Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Σε λίγο, ξημερώνει… Καλημέρα σας!

Τα θέματα μας στην ημέρα που πέρασε:

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ευλόγησε τον Τόμας Πρωτόπαπα

Πάει, πέρασε κι αυτή η εορτή! Χαρακτηριστική και πάλι, η sexy πλευρά των σχολικών παρελάσεων… Αλλά επίσης, η sexy πλευρά, και, των… λιτανειών εικόνων!!!.. Άντε, και του χρόνου!..

Αυτό είναι το επίπεδο (πιο αισχρό δεν γίνεται) του «αγιορείτικου βήματος»! Ο κ. Kontogouris Nick, έλεγξε ευγενέστατα με σχόλιο του (σε σχετική ανάρτηση της ιστοσελίδας) αυτούς που καπηλεύονται (με ψευδοπροφητείες) τον γέροντα Παΐσιο… Και να, μια από τις απαντήσεις που έλαβε: «Μαλάκα, βλάκα Κοντογούρη, μουνί, αγράμματε, άσχετε!»

ΚΥΠΡΟΣ: Η μετάλλαξη του ΟΧΙ σε ΟΚ

Είσαι κάπου στη Ναύπακτο, και όλως τυχαία βρήκες κάπου πεταμένο ένα παλαιό κόκαλο που μοιάζει με δεξί χέρι ανθρώπου; Μην αδιαφορήσεις! Μπορεί να πρόκειται για κλεμμένο… «ιστορικό θησαυρό»! (μπρρρ) Στον ευρόντα, προσφέρεται αμοιβή 15.000 ευρώ.

Σήμερα, στο «αγιορείτικο βλήμα»: Ένας σοβαρός σχολιαστής, ο κ. Kontogouris Nick, στον λάκκο με τα φίδια, δηλαδή με τους φανατικούς οπαδούς του γ. Παΐσιου!..

Ναύπλιο, εορτή ευαγγελισμού και λιτάνευση: Την παράσταση, έκλεψε η ομάδα των κοριτσιών με μίνι, με καλαθάκια με ροδοπέταλα στα χέρια, που προπορευόταν της εικόνας (της ιερής, της θαυματουργής, και με τον κρίνο;) της Παναγίας.

Αυτό κι αν είναι εθνικό και θρησκευτικό θέμα! Σήμερα, 25η Μαρτίου, το σάητ του Νάσου, διαφημίζει με δυο μπάνερ μια σεξουαλική ανάρτηση στο σάητ του Χαρδαβέλα! (είναι και οι δυο τους, …σπόνσορες του γ. Παΐσιου! Χα!)

Καλημέρα, καλή εβδομάδα, χρόνια πολλά!

Σήμερα (όπως κάθε Δευτέρα) έλαβα ξανά διαφήμιση για εκκλησιαστικά είδη. Σήμερα, μου πουλάνε ένα Επιγονάτιο (συμβολίζει την πετσέτα της διακονίας) με 550 ευρώ μόνο (τσάμπα πράμα, η πετσέτα), και ένα λιβανιστήρι με κουδουνάκια στην εκπληκτική τιμή των 330 ευρώ μόνο!..

Εκκλησία Ελλάδος: Ώστε υπάρχει και περίπτωση σεμνού γάμου!

Όσο για το επίμαχο «καθίκι» έχω να σας πω ότι η μίτρα... (ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ)

Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα, καλή εβδομάδα! Χαίρετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: