Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

«Το νου σας ρεμάλια», Συνέλληνες! Μη τυχόν και όλοι αυτοί οι ξένοι πρόσφυγες, μας επηρεάσουν αρνητικά στα χρηστά ήθη και τα έθιμα μας… Μη τυχόν και μας την χαλάσουν, αυτήν την υπέροχη ορθόδοξη χριστιανική θρησκεία μας … Όλοι αυτοί οι αλλόθρησκοι -για εμάς, όλοι αυτοί οι πιστοί του Ισλάμ… Οι οποίοι όπως φαίνεται, είναι τόσο ξένοι –απόμακροι, και άσχετοι, που δεν πιστεύουν σαν και εμάς μεγάλες αλήθειες… Όπως π.χ. το ότι η αγία Βαρβάρα –που γιόρταζε χτες, μπορεί με τη χάρη της, και, να μας… βαρβαρώνει!

Ελλάδα - Ενημέρωση
21 ώρες πριν
Η Αγία
Βαρβάρα
https://www.facebook.com/greeknew/posts/2001438970138571
Διαβάζω:
Ανήμερα της Αγίας Βαρβάρας οι έγκυες κρύβουν την σκούπα – Δείτε γιατί
Στην Καστοριά, οι έγκυες δε δουλεύουν στη γιορτή της ούτε σκουπίζουν. Κρύβουν μάλιστα ακόμα και τη σκούπα… για το καλό το δικό τους και του παιδιού που θα γεννηθεί, για να μην πάθει ευλογιά. Βαρβαρώνει της έγκυες, τις κάνει βάρβαρες- ανθεκτικές..
Στην Θράκη, της έβραζαν κουκιά και τα μοίραζαν, από ένα σε κάθε οικογένεια για να τα βάλουν στο «σακούλι» τους (πορτοφόλι), να το «βαρβατιάσ’», δηλαδή να το γεμίσουν χρήματα.
http://newsone.gr/paraxena/1661597-animera-tis-agias-varvaras-i-egkies-krivoun-tin-skoupa-dite-giati
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Panagiotis Michalopoulos 

«Το νου σας ρεμάλια», Συνέλληνες! 
Μη τυχόν και όλοι αυτοί οι ξένοι πρόσφυγες, μας επηρεάσουν αρνητικά στα χρηστά ήθη και τα έθιμα μας… Μη τυχόν και μας την χαλάσουν, αυτήν την υπέροχη ορθόδοξη χριστιανική θρησκεία μας … 
Όλοι αυτοί οι αλλόθρησκοι -για εμάς, όλοι αυτοί οι πιστοί του Ισλάμ… Οι οποίοι όπως φαίνεται, είναι τόσο ξένοι –απόμακροι, και άσχετοι, που δεν πιστεύουν σαν και εμάς μεγάλες αλήθειες… Όπως π.χ. το ότι η αγία Βαρβάρα –που γιόρταζε χτες, μπορεί με τη χάρη της, και, να μας… βαρβαρώνει!
ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

Τελειώνει και αυτή η εορτή. Σε πέντε λεπτά, η σήμερα εορταζόμενη Αγία Βαρβάρα παραδίδει την σκυτάλη των εορτών αυτών των ημερών -την πανηγυρική, στον Άγιο Σάββα… Ο οποίος ετοιμάζεται από τώρα (φωτο), να μας ευλογήσει… Κωλοδαχτυλικά -βέβαια, και, αυτός!

ΕΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟΥ
ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ:
Panagiotis Michalopoulos
Έχουμε λοιπόν και λέμε:
Ο Άγιος Φανούριος, φανερώνει…
Ο Άγιος Σώστης σώζει…
Ο Άγιος Ελευθέριος ελευθερώνει…
Ο Άγιος Προκόπιος φέρνει προκοπή (ευχή στο μυστήριο του γάμου)…
Ο Άγιος Ευτύχιος φέρνει ευτυχία…
ΥΓ
Το ρύζι δε, ριζώνει το ζευγάρι που παντρεύεται…
Χα!
Συμπέρασμα:
Θρησκεία μαύρης μαγείας και βουντού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: