Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Είχα προειδοποιήσει εδώ και χρόνια, και τώρα δυστυχώς επαληθεύομαι: Οι γελοιότητες, τόσο του γ.Παΐσιου όσο και του μητροπολίτη Ιερεμία, συμπαρασύρουν όλη την Εκκλησία στο βάραθρο. (Σάτιρα για την Εκκλησία της Ελλάδος, χθες το βράδυ, στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»)

Διαβάζω:
NewsIT – 4 ώρες πριν
 

Στο πρώτο βίντεο, διακωμωδείται ο μητροπολίτης Γόρτυνος κ. Ιερεμίας με αφορμή την δήλωση του πως το ράσο του έχει «τριφασικό ρεύμα». Με σχόλια όπως «μητροπολίτης Ιερεμίας ο κιλοβατικός» και «το ρεύμα ημών το επιούσιο» σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο την δήλωση του μητροπολίτη.



Στο δεύτερο βίντεο το οποίο δημιουργήθηκε με αφορμή το αφιερωματικό εξώφυλλο του περιοδικού «Rolling Stone» στον Πάπα Φραγκίσκο, εμφανίζονται μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος, να «ποζάρουν» σε περιοδικά.



Ανάμεσα τους οι μητροπολίτες Δρυϊνουπόλεως, Θεσσαλονίκης, Καλαβρύτων και Πειραιώς αλλά και ο ηγούμενος της μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ.

Πηγή: dogma.gr


ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

Έξαλλος ο Άνθιμος με τους Ράδιο Αρβύλα -Το βίντεο που προκάλεσε την οργή του μητροπολίτη

2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Διαβάζω:
04/02/2014 - 20:57

ΒΙΝΤΕΟ – Οι «ΑΜΑΝ» έκαναν τους Μητροπολίτες ρόμπες ξεκούμπωτες

Ρόμπα ξεκούμπωτη έκαναν οι ΑΜΑΝ μέσω της εκπομπής τους “Ράδιο Αρβύλα” την Εκκλησία της Ελλάδος.
Στο πρώτο βίντεο, διακωμωδείται ο μητροπολίτης Γόρτυνος κ. Ιερεμίας με αφορμή την δήλωση του πως το ράσο του έχει «τριφασικό ρεύμα».

http://www.makeleio.gr/?p=56379

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
05/02/2014 - 3:18

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, πριν από 9 πλέον χρόνια, οι «ΑΜΑΝ» ήταν κυριολεκτικά ότι καλύτερο είχε να επιδείξει η ελληνική σάτιρα στην τηλεόραση και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός, πως τα βίντεό τους στο διαδίκτυο, αν και κάποια έχουν γυριστεί πριν από 15 με 16 χρόνια, έχουν απίστευτα πολλές προβολές και συνεχώς ανεβαίνουν.

http://www.paraskhnio.gr/aman-tha-pethanete-apo-to-gelio-vinteo/