Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Έξαλλος ο Άνθιμος με τους Ράδιο Αρβύλα -Το βίντεο που προκάλεσε την οργή του μητροπολίτη

ΔΙΑΒΑΖΩ 50 minutes ago
Έξαλλος ο Άνθιμος με τους Ράδιο Αρβύλα -Το βίντεο που προκάλεσε την οργή του μητροπολίτη
 

Ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης από το βίντεο που έφτιαξε η παρέα του Αντώνη Κανάκη στην εκπομπή της Δευτέρας. Στο βίντεο των Ράδιο Αρβύλα εμφανίζεται ο ίδιος ο Άνθιμος και άλλοι μητροπολίτες να ποζάρουν σε εξώφυλλα περιοδικών.

Σε δήλωση του στο dogma.gr, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για «αλητεία της δημοσιογραφίας» και προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά της εκπομπής. «Έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να ζητήσουμε ακόμη και δικαστική προστασία», τονίζει, επισημαίνοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ράδιο Αρβύλα λοιδορούν με τέτοιο τρόπο την Εκκλησία και τους μητροπολίτες.

Δείτε το video των Ράδιο Αρβύλα:


 
ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

Είχα προειδοποιήσει εδώ και χρόνια, και τώρα δυστυχώς επαληθεύομαι: Οι γελοιότητες, τόσο του γ.Παΐσιου όσο και του μητροπολίτη Ιερεμία, συμπαρασύρουν όλη την Εκκλησία στο βάραθρο. (Σάτιρα για την Εκκλησία της Ελλάδος, χθες το βράδυ, στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»)

3 σχόλια:

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ .ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΟΡΗΣΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ...
Η ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΠΤΗ ΑΡΑΓΕ?

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αν κατάλαβα, θεωρείτε θεομπαίχτη τον Άνθιμο.
Σωστά;
Γιατί όμως;

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ είπε...

Είναι λίγο...δέν είναι?
Θεομπαιξία δεν είναι αυτό που κάνει αυτήν την ώρα με τους ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ?
Επιδιώκωντας με κάθε μέσο την προβολή στα Μ.Μ.Ε. κάποιος ,κάποτε θα τον σατίριζε.Βέβαια οι ιεράρχες μας όταν δεν τους συμφέρει κάτι έχουν την ¨πιπίλα¨της δυσφήμισεως και της ιεροκατηγορίας.
Με αυτά που λέει κάθε Κυριακή μόνο Θειο Κηρυγμα δεν ειναί και μετά γλύφει τους πολιτικούς που εντος της εκκλησίας "αντιτίθεται".
Εξάλλου εαν το πάρουμε και αλλιώς μια απλή σάτιρα ήταν.Ο Πειραιώς π.χ. γιατί δεν απάντησε στη σάτιρα?(που εάν το καλοσκεφτούμε έλαβε το πιο αιχμηρό σχόλιο απο τους ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ).
άλλωστε και η εκκλησία δεν νομίζω να απαγορεύει την σάτιρα.
δές και εδώ
http://o-nekros.blogspot.com/2011/01/blog-post_09.html