Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Διότι… «τιμή αγίου, μίμηση αγίου», λένε τα ιερά κείμενα! Και αλίμονο αν η Εκκλησία αγιοποιήσει αυτό το έκτρωμα, τον «όσιο Παΐσιο» (το κατασκεύασμα αυτό των «χριστιανο»-φασιστών) και μας καλέσει να το προσκυνήσουμε και να το μιμηθούμε! Τότε, σε μια τόσο πλανεμένη, τόσο σατανική Εκκλησία, εγώ προσωπικά σαν Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, δεν θα θέλω να έχω πια, καμία σχέση!

Εμείς λοιπόν, δεν βάλλουμε εναντίον κανενός «πατρός» Παΐσιου...
(τους καλόγερους που δεν έχουν ιεροσύνη, δεν τους αποκαλούμε πατέρες), 
...αλλά βάλλουμε κατά του κατασκευάσματος αυτού, του φρικτού (και απαίσιου φρικιού), αυτού που όλοι αυτοί, το προβάλλουν σαν τον αλάνθαστο σαν τον σούπερ Άγιο, και που το αποκαλούν γέροντα Παΐσιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ είπε... 
Καλη σας μερα.
Επειδη καποιοι ειτε εμπορευονται ειτε παρερμηνευουν καταγραφοντας η εκφραζοντας λανθασμενα λεγομενα του ειτε θεωρουν την εκ γνωριμιας μεταβαση της Χαριτος, ειναι λαθος να βαλλουμε κατα του πατρος Παϊσιου.
Επειδη οι χριστιανοφασιστες προβαινουν σε πραγματα που αναφερετε συνεχως κ.Μιχαλοπουλε θα τα βαλουμε με το Θεό; 
25 Σεπτεμβρίου 2012 11:13 π.μ. 

P. MICHALOPOULOS είπε...

Καλημέρα σας κ. Απόστολε! Αυτοί οι κάποιοι – που λέτε – που εμπορεύονται και που εκφράζουν λανθασμένα κ.λπ., τον πεθαμένο αυτό γέρο, ποιοι είναι; Δεν έχουν όνομα; Δεν τους ξέρετε ή δεν θέλετε να μας πείτε ποιοι είναι; 

Να σας τους πω εγώ:
Η εκκίνηση, έγινε πριν από καμπόσο καιρό (1995, περίπου), από πράκτορες του Χριστόδουλου, από μια φανατική ομάδα αναντάμ – παπαντάμ αιρετικών (χιλιαστών, ΧΟΕ, κλπ), αλλά και με μέλη ομοφυλόφιλους… Ομάδα, που συστήθηκε αρχικά για να αντιμετωπίσει τους Εθνικούς, τους λάτρεις της αρχαίας θρησκείας... Και οι οποίοι φανατικοί αυτοί πράκτορες, ανέλαβαν – παράλληλα - εργολαβικά, και την προβολή ενός εκτρώματος (ως προς τα κείμενα) που το ονόμασαν «όσιος Παΐσιος»! 
Η υποστήριξη στο παρασκήνιο, ήταν και είναι υψηλή (δεσποτάδες κλπ). 

Μεγάλα ονόματα μετά, μεγαλο-παπάδες, δεσποτάδες (από εδώ μέχρι την Κύπρο), αλλά και το αμαρτωλό Βατοπαίδι, μπήκαν φανερά στο χορό κι αυτοί, και άρχισαν να προβάλουν τις αηδίες του «όσιου Παΐσιου»! 

Ακολούθησαν μεγαλο-δημοσιογράφοι με περίεργες ιδέες (για UFO κλπ) με εκπομπές στην τηλεόραση, ακολούθησαν και κάποιοι τύποι με ιστοσελίδες γεμάτες με τσόντες… Πρόσφατα δε, πριν λίγες μέρες, τελευταία στο χορό των αβανταδόρων του κωλόγερου, μπήκε και η… «Χρυσή Αυγή»! 

Εμείς λοιπόν, δεν βάλλουμε εναντίον κανενός «πατρός» Παΐσιου (τους καλόγερους που δεν έχουν ιεροσύνη, δεν τους αποκαλούμε πατέρες), αλλά βάλλουμε κατά του κατασκευάσματος αυτού, του φρικτού (και απαίσιου φρικιού), αυτού που όλοι αυτοί το προβάλλουν σαν τον αλάνθαστο σαν τον σούπερ Άγιο, και που το αποκαλούν γέροντα Παΐσιο! 

Καταλάβατε; 
Πώς σας ήρθε λοιπόν η ιδέα ότι εμείς (εδώ, στο μπλογκ) τα βάζουμε με τον θεό; Με τον σατανά τα βάζουμε, με όλους αυτούς που γράφουν όλα αυτά και τα αποδίδουν στον γ. Παΐσιο, τα βάζουμε! 
Από αγάπη στο Θεό, και τους πραγματικούς αγίους, κινούμαστε! 

Διότι… «τιμή αγίου, μίμηση αγίου», λένε τα ιερά κείμενα!.. 

...Και αλίμονο αν η Εκκλησία αγιοποιήσει αυτό το έκτρωμα, τον «όσιο Παΐσιο» (το κατασκεύασμα αυτό των «χριστιανο»-φασιστών) και μας καλέσει να το προσκυνήσουμε και να το μιμηθούμε! 
Τότε, σε μια τόσο πλανεμένη, τόσο σατανική Εκκλησία, εγώ προσωπικά σαν Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, δεν θα θέλω να έχω πια, καμία σχέση!


25 Σεπτεμβρίου 2012 2:07 μ.μ. 
http://xairete.blogspot.gr/2012/09/1-2.html


6 σχόλια:

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ είπε...

Καλησπερα σας.Εαν ο γ.Παϊσιος γνωριζε τα ιδιοτελη κινητρα και τα προαναφερομενα γενικοτερα καποιων "υποστηρικτων" του,δε θα ελεγε πιστευω κουβεντα σε κανενα για να μη δημιουργουνται ολα αυτα...Καλο αγωνα κ.Μιχαλοπουλε.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Πολύ κοντά πέσατε στην εκτίμηση που κάνατε στα γεγονότα, αγαπητέ κ. Απόστολε!

Ο γ. Παΐσιος όμως, τα ήξερε!
Όχι από προφητικό τάχα χάρισμα, αλλά διότι ήταν στη ζωή ακόμα όταν κυκλοφορούσαν διάφορα που τα απέδιδαν ψευδώς στον γέροντα!

Έχω την μαρτυρία ενός από τους ακολούθους του (ηταν σπουδαστής της ιατρικής, τοτε) τον κ. Χρονόπουλο, γείτονα μου, ο οποίος, σαν έφηβος ήταν μαθητής του κατηχητικού μου, το 1978, όταν πήγαινε στο γυμνάσιο.
Ήταν μάλιστα γιος του εφημέριου, του παπα-Δημήτρη, εδώ στην ενορία μας, την αγία βάρβαρα Αργυρούπολης.

Πριν λίγα χρόνια λοιπόν, όταν τον συνάντησα τον κ. Χρονόπουλο, εδώ στην εκκλησία, και συζητήσαμε λίγο για τον γέροντα του, μου είπε ότι από τότε που ζούσε ακόμα είχαν αρχίσει τα παρατράγουδα…
Ότι του τα έλεγαν αυτά, τον ενημέρωναν για το τι παραλλαγμένο κυκλοφορεί, και εκείνος στενοχωριόταν και έλεγε: «Τι να κάνω βρε παιδιά; Να σταματήσω να μιλώ για να μη δίνω αφορμή σε αυτούς τους ψευδολόγους;»!..

Πράγμα που σημαίνει ότι η κατάσταση είχε ξεφύγει από τότε, και ο ταλαίπωρος από την ηλικία και την βαριά αρρώστια γέροντας, ήταν ανίκανος να σταματήσει το κακό…
Όχι βέβαια ότι ήταν κι αυτός τελείως αθώος. Είχε την τάση για λογοδιάρροια, είχε την πετριά να κάθονται οπαδοί και να τον ακούνε και να τον θαυμάζουν…

Έλεγε λοιπόν κι αυτός διάφορες παρλαπίπες για τις οποίες κορδωνόταν ότι ήταν σοφίες, και κάποιες μάλιστα τις δημοσίευσε και σε βιβλία του…
Παρλαπίπες προφορικές κυρίως, τις οποίες κάποιοι διέδιδαν (σαν παρόντες τάχα στις ομιλίες του γέροντα), παρλαπίπες, αυξανόμενες και πλυνθηνόμενες και τραβηγμένες ακόμη περισσότερο στην υπερβολή, από τους επιτήδειους, κάποιοι από τους οποίους (γελοία πρόσωπα) είχαν την τάση της αυτοπροβολής κι αυτοί, και έβγαιναν σε θρησκευτικές φυλλάδες ή σε τηλεοπτικά παράθυρα και έλεγαν το μακρύ τους και το κοντό τους… «ο Παΐσιος μου είπε αυτό, ο Παΐσιος έκανε εκείνο, κλπ)!..

Ήταν λοιπόν έτσι ο Παΐσιος, βούτυρο στο ψωμί τους, ήταν το πιο εύκολο θύμα για εκμετάλλευση.…

Ήταν δηλαδή το κατάλληλο πρόσωπο το οποίο οι εχθροί της πίστεως μας, οι διάφοροι προβοκάτορες, θα χρησιμοποιούσαν για την νόθευση της Αλήθειας της Ορθοδοξίας, και μάλιστα με το αζημίωτο και από οικονομικής άποψης…

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ο γ. Παΐσιος όμως, τα ήξερε! Όχι από προφητικό τάχα χάρισμα, αλλά διότι ήταν στη ζωή ακόμα όταν κυκλοφορούσαν διάφορα που τα απέδιδαν ψευδώς στον γέροντα!

http://xairete.blogspot.gr/2012/09/blog-post_7779.html

Παναγιώτης είπε...

Εσείς εδώ στο blog (όπως γράφετε ) όχι μόνο
"Από αγάπη στο Θεό, και τους πραγματικούς αγίους, ΔΕΝ κινείστε " ... αλλά καθαρά με πνεύμα Αντίχριστου, αγαπητέ κύριε Μιχαλόπουλε.

Εξάλλου είναι κάτι που το αποδεικνύετε καθημερινώς.

Μα δεν είναι αυτό το πρόβλημα....
Τι πρόβλημα είναι πως είστε χειρότερος από τον βλάσφημο του f/k.

Και όμως ... θα έρθει η μέρα που θα απολογηθείτε Ενώπιόν του.

Καλή σας μέρα
και καλή προπαγάνδα.

P. MICHALOPOULOS είπε...

«Εσείς εδώ στο blog (όπως γράφετε) όχι μόνο "Από αγάπη στο Θεό, και τους πραγματικούς αγίους, ΔΕΝ κινείστε " ... αλλά καθαρά με πνεύμα Αντίχριστου, αγαπητέ κύριε Μιχαλόπουλε.»

Είναι αγαπητός σας, ο κ. Μιχαλόπουλος; Μπράβοοοο!

«Εξάλλου είναι κάτι που το αποδεικνύετε καθημερινώς.»

Με διαβάζετε καθημερινώς; Ξανά, Μπράβοοοο!

«Μα δεν είναι αυτό το πρόβλημα....Το πρόβλημα είναι πως είστε χειρότερος από τον βλάσφημο του f/k.»

Έχετε τέτοιο πρόβλημα, εσείς οι φασιστο-«χριστιανοί»; Τότε γιατί δεν βάζετε την «χρυσή αυγή» να περιποιηθεί κι εμένα; Χα!

«Και όμως ... θα έρθει η μέρα που θα απολογηθείτε Ενώπιόν του.»

Μου θυμίσατε τώρα μια κωλο-προφητεία του κωλόγερου σας, του Παΐσιου, που έλεγε (το έγραψε και σε βιβλίο του), ότι "θα έρθει η ώρα που θα απολογείστε στην κρατική εξουσία, ακόμα και αν δεν κάνατε την ημερησία προσευχή σας!".

Χα! Χουντόμουτρα του κέρατα! Ενωθείτε λοιπόν κάτω από την μαύρη σκιά του κωλόγερου σας, του Παΐσιου, και της «αυγής» σας, όχι της χρυσής αλλά της μαύρης που κυβερνά σήμερα, και πουστηρίζει την Εκκλησία του κώλου, αυτήν που τόσο αισχρά σήμερα – για να μαζέψετε ψήφους, ω αντίχριστοι - την γλύφετε!

«Καλή σας μέρα - και καλή προπαγάνδα.»

Καλή σας μέρα (Σεβασμιότατε;) κ. «Παναγιώτη», και εύχομαι οι αλήθειες που εκφράζω εδώ στο μπλογκ – και αλλού πιο πριν, τα τελευταία επτά χρόνια, να γίνουν ποτάμι και να πνίξουν την πραγματική προπαγάνδα, την δική σας δηλαδή, και να κάνει μάταιο και άχρηστο το χρόνιο αυτό το κωλο-χτύπημα σας στο πάτωμα, αυτό που κάνετε μαινόμενοι - ακατάπαυστα - για να επιτύχετε την αγιοποίηση του κωλόγερου Παΐσιου…
(Καλημέρα, κ. "Παναγιώτη" (δεσπότη;), και ουστ!)

P. MICHALOPOULOS είπε...

P. MICHALOPOULOS είπε...
Χα! Χουντόμουτρα του κέρατα! Ενωθείτε λοιπόν κάτω από την μαύρη σκιά του κωλόγερου σας, του Παΐσιου, και της «αυγής» σας, όχι της χρυσής αλλά της μαύρης που κυβερνά σήμερα, και πουστηρίζει την Εκκλησία του κώλου, αυτήν που τόσο αισχρά σήμερα – για να μαζέψετε ψήφους, ω αντίχριστοι - την γλύφετε!

http://xairete.blogspot.gr/2012/09/blog-post_6144.html