Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» του ΑΝΤ1, με τον Χάρη Ρώμα και την Ελένη Ράντου, έχουμε δει από το 2.000 μέχρι σήμερα, αμέτρητες φορές στις επαναλήψεις, τα μεσημέρια, κάποια επεισόδια που παρουσιάζουν το Βυζάντιο σαν μπουρδέλο, με ξεφτίλισμα των ιστορικών προσώπων! Δίδαγμα: Κατάλληλο, θρησκευτικότατο, και ελληνικότατο μάθημα –και για τα παιδιά, στο δεξιό αυτό κανάλι της τάξης και της ηθικής! Χα!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Theodoros Kassimis 
Δημοσιογράφος - φίλος μου στο facebook... 
πρώην μέλος της ΟΝΝΕΔ, πρώην υπεύθυνος έκδοσης της εφημερίδας «Δημοκρατική Πρωτοπορία», πρώην υφυπουργός Εξωτερικών… έγραψε - 7 ώρες πριν

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ που παρουσιάζουν "ιστορικά" μυθιστορήματα μέσα από τα οποία βιάζεται η ιστορική αλήθεια, χρηματοδοτεί η κυνέρνηση της γείτονος. Σ΄αυτά οι Έλληνες παρουσιάζονται ως βάρβαροι που έχουν πραγματοποιήσει κτηνοδίες, ενώ οι οθωμανοι ως εκπολιτιστές που ήρθαν να σώσουν τον κόσμο από την παρακμή, στην οποία τον είχε βυθίσει το Βυζάντιο.
Πρόκειται για καλής ποιότητας παραγωγές, υψηλού κόστους αλλά χαμηλής τιμής πώλησης, με σκοπό να εξαχθούν σε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες.
Ας τρέξουν οι ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί να "κλείσουν" μερικές σειρές εξασφαλίζοντας τηλεθέαση και κερδοφορία , συμβάλλοντας έτσι στην εθνική παιδεία των Ελλήνων.
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ!!!


ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Panagiotis Michalopoulos 

Στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» του ΑΝΤ1, με τον Χάρη Ρώμα και την Ελένη Ράντου, έχουμε δει από το 2.000 μέχρι σήμερα, αμέτρητες φορές στις επαναλήψεις, τα μεσημέρια, κάποια επεισόδια που παρουσιάζουν το Βυζάντιο σαν μπουρδέλο, με ξεφτίλισμα των ιστορικών προσώπων! 
Δίδαγμα: 
Κατάλληλο, θρησκευτικότατο, και ελληνικότατο μάθημα –και για τα παιδιά, στο δεξιό αυτό κανάλι της τάξης και της ηθικής! Χα!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=772334372939608&id=100004891574871

Δεν υπάρχουν σχόλια: