Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Κοίτα να δεις σύμπτωση… 1. Γράφαμε στο μπλογκ, πρόπερσι σαν σήμερα… «Οι θησαυροί της ορθοδοξίας: Δεν είναι όπως αυτοί των πειρατών της Καραϊβικής!»… 2. Και η τηλεόραση του ΑΛΦΑ πρόβαλε αργά χθες τη νύχτα (από τις 10 μ.μ. της Κυριακής, μέχρι και περασμένα μεσάνυχτα σήμερα Δευτέρα), την ταινία… «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού.»!!!..

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 
Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

Οι θησαυροί της ορθοδοξίας: Δεν είναι όπως αυτοί των πειρατών της Καραϊβικής! Είναι πολύ ανώτεροι! Είναι τα τάματα -αμύθητης αξίας, που τα διαχειρίζονται απίθανοι άνθρωποι… Είναι ευαγγέλια και σταυροί και εικόνες με πολύτιμα πετράδια… Είναι και της Παναγίας τα μάτια που τα πουλάνε κι αυτά όλοι αυτοί οι ανεκδιήγητοι θρησκέμποροι!

http://xairete.blogspot.gr/2015/10/blog-post_10.html
ΣΧΕΤΙΚΟ:
Κοίτα να δεις σύμπτωση… 
1. Γράφαμε στο μπλογκ, πρόπερσι σαν σήμερα… «Οι θησαυροί της ορθοδοξίας: Δεν είναι όπως αυτοί των πειρατών της Καραϊβικής!»… 
2. Και η τηλεόραση του ΑΛΦΑ πρόβαλε αργά χθες τη νύχτα (από τις 10 μ.μ. της Κυριακής, μέχρι και περασμένα μεσάνυχτα σήμερα Δευτέρα), την ταινία… «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού.»!!!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: