Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Όχι, δεν είναι από την ταινία «το τελευταίο ταγκό στο Παρίσι», αλλά σκηνές από ορθόδοξο γάμο στην Κύπρο (στον Ιερό Ναό της Αγίας Νάπας στη Λεμεσό), για την τέλεσή του οποίου ταξίδεψαν στην Κύπρο οι μητροπολίτες Νέας Γουινέας και Κένυας!

Όχι, δεν είναι από την ταινία «το τελευταίο ταγκό στο Παρίσι», ...
αλλά σκηνές από ορθόδοξο γάμο στην Κύπρο 
(στον Ιερό Ναό της Αγίας Νάπας στη Λεμεσό), ...
για την τέλεσή του οποίου ταξίδεψαν στην Κύπρο...
 οι μητροπολίτες Νέας Γουινέας και Κένυας!
Όπως γράψαμε και προχθες…
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το προηγούμενο Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, η κόρη της Ελίτας Μιχαηλίδου, Ελεονώρα, και ο Κωνσταντίνος Πιερίδης.
Η Ελεονώρα έφτασε στην εκκλησία με Rolls Royce αντίκα μαζί με τον πατέρα της…
Το Μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Νάπας στη Λεμεσό και για την τέλεσή του ταξίδεψαν στην Κύπρο οι μητροπολίτες Νέας Γουινέας και Κένυας.
 

Η Ελεονώρα φόρεσε ένα νυφικό του οίκου VeraWang με εντυπωσιακό ντεκολτέ και την πλάτη έξω… κατά το ορθόδοξο δόγμα και τυπικό…
Προσκεκλημένοι ήταν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, αρχηγοί κομμάτων, άτομα από το χώρο της showbiz και της κοσμικής ζωής του νησιού.
 

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Κύπρος: Γάμος αρχιερατικός… Γάμος με παρουσία πρόσωπων των Media αλλά και της πολιτικής σκηνής. Γάμος με… βυζ(ι)αντινή μεγαλοπρέπεια!


ΣΧΕΤΙΚΟ - ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012 

ΣΗΜΕΡΑ: Με «βυζαντινή» μεγαλοπρέπεια, ο γάμος της «ηθοποιού» Νικολέττας Καρρά, στην «ξεσκισμένη Εκκλησία» Κύπρου! (Ο παπάς, πατρικά: Μπέμπα, μπέμπα! Πόσο έχεις μεγαλώσει!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: