Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Η Χούντα δεν είχε σχέση με τη χριστιανική θρησκεία, διότι η ρίζα της ήταν μασονική! Δίωκε τον κουμμουνισμό, αλλά δίωξε και εμένα τον χριστιανό που υπηρετούσα εκείνη την εποχή τη θητεία μου (27 μήνες, 1967 – 1969) στο ναυτικό, ως ναύτης μηχανικός. Ο λόγος ήταν διότι διαμαρτυρόμουν καθημερινά για τις βλασφημίες των θείων! Πέρασα, μαύρη ζωή! Δεν πίστευα ότι θα βγω ζωντανός από εκεί! Καθημερινές οι κακοπάθειες, έφτασαν μάλιστα και σε βιαιοπραγίες και απειλές κατά της ζωής μου. Στο σώμα μου προξένησε αναπηρία όλη αυτή η κακομεταχείριση, τη ψύχη μου όμως τη δυνάμωσε!

π.Νικολαος Τσακος
7 ώρες πριν 
Θανάσης Κατσικαβάλης 
Πατρισ θρησκεια οικογενεια Ωραιο χουντικο συνθημα μονο που το πατερα μου το εστειλε εξορια ο παππασ του χωριου Ευχαριστω δε θα παρω
Κωνσταντίνα Φωτάκη 

Πάνε να τα διαλύσουν ολα. !!!!
Βιβή Πορφύρη 

Πάτερ δυστυχώς τα ισοπεδωσαν όλα σε αυτή τη χώρα..
μιμικα χαν 

Δυστυχώς τα κατάφεραν και διαλυσαν την οικογένεια
Gwgw Zaganakou 

Όπως υπάρχει ο καλός γιατρός υπάρχει και ο κακός όπως υπάρχει ο καλός δικηγόρος υπάρχει και ο κακός όπως υπάρχει ο καλός Παππας υπάρχει και ο κακός . Αυτό το γράφω για αυτούς που τα βάζουν με την εκκλησία παίρνοντας για παράδειγμα μεμονωμένα περιστατικά ..και μεταξύ μας επι χούντας κανείς δεν πείναγε κανένας Έλληνας δεν έψαχνε να φάει στα σκουπίδια η Ελλάδα ήταν χώρα υπολογίσιμη στους γύρο λαούς .. Υπήρχαν ήθη και έθιμα ..πάρτε τωρα μια ωραία ανάπτυξη πείνας δυστυχίας και ντροπής.. Αυτό ειναι άποψη μου το νόημα ειναι να μην κρίνουμε και όταν το κάνουμε να το κάνουμε περνώντας παράδειγμα το σύνολο της προσπάθειας που κάνει η εκκλησία και όχι κάποιους μεμονωμένους παπάδες ..
Θανάσης Κατσικαβάλης 

Δε πηναγε κανενασ επι χουντασ τι λεσ κοπελα μου ποιοσ στα πε αυτα η κασιδιαρα δε ψαχναν στα σκουπιδια να φανε οι πολιτικοι καταδικοι στα γιουργια ασε μασ ρε γωγουλα αντε βαψε το ναλλι κ ρωτα κ μερικους που γνωρισαμε τουσ πατεραδεσ μασ στα 6 με σπασμενο χερι διαλυμενο στομαχι κ κατεστραμενη ζωη ανΤε απο φδω χουντακι
Gwgw Zaganakou 

Θανάσης Κατσικαβάλης,
εγώ εχω λάθος άποψη για τα πολιτικά αλλα τι μα κάνουμε αυτή ειναι η δίκη μου άποψη όμως δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτό αναφέρομαι στο οτι δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα για τον αγώνα της έκλεισες επειδη κάποιοι παπάδες δεν παράγουν σωστό έργο πράγμα που συμβαίνει σε όλα σχεδόν τα επαγγέλματα .. Μην θυμώνεις μαζί μου επειδη υποστηρίζω την χούντα αυτό ειναι εντελώς προσωπική μου άποψη αν διαφωνείς οκ ο καθένας μας έχει την ελευθερία να εκφραση την άποψη του και ειναι σεβαστή και η δικιά μου και η δικιά σου και του διπλανού μας..
Θανάσης Κατσικαβάλης 

Καλη μου σε ευχαριστω που απαντησες να πιστευησ οτι θεσ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΗ ΓΥΑΡΟ μαλλον δε στα χουν πει αλλα εγω χαρηκα ιδιαιτερα οταν συνεληφθη ο εν λογω τραγοπαπασ κ καταδικαστηκε το 75 σε 1 ετοσ φυλακιση για παρανομιες το καιρο τησ χουντασ κ μολισ βγηκε τον ξυρισανε κ εφυγε δπο Χαλκιδα κακην κακος μαλλον οι δικοι σου καλοπερνουσαν τη επταετια
Gwgw Zaganakou 

Επιμένεις στα πολιτικά... δεν ειναι η άποψη μου σύμφωνη με όλους όπως και εγώ δεν συμφωνώ με όλα ευχαριςτω για τον αντίλογο αν ξανατύχει να σχολιάσουμε πολιτική δημοσίευση ίσως τονσυννεχιζουμε στην παρούσα δημοσίευση δεν χωράνε αλλα πολιτικά σχόλια σέβομαι όλων την άποψη και ζήτω συγνώμη που έφερα την πολιτική μου άποψη σε μια δημοσίευση που δεν είχε πολιτικους σκοπόυς .
Θανάσης Κατσικαβάλης 

Παραεχει πολιτικουσ σκοπους κ αυτος που το γραψε δεν ειχε το θαρρος να τα παει καθαρα απλα μιλαει στο θυμικο του κοσμου
Panagiotis Michalopoulos 

Θανάσης Κατσικαβάλης,
Η Χούντα δεν είχε σχέση με τη χριστιανική θρησκεία, διότι η ρίζα της ήταν μασονική! Δίωκε τον κουμμουνισμό, αλλά δίωξε και εμένα τον χριστιανό που υπηρετούσα εκείνη την εποχή τη θητεία μου (27 μήνες, 1967 – 1969) στο ναυτικό, ως ναύτης μηχανικός. 
Ο λόγος ήταν διότι διαμαρτυρόμουν καθημερινά για τις βλασφημίες των θείων! Πέρασα, μαύρη ζωή! 
Δεν πίστευα ότι θα βγω ζωντανός από εκεί! Καθημερινές οι κακοπάθειες, έφτασαν μάλιστα και σε βιαιοπραγίες και απειλές κατά της ζωής μου. Στο σώμα μου προξένησε αναπηρία όλη αυτή η κακομεταχείριση, τη ψύχη μου όμως τη δυνάμωσε!
Kiriaki Verikokaki 

Ελεος με τα φιλοχουντικα
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=577671875913749&set=a.146544509026490.1073741827.100010128258214&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: