Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Υπάρχει άραγε, και, «το Κερί Αντίστροφης Δράσης» σε κάποια από τα παγκάρια των εκκλησιών μας, αυτό που φέρνει, και, πλούτο στους πιστούς; Ή μόνο αυτό το γνωστό μας, αυτό το απλό που καίει μόνο τις αμαρτίες μας, και τις εξαφανίζει καθώς λιώνει, σύμφωνα με τον άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης;

Διαβάζω:
Οι διοργανωτές λαχειοφόρων αγορών κοίταζαν τους πελάτες τους με τρόμο. Ποτέ τους δεν είδαν κάτι παρόμοιο. Οι άτυχοι άνθρωποι που κάθε φορά φεύγουν με άδεια χέρια, ξαφνικά άρχισαν να κερδίζουν από περίπου 350 ευρώ. Η εξαιρετική δύναμη του τελετουργικού που προσελκύει καλή τύχη και πλούτο παρέμεινε ανεξήγητη για πάνω από 2500 χρόνια. Το μυστικό του αποφάσισαν να λύσουν οι επιστήμονες από το Colorado State University, ΗΠΑ.
Για την προσέλκυση του πλούτου είναι απαραίτητο το μοναδικό Κερί Αντίστροφης Δράσης και το τελετουργικό ισχυρής προσέλκυσης χρημάτων. Η επίδρασή τους στα οικονομικά σου είναι εντυπωσιακή και πολύπλευρη. Για την γρήγορη προσέλκυση του πλούτου και της ευημερίας, αρκεί να ανάψεις το Κερί σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται στο τελετουργικό. Το κερί αρχίζει να παράγει μικρά ενεργειακά πεδία. Αυτό θα το καταλάβεις, αφού νιώσεις στην ατμόσφαιρα την ιδιαίτερη μυρωδιά των μαγικών βοτάνων, τα οποία επιταχύνουν την εισροή χρημάτων και ευτυχίας.
Το Κερί ενεργοποιείται από ένα απλό τελετουργικό της καύσης (στην αρχαία γλώσσα των βουδιστών μοναχών που ονομάζεται Gasshō), επιταχύνει και αυξάνει την εισροή των χρημάτων, αφαιρεί τυχόν αποκλεισμό στον τομέα των οικονομικών και εμποδίζει την εμφάνιση των οικονομικών δυσκολιών στο μέλλον. Φέρνει ηρεμία και σιγουριά ότι σύντομα θα πάρεις αυτό που θέλεις. Επιπλέον προσελκύει την τύχη: κερδίζεις πολύτιμα δώρα, λαμβάνεις απροσδόκητες δωρεές, και οι οφειλέτες σε πληρώνουν αυτά που σου χρωστάνε - ακόμα και αυτά που εσείς ήδη ξεχάσατε εδώ και πολύ καιρό!
Αυτό το σούπερ-αποτελεσματικό τελετουργικό προσέλκυσης του πλούτου και της ευημερίας γίνεται με το άναμμα του Κεριού Αντιστροφής Δράσης, φτιαγμένου από μαγικά βότανα, Σε αντίθεση με άλλα συνηθισμένα κεριά δύο χρωμάτων, το φιτίλι του Κεριού Αντιστροφής Δράσης είναι εμπλουτισμένο με το μείγμα των πιο ισχυρών μαγικών βοτάνων που προσελκύουν χρήματα και ευτυχία: την μανδραγόρα, την βερβερίδα, το αγριογογγύλη και το φασκόμηλο. Η μαγική φλόγα του κεριού και τα βότανα σε κάνουν να γίνεις εύκολα ένας μαγνήτης για την προσέλκυση χρημάτων, πλούτου και ευημερίας αμέσως μετά το άναμμα του Κεριού.
Ήδη μετά από μια εβδομάδα θα παρατηρήσεις ότι αν και ξοδεύεις χρήματα καθημερινά, αυτά δεν λιγοστεύουν. Αντίθετα, αυξάνονται συνεχώς - στο πορτοφόλι σου και στον τραπεζικό λογαριασμό σου! Ο φόβος ότι ο μισθός δεν φτάνει μέχρι το τέλος του μήνα απομακρύνεται αμέσως και κυριολεκτικά αποβάλλεται από την συνείδησή σου. Κατά τις πρώτες ημέρες από την παραλαβή του Κεριού, οι άνθρωποι άρχισαν να προσελκύουν την καλή τύχη και να κερδίζουν μικρά ποσά, περίπου 35 ευρώ, αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή. Όταν ανάβεις το Κερί κάθε μέρα, ενεργοποιείς την ενέργειά του και να μπαίνεις σε κατάσταση συνεχούς προσέλκυσης χρημάτων. Το Κερί προσελκύει νέα χαρτονομίσματα στο πορτοφόλι σου πριν ξοδέψεις τα παλιά και αλλάζει κάθε οικονομική σου απόφαση στην ευκαιρία να κερδίσεις πολλά χρήματα!
Το Κερί Αντίστροφης Δράσης με τα μαγικά βότανα, μαζί με το τελετουργικό ισχυρής προσέλκυσης χρημάτων, έγιναν άμεσα δημοφιλείς μεταξύ των ατόμων των οποίων ήδη στα μέσα του μήνα, τους έτυχε να έχουν άδειο τον λογαριασμό τους. Κέρδισαν φανταστικές κριτικές από μάντισσες και ειδικούς στον εσωτερισμό. Η αυθεντικότητα του κεριού και η εκτέλεση του φιτιλιού από μαγικές ουσίες επιβεβαιώνονται από ειδική πιστοποίηση. Το Κερί Αντίστροφης Δράσης έχει περάσει από αυστηρές δοκιμές, παρόλα αυτά οι επιστήμονες δεν κατάφεραν να προσδιορίσουν με σαφήνεια για πιο λόγο εκπέμπει μία τόσο ισχυρή δύναμη προσέλκυσης χρημάτων. Το μυστηριώδες Κερί συλλέγει διαρκώς θετικές κριτικές από όλο και περισσότερους ανθρώπους που έχουν κερδίσει χρήματα που πάντα ονειρευόντουσαν.
Η κύρια Έλλη Βολονάκη
"Αποφάσισα να δοκιμάσω το Κερί Ανεστραμμένης Δράσης, στο οποίο ήταν συνημμένη η τελετουργία ισχυρής προσέλκυσης χρημάτων, για έναν απλό λόγο. Ήθελα να προστατεύσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου από προβλήματα, κυρίως οικονομικά. Συνέχεια μας έλειπαν τα χρήματα, αν και δουλεύαμε σκληρά μαζί με τον άνδρα μου. Από την αρχή ένιωθα ότι το κερί προσελκύει την ευημερία και την καλή τύχη. Αναμμένο αφήνει γύρω του ευχάριστη αύρα και μυρωδιά, γεμίζοντας τον αέρα με θετική ενέργεια. Ήδη την επόμενη μέρα ξύπνησα με περισσότερη ησυχία, είχα το προαίσθημα ότι όλα θα πάνε καλά. Το πρώτο μικρό θαύμα ήταν η απρόβλεπτη επίσκεψη της αδελφής μου η οποία ήρθε να μου επιστρέψει τα χρήματα που δανείστηκε πέρσι. Είπε ότι ξαφνικά την έπεισε η συνείδησή της. Έπαθα σοκ. Η δεύτερη έκπληξη ήταν το να κερδίσω στο λαχείο. Μέσα σε 2 λεπτά κέρδισα 200 ευρώ. Κάθε μέρα γινόταν κάτι καλό. Τα χρήματα έρχονταν από διάφορες πηγές ακριβώς τότε που τα χρειαζόμουν περισσότερο. Εδώ και πολύ καιρό δεν έχουμε έλλειμμα στον τραπεζικό λογαριασμό μας. Είμαι ενθουσιασμένη και δεν φοβάμαι πια το μέλλον!"
http://el.badluckprotection.eu/


ΣΧΕΤΙΚΟ:
Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017 

Μαλακίας το Ανάγνωσμα: Το Γεωπονικό Κέντρο Αθηνών, λανσάρει τα… τυχερά τριχωτά μπαλάκια, της Παναγίτσας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: