Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

«Ο Παΐσιος είναι κάτι σαν το μάγο της φυλής»


Κοινωνιολόγος του Παντείου Πανεπιστημίου, χαρακτηρίζει τον Γέροντα ως την «ενσάρκωση μιας υπερβατικής, αόρατης δύναμης, κάτι σαν το σαμάνο, το μάγο της φυλής».

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Οι προφητείες του Γέροντα στο επίκεντρο της Wall Street Journal 

Εκτενές άρθρο για τις προβλέψεις του Γέροντα Παΐσιου αλλά την επιρροή του στον ελληνικό λαό, εν μέσω οικονομικής κρίσης, αφιερώνει η... οικονομική εφημερίδα Wall Street Journal.

Η Wall Street Journal επικεντρώνεται στους εκατοντάδες Έλληνες που συρρέουν τα Σάββατα στον τάφο του Γέροντα, ζητώντας να τους βοηθήσει για να βρουν δουλειά, να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, αλλά και να επιζήσουν από την ύφεση που αφήνει πίσω της η κρίση.

«Ο Παΐσιος είναι κάτι σαν το μάγο της φυλής»

«Ο Παΐσιος προέβλεψε πολλά πράγματα, και οι προφητείες του έγιναν πραγματικότητα», δηλώνει στην εφημερίδα, ένας 41χρονος αξιωματικός του στρατού, ενώ η εφημερίδα σημειώνει ότι η φήμη του απηχεί εκείνη του Νοστράδαμου. 

Κοινωνιολόγος του Παντείου Πανεπιστημίου, χαρακτηρίζει τον Γέροντα ως την «ενσάρκωση μιας υπερβατικής, αόρατης δύναμης, κάτι σαν το σαμάνο, το μάγο της φυλής».

Το ξέρετε ότι ο Peter Sellers (Πίτερ Σέλλερς), είχε ποζάρει για να γίνει η αγιογραφία του γέροντα Παΐσιου;

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται, ωστόσο, και στην άνθηση του εμπορίου γύρω από τη φήμη του Παΐσιου: «Βιβλία, λατρευτικά πανό με εμπνευσμένα μηνύματα. Όλα αυτά πουλάνε σαν τρελά!», αναφέρει χαρακτηριστικά υπάλληλος του βιβλιοπωλείου «Ζωή» στην Αθήνα.  

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/453239/o-paisios-einai-kati-san-to-mago-tis-fulis/
ΣΧΕΤΙΚΑ:


Μετά το facebook, o γέροντας Παστίτσιος, εμπνέει τώρα, και, το Hollywood!!!..

Διότι… «τιμή αγίου, μίμηση αγίου», λένε τα ιερά κείμενα! Και αλίμονο αν η Εκκλησία αγιοποιήσει αυτό το έκτρωμα, τον «όσιο Παΐσιο» (το κατασκεύασμα αυτό των «χριστιανο»-φασιστών) και μας καλέσει να το προσκυνήσουμε και να το μιμηθούμε! Τότε, σε μια τόσο πλανεμένη, τόσο σατανική Εκκλησία, εγώ προσωπικά σαν Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, δεν θα θέλω να έχω πια, καμία σχέση!


Μας επισκέφτηκε ένας (ακόμα) φανατικός οπαδός, του κωλόγερου Παΐσιου… Διάβασε λοιπόν μια σχετική μας ανάρτηση, και «τα πήρε στο κρανίο»! Έπαθε δηλαδή, … Ταπηροκρανίαση! (Δες τα συμπτώματα, στο σκίτσο…)


P. MICHALOPOULOS είπε... Τι θέλετε να καταλάβουμε; Ότι ο γέροντας Πορφύριος ήταν κάτι σαν τον τηλεοπτικό Γκουρού (επιτυχημένο ηθοποιό ομολογουμένως) της γνωστής διαφήμισης τηλεφωνικής εταιρίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: