληνορθόδοξη μαύρη μαγεία, γοητεύει και κάποιους άλλους θρησκόληπτους λαούς (όχι κατ ανάγκη χριστιανικούς) γειτονικούς, εδώ κοντά, στη φίλη και σύμμαχο Τουρκία!


Εδώ παπαδιστάν, ή και μαλακιστάν, εδώ Μπανανία! Διαβάζω: «Mε τιμές αρχηγού κράτους (τίνος κράτους;) η Αγία Ζώνη στην Χαλκίδα». Μιλάμε για τη γνωστή βρακοζώνη Βατοπεδίου, παρόμοια με αυτήν που φοράει ο μάγκας ο Σταύρακας στις φιγούρες του καραγκιόζη! Με μικρότερες τιμές δε, το μεσοφόρι, και διάφορα άλλα φορέματα της Παναγίας!


Αχ! Το χάσαμε το κορμί, πατριώτη! Το χάσαμε!


Αποκάλυψη: Τι φοράει η φίλη μου, η Αγγελική…


Και όλα αυτά, για να συντηρείται η απάτη, το ψεύτικο θαύμα, και οι εισπράξεις από τον θρησκευτικό τουρισμό, τόσο υπέρ των λαϊκών επαγγελματιών του είδους, όσο και υπερ των ρασοφόρων τοιούτων, και υπέρ βεβαίως ΚΑΙ των ταμείων του τοπικού μητροπολίτη Ιερεμία (Παναγιώτη) Φούντα!


Καπνίζετε; Αν ναι, είναι βλαβερό! Σας αρέσουν και οι καπνιστές εικόνες; Αν ναι, τότε είναι και ανώμαλο, είναι και βουδιστικό!


Αυτόν, τον αείμνηστο πνευματικό μας πατέρα, εφάμιλλο των τριών ιεραρχών, τον Αυγουστίνο Καντιώτη, πρώην ιεροκήρυκα αρχιεπισκοπής Αθηνών, πρώην μητροπολίτη Φλώρινας… Αυτόν, δεν θα τον αγιοκατατάξει η σημερινή Εκκλησία, η διεφθαρμένη (οικουμενικό πατριαρχείο, εκκλησία Ελλάδος, κλπ), διότι δεν θα του συγχωρήσουν ποτέ τον λόγο που ξεστόμισε, εκείνο το θρυλικό… «Έξω οι πούστηδες παπάδες και δεσποτάδες, από την Εκκλησία!».


Να εκκλησιάζεστε! Είναι χρήσιμο! Στο ναό, θα δείτε πολλούς χρήσιμους για την ψυχή σας συμβολισμούς. Θα δείτε τον Χριστό στην εικόνα, να ευλογεί με το κωλοδάχτυλο -σαν μητροπολίτης… Θα δείτε και ψηλά στο θρόνο του μητροπολίτη, το περιστέρι που διαφημίζεται σαν ενσάρκωση του αγίου πνεύματος! (και μετά μαλώνουμε με τους μη χριστιανούς διότι βλαστημούν! Ποιο μεγάλη βλασφημία από αυτήν -την παπαδική, δεν υπάρχει!)


Συμβαίνει στη γειτονιά μου! Δυο βήματα πιο πέρα από το σπίτι μου!


Μας έλεγε ο Καντιώτης -στα νιάτα του (δεκαετία ’60), ότι το τσιγάρο, το κάπνισμα, είναι το λιβάνι του διαβόλου! Λες και υπάρχει και λιβάνι του θεού! Χα! Δεν γνώριζε όμως ότι σε κάθε τσιγάρο, υπάρχει και ένα καρκινογόνο κερί του θεού! Χα!


Καλημέρα, Σόδομα! Καλημέρα Γόμορρα! (25 νέα σχόλια) - ΚΑΙ 15 ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: