Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Αυτή ήταν μια ακόμα ψαριά (θεμάτων προς ανάρτηση), από το «χαίρετε», στην ημέρα που μόλις πέρασε. Καληνύχτα σας, καλό ξημέρωμα!

Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Καλαμπακίου: Μπήκαν κλέφτες, έγδυσαν το ιερό και τον παπά από τον σταυρό που φορούσε… Αφαίρεσαν τάματα και το χρυσό κάλυμμα από την εικόνα της Παναγίας, άδειασαν και το παγκάρι (δες το βίντεο). Φαίνεται ότι έκλεψαν και το κοντάρι του αγίου Γεωργίου, αυτό με το οποίο θα σκότωνε τον δράκο!



Πατρινή γραία, αφού προηγουμένως σήκωσε από περίεργεια την μακριά φούστα μια παπαδιάς, και την έψαξε επίμονα τη γυναίκα για να δει αν φοράει στρινγκ… Μετά, έχοντας αυτό σαν άλλοθι (ότι… έψαξε!), άρχισε να εκκλησιάζεται ως πανταλονο-φορούσα την Μ. Εβδομάδα, και να… κολλάει μάλιστα και στον εφημέριο!!!..



Τι έκανε απόψε, Μ. Πέμπτη, το «Αγιορείτικο Βήμα», και έχασε τον εκκλησιασμό, την Σταύρωση, τα 12 Ευαγγέλια; Έκανε… αναρτήσεις στο «αγιορείτικο» σάιτ του!



Ο (βίαιος) ερωτικός σύντροφος κρατείται για δολοφονία της αστρολόγου



Θρίλερ με το φόνο της αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη



Μητροπολίτης Πατρών, Χρυσόστομος: Έβγαλε φιρμάνι, για προσευχή υπέρ των δυο απαχθέντων ρασοφόρων της Συρίας… Υπέρ του ενός, του Ορθόδοξου, όπως λέει το φιρμάνι… Και υπέρ του άλλου, που δεν τον χαρακτηρίζει ως αιρετικό (Κόπτη – παπικό), αλλά άπλα ως Συρο-Ιακωβίτη Επίσκοπο.



Επίκαιρο: Εκκλησία, φιλική προς τον Ιούδα τον προδότη;



Γεια σας, και… στην υγειά σας! (Κοπιάστε στο «χαίρετε», να τα πούμε!..)



Ο Νίκος Αναδιώτης, το Άγιον Όρος, το «Αγιορείτικο Βήμα», και το… μασάζ!..


Καλημέρα σας!.. (η ψαριά των θεμάτων που είχαμε χθες… Και πάμε για άλλα…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: