Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

1. Ζουν ανάμεσα μας… Και λόγω της τρέχουσας επικαιρότητας… Τα μάθαμε και αυτά… Τα σχετικά με την ορολογία των «ανωμάλων ρημάτων»… Με αφορμή δηλαδή το νόμο ρύθμισης ταυτότητας αλλαγής φύλου. 2. Συμπέρασμα: Οι σπάνιες και καθαρα ιατρικές περιπτώσεις αυτές δηλαδή με όσους γεννιούνται intersex… Δεν σχετίζονται καθόλου με τους παραφύσην ανωμάλους… Με τους παιδεραστές, με τους κτηνοβάτες, με τους ομοφυλόφιλους (τους κολομπαράδες, τους trans, και gay -λεσβίες και πούστηδες)!

Απόστολος Παύλος. Α΄ Επιστολή προς Κορινθίους. Κεφάλαιο 6ο.
9 ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι; 

Μὴ πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται
10 οὔτε πλεονέκται οὔτε κλέπται οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι. 
11 καὶ ταῦτά τινες ἦτε· ἀλλὰ ἀπελούσασθε, ἀλλὰ ἡγιάσθητε, ἀλλὰ ἐδικαιώθητε ἐν τῷ ὀνόματι τοῦ Κυρίου ᾿Ιησοῦ καὶ ἐν τῷ Πνεύματι τοῦ Θεοῦ ἡμῶν.
https://hellasforce.com/2014/05/12/min-planasthe-oute-i-porni-oute-i-idololatres-oute-i-michi-outi/

Διαβάζω:
“Intersex” is a general term used for a variety of conditions in which a person is born with a reproductive or sexual anatomy that doesn’t seem to fit the typical definitions of female or male. For example, a person might be born appearing to be female on the outside, but having mostly male-typical anatomy on the inside. Or a person may be born with genitals that seem to be in-between the usual male and female types—for example, a girl may be born with a noticeably large clitoris, or lacking a vaginal opening, or a boy may be born with a notably small penis, or with a scrotum that is divided so that it has formed more like labia. Or a person may be born with mosaic genetics, so that some of her cells have XX chromosomes and some of them have XY.

ΔΙΑΒΑΖΩ:
«Ἡ Ἐκκλησία δὲν τὴν ἔχει τὴν εὐχή αὐτὴ ("ἐπὶ ἀλλαγῆς φύλου") στὸ ἐπίσημο εὐχολόγιό της. Οὒτε στὸ μικρὀ οὔτε στὸ μέγα. Οὒτε τὴν εἶχε ποτέ, πλὴν μιᾶς παροδικῆς ἀκούσιας ἐκτροπῆς.»
http://xairete.blogspot.gr/2017/10/blog-post_10.html

Σχολιαστής του ιστολογίου «χαίρετε», έγραψε: 
Τὸ φῦλο καὶ οἱ ὀρμὀνες καθορίζονται ἐκ κοιλίας μητρός, ἢδη ἀπὸ τὴ σύλληψι, ἀπὸ τὰ χρωματοσώματα. ΧΥ =ἄρρεν, ΧΧ = θήλυ. Ξεκάθαρα πράγματα. 
Περιπτώσεις μὲ μὴ φυσιολογικὰ χρωματοσώματα φύλου, ὅπως προφανῶς αὐτὲς ποὺ άναφέρονται στὰ σχόλια εἶναι πολὺ πολὺ σπανιότατες καὶ ὅσο ἀφορᾶ τὴν ἐκκλησία, τὸ πρόβλημα άκόμα καὶ σὲ αὐτὲς νομίζω πὼς δὲν λύνεται μὲ "εὐχὲς ἐπὶ ἀλλαγῆς φύλου" ἀλλὰ μὲ τὴν κατάργησι τοῦ γενικευμένου ἀνεξέλεγκτου νηπιοβαπτισμοῦ καὶ τὴν καθιέρωσι τοῦ βαπτίσματος σὲ μεγαλύτερη ἡλικία, ὅταν τὰ παιδιὰ, οἱ νέοι, οἱ ἐνήλικες, θὰ μποροῦν νὰ ἀπαγγείλουν τὸ "πιστεύω" δηλ. ὅταν θὰ προσέρχονται νὰ βαπτιστοῦν διότι τὸ θέλουν χωρὶς νὰ ἔχουν καμμία ἀμφιβολία γιὰ τὸ φῦλο τους καὶ, κυρίως σεβόμενοι ὡς Χριστιανοὶ τὸ φῦλο μὲ τὸ ὁποῖο τοὺς ἔπλασε ὁ Θεός. 
http://xairete.blogspot.gr/2017/10/blog-post_10.html
ΔΙΑΒΑΖΩ: 
Ούτε άντρας, ούτε γυναίκα! (τρανσέξουαλ – τριβέλι - τραβεστί) 
Διεμφυλικός, -ή, -ό. (transgender
Διεμφυλικός: άτομο με TAYTOTHTA φύλου διαφορετική από το βιολογικό φύλο του. Διεμφυλικός: άτομο που ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ότι το βιολογικό (ανατομικό) του φύλο δεν βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το φύλο που το ίδιο βιώνει.
Γράφει ο τράνσμαν Jamrat Mason
Στη μήτρα όλοι ξεκινάμε σαν γυναίκες. Οι άνθρωποι που γεννιούνται σαν αγοράκια αλλάζουν κατά τη διάρκεια της κύησης με την τεστοστερόνη. Η κλειτορίδα μεγαλώνει και γίνεται πέος ενώ τα χείλη γίνονται όσχεο. Οι γυναίκες (woman) αποκαλούνται έτσι γιατί υποτίθεται πως είναι φτιαγμένες κατ ομοίωση του άντρα (man) αλλά με κόλπο (womb). Αλλά στην πραγματικότητα, οι άντρες είναι γυναίκες με μεγάλες κλειτορίδες. Οι περισσότεροι άνθρωποι γεννιούνται με πέος ή κόλπο, αλλά κάποιοι άνθρωποι είναι κάπου ανάμεσα. Αυτοί είναι οι διεμφυλικοί.


Σχετικά με το νόμο για την ταυτότητα αλλαγής φύλου... 
http://xairete.blogspot.gr/search/label/NOMOS-TAYTOTHTAS-ALLAGHS-FYLOY

ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΟ:
ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ, είπε...
14 Οκτωβρίου 2017 - 11:41 μ.μ.
Δεν ξεκινάμε σαν γυναίκες στη μήτρα όπως αναφέρει κάποιο σχόλιο. Όλοι ξεκινάμε στη μήτρα της μητέρας μας είτε φύλου άρρενος είτε φύλου θήλεος από την πρώτη στιγμή, από το πρώτο κύτταρο όλων μας που είναι ή άρρεν ή θήλυ διότι το ζεύγος των χρωμοσωμάτων του, το οποίο καθορίζει (και αποδεικνύει) το φύλο ή είναι ΧΨ (άρρεν) ή είναι ΧΧ (θήλυ). Είναι αυτονόητο ότι οι αδένες που χαρακτηρίζουν το κάθε φύλο, εκείνοι που εκκρίνουν τις ορμόνες του φύλου, σχηματίζονται, αναπτύσσονται και λειτουργούν διότι στο DNA των κυττάρων κάθε ατόμου υπάρχει το ζεύγος χρωμοσωμάτων του φύλου, ή ΧΨ στο άρρεν ή ΧΧ στο θήλυ. Απλά πράγματα και αυτονόητα.
Το πρώτο κύτταρο κάθε ανθρώπου προέρχεται από την ένωση του σπερματοζωαρίου του πατέρα και του ωαρίου της μητέρας και για αυτό στο DNA του έχει 23 χρωμοσώματα από το ωάριο της μητέρας και 23 χρωμοσώματα από το σπερματοζωάριο του πατέρα, τα οποία ενώνονται με θαυμαστό τρόπο που καθόρισε ο Δημιουργός, σχηματίζοντας τα 23 ζεύγη χρωμοσωμάτων του DNA του πρώτου κυττάρου του νέου ανθρώπου, που πολλαπλασιάζεται σε 2, σε 4, σε 8, σε 16, σε 32 κύτταρα και γίνεται έμβρυο, βρέφος, παιδάκι, ενήλιξ, πάντα ή άρρεν ή θήλυ από το πρώτο κύτταρο μέχρι τον θάνατο, διότι διά βίου κάθε σωματικό κύτταρο του ανθρώπου (που προέρχεται από τον πολλαπλασιασμό του πρώτου κυττάρου, του ζυγωτού) στο DNA του έχει τα γονίδια ή ΧΨ για τους άντρες ή ΧΧ για τις γυναίκες. 

Η πραγματική ταυτότητα του φύλου καθενός είναι το DNA του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξεκινάμε σαν γυναίκες στη μήτρα όπως αναφέρει κάποιο σχόλιο. Όλοι ξεκινάμε στη μήτρα της μητέρας μας είτε φύλου άρρενος είτε φύλου θήλεος από την πρώτη στιγμή, από το πρώτο κύτταρο όλων μας που είναι ή άρρεν ή θήλυ διότι το ζεύγος των χρωμοσωμάτων του, το οποίο καθορίζει (και αποδεικνύει) το φύλο ή είναι ΧΨ (άρρεν) ή είναι ΧΧ (θήλυ). Είναι αυτονόητο ότι οι αδένες που χαρακτηρίζουν το κάθε φύλο, εκείνοι που εκκρίνουν τις ορμόνες του φύλου, σχηματίζονται, αναπτύσσονται και λειτουργούν διότι στο DNA των κυττάρων κάθε ατόμου υπάρχει το ζεύγος χρωμοσωμάτων του φύλου, ή ΧΨ στο άρρεν ή ΧΧ στο θήλυ. Απλά πράγματα και αυτονόητα.

Το πρώτο κύτταρο κάθε ανθρώπου προέρχεται από την ένωση του σπερματοζωαρίου του πατέρα και του ωαρίου της μητέρας και για αυτό στο DNA του έχει 23 χρωμοσώματα από το ωάριο της μητέρας και 23 χρωμοσώματα από το σπερματοζωάριο του πατέρα, τα οποία ενώνονται με θαυμαστό τρόπο που καθόρισε ο Δημιουργός, σχηματίζοντας τα 23 ζεύγη χρωμοσωμάτων του DNA του πρώτου κυττάρου του νέου ανθρώπου, που πολλαπλασιάζεται σε 2, σε 4, σε 8, σε 16, σε 32 κύτταρα και γίνεται έμβρυο, βρέφος, παιδάκι, ενήλιξ, πάντα ή άρρεν ή θήλυ από το πρώτο κύτταρο μέχρι τον θάνατο, διότι διά βίου κάθε σωματικό κύτταρο του ανθρώπου (που προέρχεται από τον πολλαπλασιασμό του πρώτου κυττάρου, του ζυγωτού) στο DNA του έχει τα γονίδια ή ΧΨ για τους άντρες ή ΧΧ για τις γυναίκες. Η πραγματική ταυτότητα του φύλου καθενός είναι το DNA του.

Επισκέπτης.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ευχαριστούμε, θερμά!
Καληνύχτα σας!