Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Ο (βίαιος) ερωτικός σύντροφος κρατείται για δολοφονία της αστρολόγου

ΔΙΑΒΑΖΩ:
02/05/2013 18:22
Ο (βίαιος) ερωτικός σύντροφος κρατείται για δολοφονία της αστρολόγου

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
 

Άγρια μπλεγμένος στο βίαιο θάνατο της αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη βρίσκεται τώρα ο Πολυζώης Οικονομίδης.
 

Η Δικαιοσύνη, μετά την κατ αρχήν απευλεθέρωσή του μέχρι να εξετασθεί το άλλοθι που προέβαλε (τρίτο πρόσωπο που κατονόμασε ως πιθανό δράστη), τον έκρινε προφυλακιστέο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
 

Ο Οικονομίδης, εγγονός βουλευτή, αρνείται ότι εκείνος διέλυσε με το αυτοκίνητο την άτυχη σύντροφό του και υποστηρίζει ότι είναι παντελώς αθώος.
 

Ο γιος του θύματος, στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι η μητέρα του, του τηλεφωνούσε έντρομη να πάει να την πάρει αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι κινδύνευε από τον Οικονομίδη.
 

Για βία στη μεταξύ τους σχέση έκαναν λόγο και φίλοι του 43χρονου και της 55χρονης αστρολόγου. 

Τα πάντα γύρω από την τύχη του κρατούμενου Οικονομίδη θα κριθούν από το αποτέλεσμα των εργαστηριακών εξετάσεων που κάνουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας. Ιδιαίτερα θα εξετασθεί αν στα νύχια της αστρολόγου υπάρχει υλικό DNA που να ταυτίζεται με τον Οικονομίδη, κάτι που θα οδηγήσει σε ενδεχόμενη πάλη και προσπάθεια του θύματος να φύγει.
 

Ο Οικονομίδης φέρει επίσης ίχνη βίας στο κεφάλι του και αυτό επίσης θα εξετασθεί.
Αν επιβεβαιωθεί βία τότε θα αποκλεισθεί η πιθανότητα να χτύπησε ο Οικονομίδης την αστρολόγο με το αυτοκίνητο χωρίς λόγω μέθης να έχει πρόθεση. 


Πηγή: paraskhnio.gr

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Παρά την αρχική διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα, τελικά ο 43χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 55χρονης αστρολόγου κρίθηκε προφυλακιστέος.

(Από Newsit.gr – 26 λεπτά πριν)