Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Ο κ. Βασίλης Τσιάρτας (πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και φίλος μου στο facebook), και τα σχόλια του (χθες και προχθές) στον προσωπικό του λογαριασμό, για το νέο νόμο περί «αλλαγής φύλου»… Vasilis Tsiartas: 1. «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν». 2. «Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Κινδυνεύει η Δεδηλωμένη; 

Ψήφισαν Μνημόνια και θα πέσουν από την… αλλαγή φύλου;
Δεν έχουν σταματήσει οι σοβαρές δονήσεις που δέχεται στα -έτσι κι αλλιώς- αλλοπρόσαλλα θεμέλια της η κυβερνητική πλειοψηφία, με αφορμή τα νομοσχέδια για την αλλαγή φύλου και την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», τα οποία οδεύουν προς ψήφιση τις επόμενες ημέρες.
Κι όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι είναι η ίδια κυβερνητική πλειοψηφία που πέρασε με φόρα όλα τα δυσβάσταχα για τους πολίτες μνημονιακά μέτρα και τις επώδυνες συμφωνίες που θα κρατούν αλυσοδεμένη τη χώρα στην εποπτεία τα επόμενα πολλά χρόνια.
Η λεγόμενη «δεδηλωμένη», όσον αφορά στα νομοσχέδια, δύσκολα θα χαθεί, αφού τα σχέδια νόμου αναμένεται «επί του συνόλου» να υπερψηφιστούν.
Τυπικά άλλωστε η κοινοβουλευτική πλειοψηφία χάνει τη «δεδηλωμένη», μόνο μέσα από μία πρόταση μομφής και όχι από την απώλεια ψήφισης ενός νομοθετήματος. Αυτά ως προς τον «τύπο» και να πάμε στην «ουσία».
Η ζημιά σε πολιτικό επίπεδο δε θα είναι μικρή για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην περίπτωση που ακόμα και ορισμένα άρθρα δε συγκεντρώσουν την απαιτούμενη πλειοψηφία.
Τί μήνυμα άραγε θα στείλει η κυβέρνηση εάν έστω και σε επιμέρους άρθρα βγει τραυματισμένη, μη εξασφαλίζοντας την υπερψήφισης τους; Θα πρόκειται για νίκη ή για ήττα; Η απάντηση είναι πολιτικά απλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Liberal.gr, ακόμα και στο σενάριο που θέλει τα νομοσχέδια να περάσουν στο σύνολο τους, οι ρωγμές από τα άρθρα που δε θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν την πλειοψηφία θα είναι μεγάλες, καθιστώντας την πορεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δυσκίνητη.
Με άλλα λόγια το Μέγαρο Μαξίμου θα βρεθεί μπροστά σε μία μεγάλη… πολιτική ήττα, την οποία δεν υπέστη ούτε όταν είχε φέρει προς ψήφιση μειώσεις συντάξεων και αφορολόγητου.
Μία απλή καταγραφή των δημόσιων τοποθετήσεων βουλευτών των δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση θα πείσει και τον πιο δύσπιστο ότι οι ψηφοφορίες που θα ακολουθήσουν τα επόμενα 24ωρα ειδικά οι « επί των άρθρων» θα δυσκολέψουν την πλειοψηφία.
Από τους 153 βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ οι Δημήτρης Καμμένος (ΑΝΕΛ), Κώστας Κατσίκης (ΑΝΕΛ), Νίνα Κασιμάτη (ΣΥΡΙΖΑ) και Γεωργία Γεννιά (ΣΥΡΙΖΑ)έχουν εκδηλώσει σοβαρές επιφυλάξεις με τις προωθούμενες διατάξεις του υπουργείου Δικαιοσύνης, για το νομοσχέδιο περί αλλαγής φύλου.
Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα ακούγονται στους διαδρόμους της Βουλής δεν αποκλείονται να υπάρχουν και άλλα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που θα βγουν «απέναντι».
Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι τόσες δημόσιες διαφοροποιήσεις εντός των κοινοβουλευτικών ομάδων που στηρίζουν την συγκυβέρνηση δεν είχαν παρατηρηθεί σε καμία από τις ψηφοφορίες για τα πρόγραμμα των μνημονίων,τα οποία περιείχαν πολύ σκληρά μέτρα για την τσέπη όλων των Ελλήνων.
Τελευταίο κρούσμα «απειθαρχίας» στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Γεννιά. Σε συνέντευξή της στο Κανάλι της Βουλής ανέφερε αρχικά πως «Θεωρεί ότι υπάρχει προχειρότητα στη σύνταξη του νομοσχεδίου και ότι τέτοια σχέδια νόμου θα πρέπει να ψηφίζονται κατά συνείδηση», για να προσθέσει πως «ακόμη είναι σε εκκρεμότητα το θέμα της ηλικίας και για μένα το 15ο έτος είναι κόκκινη γραμμή».
Την ίδια ώρα εκνευρισμός επικρατεί στον άλλο κυβερνητικό εταίρο. Η στροφή 180ο μοιρών που έκανε το κόμμα επιζητώντας να στηρίξει νομοσχέδια που μέχρι πρότινος ήταν ξένα προς το ιδεολογικό του προφίλ, φαίνεται να έχει επηρεάσει σημαντικά πολλά μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας.
Πληροφορίες μάλιστα που φέρνουν κυλιόμενες δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών να δείχνουν κάμψη στα ποσοστά των ΑΝΕΛ προσθέτουν περαιτέρω εκνευρισμό στο κόμμα του κ. Καμμένου, το οποίο βλέπει ότι το ακροατήριο του δείχνει σαστισμένο.
Στο πλαίσιο αυτό δεν λείπουν οι στιγμές έντασης μεταξύ των βουλευτών της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Μία φράση μάλιστα του κ. Κατσίκη στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ο οποίος τόνισε πως «όταν λέμε ότι δεν θα ψηφίσουμε το άρθρο που μιλάει για τους ανήλικους, πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι εννοούμε ότι δεν θα ψηφίσουμε κανένα άρθρο, γιατί καταψηφίζοντας το άρθρο 3, καταψηφίζουμε και όλα τα άλλα άρθρα, γιατί είναι συναφή,ας μην κοροϊδευόμαστε εδώ μέσα», ερμηνεύθηκε ως άδειασμα στον εισηγητή του κόμματος Θανάση Παπαχριστόπουλο, που είχε πάρει το λόγο νωρίτερα.
Σε κάθε περίπτωση, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των ψηφοφοριών το πρώτο δεδομένο μέχρι στιγμής είναι το εξής:
Η επιλογή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να μην στηρίξουν ξανά νομοσχέδιο της κυβέρνησης, το οποίο δε θα έχει την σύμφωνη γνώμη και των δύο εταίρων έπιασε «πολιτικά» τόπο και μετέφερε την πίεση στην απέναντι πλευρά.
Στρίμωξαν την κυβέρνηση που έχει συνηθίσει στη λογική των δύο πλειοψηφιών. Από εκεί και πέρα ανοίγει ένας δρόμος στην διάρκεια του οποίου η συγκυβέρνηση θα πρέπει να αποδεικνύει ότι διαθέτει την απαιτούμενη κοινοβουλευτική στήριξη σε κάθε αφορμή.
Μία στήριξη που μπορεί στα χαρτιά να την έχει , όμως θα πρέπει να αποτυπώνεται και σε κάθε μικρή ή μεγάλη ψηφοφορία. Γιατί πολλές φορές στην πολιτική μετράει η «ουσία» και όχι ο «τύπος».
http://arouraios.gr/2017/10/kindyneuei-i-dedilomeni/
ΣΧΕΤΙΚΟ:
Ο κ. Βασίλης Τσιάρτας (πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και φίλος μου στο facebook), και τα σχόλια του (χθες και προχθές) στον προσωπικό του λογαριασμό, για το νέο νόμο περί «αλλαγής φύλου»… 
Vasilis Tsiartas:
1. «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν». 
2. «Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».
ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017

Νέα σχόλια: «Η βίβλος, δεν μας λέει ότι έκαναν σεξ, στον παράδεισο. Μας λέει ότι αργότερα, και βέβαια έξω από τον παράδεισο –στην εξορία που βρέθηκαν -μετά την παρακοή, εκεί τότε ο Αδάμ «γνώρισε» τη γυναίκα του, και έτσι έκαναν τον Κάιν. “Ο θεός, μου χάρισε παιδί!”, πανηγύριζε η Εύα! Μετά, ήρθε και το δεύτερο παιδί, ο Άβελ!»

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Η πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών, Μαρίνα Γαλανού, απειλεί τον διεθνή ποδοσφαιριστή και πρωταθλητή Ευρώπης Βασίλη Τσιάρτα με μηνύσεις για την πρόσφατη του δήλωση σχετικά με το νομοσχέδιο αλλαγής φύλλου και σχολιάζει την στάση της Εκκλησίας.
Με ανάρτηση της στο προφίλ της στο facebook η κ.Γαλανού αναφέρει πως:
«Τα σχόλια μου έχουν τελειώσει. Από εδώ και πέρα, όποιος/α διανοείται ότι έχει δικαίωμα να κακοποιεί με ρατσιστικό λόγο μίσους τους τρανς ανθρώπους, θα κληθεί να δώσει απαντήσεις ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ο κύριος Τσιάρτας, ας αναζητήσει έναν καλό δικηγόρο.»
Θυμίζουμε πως ο Βασίλης Τσιάρτας είχε δηλώσει στο προφίλ του στο facebook :
Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν.
Υ. Γ Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα.
Ενώ επανήλθε στο θέμα με δυο δηλώσεις ακόμη:
1,Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου κ μου λένε τι πρόβλημα εχω με τους gay κ τα ομόφυλα ζευγάρια εχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να εχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα κ το σέβομαι απόλυτα. Για μένα ομως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας κ μια γυναίκα , οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. Όσους γάμους όσες παρελάσεις κ οτιδήποτε αλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό.
Με ξεπερνάει βέβαια το οτι θέλουν να εχουν κ παιδιά οπως επισης κ το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν . Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Κ αυτα τα οτι όποιος δε συμφωνεί ειναι ρατσιστής κ διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ´την αισθητική του καθε ανθρώπου κ η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση.
2,Βιαστήκατε κάποιοι να παρερμηνευσετε την αναφορά που εκανα για τους παιδόφιλους με αφορμή την αλλαγή φύλου απ´τα 15. Φυσικά κ δεν γινεται σύγκριση απλα με την φορα που εχουν παρει κ νομιμοποιούν τα διαφορα αφύσικα μένει να δουμε κ αυτο με τους παιδόφιλους.
Η κ.Γαλανού επίσης αναφέρθηκε στο newspost.gr σχετικά με την στάση της Εκκλησίας σχετικά με το νομοσχέδιο αλλαγής φύλλου.
Από την πλευρά μας το μόνο που θα πούμε είναι πως αρκεί μια ματιά μόνο τόσο στο προφίλ της κ.Γαλανού όσο και του γνωστού και αγαπημένου σε όλους τους Έλληνες Βασίλη Τσιάρτα για να καταλάβει κανείς την τάση στην Ελληνική κοινωνία σχετικά με το θέμα.
http://u-antiplus.blogspot.gr/2017/10/blog-post_6.html

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Η Εκκλησία A.E. λέει πως μόνο η φύση (λέγε με Θεός) μπορεί να επιλέγει πότε κάποιος θα νιώθει άντρας ή γυναίκα και όχι το ίδιο το άτομο. 

Παρακάμπτουμε το ότι θεωρεί πως η φύση καθορίζει μόνο το ανατομικό θέμα και όχι χημικό-ορμονικό και εγκεφαλικό, και αναρωτιόμαστε: Αυτοί την δική τους θεϊκή φύση (λέγε με ορμόνες) γιατί την αγνοούν και την καταπιέζουν κάτω από τα ράσα και τα μοναστήρια στο όνομα ιπτάμενων μακαρονοτεράτων;
Αν ο Θεός τους ήθελε άγαμους θα τους αφαιρούσε συγκεκριμένα όργανα και ορμόνες να κάνει και οικονομία σε ανταλλακτικά. Ε κύριε Άνθιμε Σάρουμαν; Αμφισβητείτε τις επιλογές του Μακαρονοτέρατός σας;
https://www.facebook.com/theroof.is.onfire.aa/posts/1127469157389081


ΣΧΕΤΙΚΟ:
Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017 

Διαβάζω: Γιάννης Ραγκούσης, σε συνέντευξη του: «Προσωπικά, έχω συναντήσει εκπροσώπους της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας – σε ανώτατα κλιμάκια ακόμη και μητροπολίτες – οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι και το κρύβουν. Τους αναγκάζουν και το κρύβουν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: