Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Καλημέρα! Ελάτε να πάμε για καφέ ή κολατσιό, ή για μεζέ (νηστήσιμο σήμερα) στο στέκι στη γωνία απέναντι από το σπίτι μου!


Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Το ξέρετε ότι υπάρχει και η «θαυματουργή» Παναγία η Ζιδανιώτισσα;


Το ξέρατε ότι υπάρχει και η Παναγία η «Γραβαλιώτισσα»;


Έρχεται την Κυριακή: Το παπικό κουτί (με τιμές αρχηγού κράτους, ξανά), τώρα και στον Πειραιά!.. (θα το υποδεθεί με ανοιχτά χέρια και πόδια, ο διαβόητος μέγας πανηγυρτζής τοπικός μητροπολίτης, κ.κ. Σεραφείμ!)


Τα μάθατε; Οκτώ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή με την οποία ζητούν να καταργηθεί η απόδοση τιμών αρχηγού κράτους στο Άγιο Φως και σε λείψανα αγίων ενώ ρωτούν να μάθουν το κόστος της απόδοσης τιμών στο Άγιο Φως και στο λείψανο της Αγίας Βαρβάρας.


Ο ιερομόναχος, και το γαμήσι στο φεγγαρόφωτο! (φωτο)


Να γιατί δεν πήγα στο Σικάγο, για να με φιλοξενήσει εκεί (όπως μου πρότεινε) ο πρώην φίλος στο facebook, ο «αναγεννημένος» ελληνοαμερικανός χριστιανός κ. Σαμ (Σωτήρης)


Τι καρναβάλι είναι πάλι και τούτο; Αίσχος για το άγιο όρος, αίσχος για τη Μονή Ξενοφώντος!


«Ορθόδοξος» παπάς, πριν από λίγο, στο facebook: Τον είπα «πάτερ», με είπε «αδελφό» του, σε μια ανάρτηση του, και αμέσως μετά διέγραψε και τα δυο σχόλια και με διέγραψε και από φιλο του!


BLOGxairete: Είμαστε καλά, και συνεχίζουμε… Το ίδιο αγωνιστικά, όσο και από τα εφηβικά μας χρόνια (που διαβάσαμε το βιβλίο αυτό) μέχρι και σήμερα! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας «αντίθετα στο ρεύμα», ήταν…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: