Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Αυτή είναι η δασκάλα στην μαθητική παρέλαση στο Ναύπλιο (φωτο και βίντεο) …Με την αυθεντική ελληνορθόδοξη φορεσιά της… Τίμησε δεόντως, και το ΟΧΙ και την Αγία Σκέπη! (Μαύρο εφαρμοστό μίνι με χρυσές λεπτομέρειες, έντονο μακιγιάζ, ψηλοτάκουνες γόβες και περπάτημα τύπου... πασαρέλα!)

https://youtu.be/3zl8SstftxQ?t=4
 
https://www.facebook.com/news247/posts/10154842602816481
ΔΙΑΒΑΖΩ:
http://www.topontiki.gr/article/243968/metaxetastea-i-xanthia-daskala-poy-pige-stin-parelasi-tin-mperdepse-me-pasarela-video#.WfSHaUdpWD4.facebook  
Και εκεί που οι μαθητές παρήλαυναν, φορώντας τα λευκά και μπλέ τους ρούχα και ο κόσμος χειροκροτούσε, μια ξανθιά δασκάλα που συνόδευε το τμήμα της, μαγνήτισε αμέσως τα βλέμματα. 
Φορούσε ένα στενό νυχτερινό στενό, μίνι φόρεμα με ψηλά τακούνια και προχωρούσε με έναν αέρα μοντέλου, που έκανε τα κεφάλια να γυρνούν και να την κοιτάζουν. 
Το περιστατικό συνέβη στο Ναύπλιο.
https://www.facebook.com/topontiki/posts/10156000876260798 
ΣΧΕΤΙΚΟ:

Η θεσσαλονικιά κ. Ιφιγένεια Γουγουτσά, η ξανθιά εντυπωσιακή δασκάλα, του 4ου Δημοτικού σχολείου στο Ναύπλιο, που όλο σκέρτσο και νάζι, μοιράζοντας διάπλατα χαμόγελα, πασαρέλασε στην μαθητική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου… Με αεράτο περπάτημα, φορώντας ψηλοτάκουνες - δωδεκάποντες γόβες, μαύρο στενό μίνι φόρεμα με χρυσή λεπτομέρεια… Και κατάφερε να γίνει το επίκεντρο σεξιστικού σχολιασμού στα social media.

2 σχόλια:

stavroula είπε...

Τέτοιες χρονιάρες μερες σε θυμηθηκα και παλι. Ολο και καποιο σχετικο αρθρο θα βρίσκεται μερες παρελάσεων, και του χρονου λοιπον.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Χρόνια πολλά, Σταυρούλα μας!