Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Η Σοφία Καραΐσκου, γράφει για την κρίση στην διακίνηση ιερών λειψάνων: «Ε, δεν πειράζει! Καλές είναι και οι παντόφλες του αγίου Παΐσιου»! (προηγήθηκε -πριν λίγες μέρες, και, η προσκύνηση της φανέλας του!)

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Έθεσε σε προσκύνημα τις παντόφλες του γέροντα Παΐσιου


ΔΙΑΒΑΖΩ:
η Σοφία Καραίσκου, κοινοποίησε...
1 ώρα πριν
Μετά την έλλειψη που παρατηρήθηκε σε χέρια, πόδια και κρανία..
καλές είναι και οι παντόφλες!..

ΣΧΟΛΙΑ:
Σοφία Καραίσκου
ελπίζω μη φτάσουμε και σε σώβρακο.. δεν θα το αντέξω
Panagiotis Michalopoulos

Εντάξει! Ακόμα και ένα σώβρακο αγίου σαν ιερό λείψανο δεν είναι και κάτι το αναξιοπρεπές, αρκεί βέβαια να είναι πλυμένο!
Προσκυνητής των μονών του αγίου Όρους (γνωστός ευσεβής και σεβάσμιος - σοβαρός επιστήμονας και πολυγραφότατος συγγραφέας) μου έλεγε τις προάλλες ότι στα διάφορα ήδη προς πώληση, εκεί στο άγιο Όρος, στην Ουρανούπολη, μαζί με τα διάφορα αγιωτικά (βιβλία, κομποσκοίνια, λιβάνια, βότανα κλπ), συμπεριλαμβάνονται – σε διακριτική βέβαια συσκευασία, και, προφυλακτικά γνώστης φίρμας.
Έχουμε λοιπόν ζώνες αγίων και προσκυνάμε, έχουμε τις σκούφιες τους, έχουμε τις παντόφλες και τις φανέλες τους και άλλα εσώρουχα τους, κάλτσες κλπ, άλλα μέχρι εκεί! Προφυλακτικά, ακόμα – δόξα τω θεώ, δεν έχουμε! Ευτυχώς, δεν διακινούνται ακόμα τέτοια ήδη για σχετική λατρεία στα διάφορα ιερά προσκυνήματα!

Σοφία Καραίσκου
έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τον Ουμπέρτο Εκο στο Μπαουντολίνο...
Panagiotis Michalopoulos

AGIOS-DIONYSIOS-IERH-PANTOFLA
(9 αναρτήσεις) ΕΔΩ:
http://xairete.blogspot.gr/.../AGIOS-DIONYSIOS-IERH-PANTOFLA

Antonis Papadopoulos
ρεεε κατι τετοιες ειχαμε στο στρατο!!...να τις φερω?...ιερον κειμηλιον!
Σοφία Καραίσκου

μόλις αγιάσεις...που δεν το βλέπω..
Panagiotis Michalopoulos

Η βιομηχανία αγιοποίησης, ανθεί μεν, αλλά και έχει και κάποια αυστηρά κριτήρια. 
Το παπαδικό κύκλωμα, το γνωστό αδελφάτο των ρασοφόρων (από την Αθήνα και την Κρήτη μέχρι και την Πόλη-Ιστανμπούλ) δεν αναγνωρίζει ξένο σώμα! 
Για να γίνει η λεγόμενη αγιοκατάταξη σου (αν είσαι ενδιαφερόμενος), πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι δικός του, κατα-δικός τους!
Ότι δηλαδη είσαι ένας πάρα πολύ καλός πούστης δεσπότης… Ή ότι είσαι ένας πάρα πολύ καλός παιδεραστής δεσπότης… 
Ή τουλάχιστον, ότι είσαι ένας διάσημος -διαβόητος για τις μαλακίες σου, σκατο-κωλογερο-καλόγερος που φέρνεις πολλά φράγκα στα παγκάρια των θρησκέμπορων, και πολύ χρυσάφι στο θησαυροφυλάκιο του οικονομικού πατριάρχη Βαρθολομαίου (του ανθέλληνα τούρκου αξιωματικού) του οποίου η υπογραφή είναι απαραίτητη!
Σοφία Καραίσκου
ετσι...
Vasiliki Saltaoura

αισχος !! δεν εχω να πω τιποτα παραπανω !! τωρα ολοι οι ανεγκεφαλοι ασ τρεξουνε να προσκυνισουνε την πλαστικη παντοφλα να παρουνε την ευλογια της ... βρε ουστ που δεν σας μαζευει ο μπογιας ....
Panagiotis Michalopoulos

Σαν καλοπροαίρετοι όμως σχολιαστές -κριτές, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε κάτι, -σχετικά με την τυφλή αυτή λατρεία των μαλακισμένων αυτών λειψάνων.
Ότι όλες αυτές οι σχετικές θρησκόληπτες υπερβολές, όσο διαστροφικές κι αν είναι, δεν φτάνουν το μέγεθος της ανωμαλίας άλλων ακροτήτων, υπερβολών και διαστροφών, όπως είναι κάποιες άλλες, κοσμικού τύπου –να πούμε, διαστροφές! Συμφωνείτε;
Panagiotis Michalopoulos

1. Έχουμε λοιπόν σεξουαλικές διαστροφές όπως π.χ. τον μέχρι πνιγμού -από την αναρρόφηση, πεο-θηλασμό, έχουμε και την αντίστοιχη αιδοιολειχία, κλπ, κλπ. Και τόσο ανθυγιεινή, δεν θα την έλεγες ποτέ τη συνήθεια του να φιλάμε εικόνες!
2. Διαστροφές επίσης όπως και η νεκροφιλία της οποίας αντίστοιχη τηρούμενων των αναλογιών είναι η λατρεία κάποιας έντεχνα διατηρημένης μούμιας όπως αυτή του παπα-Βησσαρίωνα.
Έτσι πάντα πίσω θα είναι οι θρησκόληπτοι!
3. Άλλη σιχαμερή διαστροφή, είναι και η λεγόμενη κοπρολαγνεία και η ουρολαγνεία…
Και βέβαια, κοπρολαγνεία στη λατρεία δεν έχουμε! Όσο κι αν κάποιοι νηστευτές μοναχοί ασκήτευαν τόσο αυστηρά που έκαναν το σκατό τους παξιμάδι -που λένε, τέτοια ιερά περιττώματα δεν νομίζω ότι θα δούμε πότε, να περιφέρονται στις σχετικές λιτανείες!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1113838481975685&set=a.428943167131890.117325.100000486316001&type=1&theater

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ: 
Νίκος Φρεγγίδης
Υποτίθεται ότι ένα πολιτισμένο κράτος θα έπρεπε να προστατεύει τους πνευματικά αδύναμους...  Αλλά όχι, αφήνουν επιτήδειους να παίρνουν 50 και 100 ευρώ για ένα ζευγάρι παντόφλες...  Κι αν δεν ειναι αυτό ειδωλολατρία τότε τι ειναι;
Ευτυχία Αειπαρθένα
ΟΙ ΑΓΙΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ, ΤΟΥ... ΠΑΕΙ ΙΣΙΟΥ !!!
Αν κι ο ίδιος πέθανε μετά από 7-8 χρόνια καρκίνου με φριχτούς πόνους, ήταν θαυματουργός ενώ ούτε οι προφητείες βγήκαν, ούτε ο Γλίξμπουργκ ξαναπήρε την Κων/λη, ούτε ξεμαρμαρώθηκε ο μαρμαρωμένος Βασιλιάς κλπ, αλλά το ποίμνιο που ρίχνει στο παγκάρι 20-50-100 ευρώ, για τις παντόφλες γίνεται χαμός κι όλα με την κάλυψη της πολιτείας!

https://www.facebook.com/imprezakias/posts/10204135572923567


ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Να ρε πούστη, η κατάντια της («χεσμένης πατόκορφα») εκκλησίας: Μετά την αγιοποίηση από προχθές του κωλόγερου Παΐσιου, έβγαλαν χθες για λατρευτική προσκύνηση μια φανέλα του, και ένα σώβρακο του!

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Diogenes Dennis Jaymz
η φανελα με το νουμερο 9?
Panagiotis Michalopoulos

Την είχα δει αυτή τη φανέλα του, στο σπίτι του αδελφού του, σε ένα βίντεο από την επίσκεψη εκεί πρόπερσι, ενός μητροπολίτη από την Κύπρο. Την είχαν πίσω από γυαλί, σε ένα κάδρο στον τοίχο. Έλεγαν ότι είναι από τότε που ήταν στρατιώτης και πολεμούσε τους αντάρτες. Πέρσι, πέθανε ο αδελφός του και η φανέλα αυτή άρχισε να κυκλοφορεί παντού σε μικρά κομματάκια για να εκτίθεται έτσι σε λατρεία, σε προσκύνηση, μαζί με την εικόνα του. Πιθανόν όμως είναι, να γίνεται αναπαραγωγή της, κάτι συνηθισμένο σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως με ιερά δαχτυλίδια, με ιερούς σκούφους, με ιερές βρακοζώνες κλπ, ακόμα και με… «τίμιο ξύλο». Να ακουμπάνε δηλαδη καινούργια κομμάτια από ύφασμα πάνω στη φανέλα αυτή (του δολοφόνου των κουμουνιστών), ώστε να αγιάζονται κι αυτά! Χα!
Panagiotis Michalopoulos

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Διάλογος στο θέμα: «Τι έκανες στον ανταρτοπόλεμο, καλόγερε Παΐσιε;»
- Έλα, επιτελείο αεροπορίας – μ’ ακούς;
Εδώ ασυρματιστής Αρσένιος (προσεχώς, γέροντας Παΐσιος).
Εγώ, δεν θέλω να πυροβολήσω τα κομούνια. Στείλτε αεροπλάνα να τους βομβαρδίσετε…
Άντε μπράβο! Με τη βοήθεια του Χριστού, να τους αλλάξουμε την Παναγία στους άθεους!
http://xairete.blogspot.gr/2012/01/blog-post_7881.html


https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/864487456947268

Δεν υπάρχουν σχόλια: