Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Panagiotis Michalopoulos, σχολίασε: «Πού είναι τώρα ο άγιος Νεκτάριος; Δεν πήγε στον ουρανό; Πού θα πάτε λοιπόν σαν ενορία εκδρομή, για να τον βρείτε και να τον προσκυνήσετε; Στον τάφο του στην Αίγινα; Μα ούτε εκεί υπάρχει έστω και σαν λείψανο. Τον έχουν ξεθάψει από καιρό, και διάφορα κοκαλάκια του έχουν μοιραστεί παντού. Τι θα βρείτε λοιπόν εκεί να το προσκυνήσετε; Και γενικά, γιατί θέλετε όλο και κάτι να βρίσκετε, για να το προσκυνάτε; Βουδιστές είστε; Ο λόγος του θεού απαγορεύει να προσκυνάμε πρόσωπα, πράγματα, κλπ ξόανα!»

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο χρήστης Άγιος Δημήτριος Χαϊκαλίου, δημοσιοποίησε...
3 ώρες πριν
ΣΤΗΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ Η ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΙΚΑΛΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΣΤΟΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΑΙΓΙΝΗΣ....
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ 7:00πμ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ....

Το εκκλησιαστικο συμβουλιο χαικαλιου
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Panagiotis Michalopoulos 
Πού είναι τώρα ο άγιος Νεκτάριος; Δεν πήγε στον ουρανό; 
Πού θα πάτε λοιπόν σαν ενορία εκδρομή, για να τον βρείτε και να τον προσκυνήσετε; 
Στον τάφο του στην Αίγινα; Μα ούτε εκεί υπάρχει έστω και σαν λείψανο. Τον έχουν ξεθάψει από καιρό, και διάφορα κοκαλάκια του έχουν μοιραστεί παντού. Τι θα βρείτε λοιπόν εκεί να το προσκυνήσετε; 
Και γενικά, γιατί θέλετε όλο και κάτι να βρίσκετε, για να το προσκυνάτε; Βουδιστές είστε; Ο λόγος του θεού απαγορεύει να προσκυνάμε πρόσωπα, πράγματα, κλπ ξόανα!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=254006905121225&id=100015357526376

Άγιος Δημήτριος Χαϊκαλίου
ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Άγιος Δημήτριος Χαϊκαλίου

Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 - 8:25 πμ
Ειμαστε σιγουρη σαν ενορια πως κατι θα βρουμε και θα προσκυνησουμε..!!
Γιατι τοτε να εφτιαχναν στην Αιγινα αραγε μεγαλοπρεπη ναο για τον Αγιο μας που ειναι και νεος Αγιος στο Αγιολογιο της εκκλησια μας....?
Λοιπον μην τα βαζουμε με τους Αγιους μας και με της Εκκλησιες μας...
γιατι ξερει ο θεος για τον καθενα μας τι εστι θεια δικη..!!!!
Panagiotis Michalopoulos 
1. Τι λέει η Γραφή για την προσκύνηση; Μόνο στο θεό ανήκει η λατρεία. Οτιδήποτε άλλο, θεωρείται ειδωλολατρία.
2. Ο ναός, ο κάθε ναός δεν είναι για να προσκυνάμε είδωλα, αλλά για να λατρεύουμε, να υμνούμε, να δοξάζουμε τον τριαδικό θεό, για να μετέχουμε των ιερών μυστήριων, για να προσευχόμαστε ομαδικά, για να ακούμε το λόγο του θεού, κλπ.
Για τον ίδιο λόγο έγινε και ο ναός που αναφέρατε και φέρει τιμητικά το όνομα του αγίου Νεκταρίου. Δεν είναι ναός καμίας θρησκείας του αγίου Νεκταρίου, ούτε και ο άγιος Νεκτάριος είναι κανένας θεός! Εκεί υπήρχε και ο τάφος του, αδειανός πλέον!
3. Αφήστε τα αυτά τα παπαδίστικα, ότι είναι τάχα εχθρός των αγίων και της ορθόδοξης Εκκλησίας, όποιος συνειδητός χριστιανός τολμά και σας ελέγχει όταν ξεφεύγετε από την αληθινή, από την ορθόδοξη πίστη, και τα κάνετε όλα μπεζαχτά, εμπόριο, μπίζνες, μαμμωνά, όπως τέτοιος είναι και ο θρησκευτικός τουρισμός από τις ενορίες σας, και οι προσκυνηματικες σας εκδρομές.
4. Και μη μας απειλείτε με θεία δίκη, και με καζάνια κόλασης, όταν από καθήκον εμείς, σας ξεστραβώνουμε για να μη πάτε –εσείς, στην κόλαση, στραβοί –ο ένας πίσω από τον άλλον (παπάδες και ενορίτες), στον Άδη!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=254006905121225&id=100015357526376

Δεν υπάρχουν σχόλια: