Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Χριστιανικά, …τοτέμ!

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Ο ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ
Εδώ βλέπουμε ότι δεν ενανθρωπίστηκε μόνον ο Υιός (ο νεαρός στην εικόνα), αλλά και ο Πατήρ, που μεταμορφώθηκε σε εσχατόγηρο.
Επίσης, το Άγιο Πνεύμα έγινε… ζώο! 

Όχι γάιδαρος που πετάει –πετάει, αλλά απλά ένα πουλί, ένα άσπρο περιστέρι, που κράτησε όμως και τη θεϊκή του ιδιότητα να είναι πανταχού παρών… 
Αλλά και τα πάντα πληρών –και κουτσουλών…
Σε κάθε αγιογραφία ή σε οποιαδήποτε άλλη θρησκευτική παράσταση –σαν τσόντα, αλλά και μόνο του να πετάει ή να κάθεται σαν θεός (το περιστέρι) σε ένα θρόνο!
Συμπέρασμα:
Πλήρης αποκτήνωση και του ανθρώπου… Και μέσω της… θρησκείας, δυστυχώς!

Εκλεκτός συνεργάτης μας, είπε...
Με προσεκτικότερη παρατήρηση, ίσως διαφαίνεται κάποια μεγαλοθυμία και φιλανθρωπία στον σχεδιασμό, με αποπνικτική περιρέουσα ατμόσφαιρα από δηλητηριώδη, παραισθησιογόνα και ασφυξιογόνα αέρια μονοξειδίου και διοξειδίου του άνθρακος, διοξινών, πτητικών αρωματικών τοξικών ενώσεων, που παράγονται από τα αναμμένα καντήλια και τα παραφινούχα κεριά, τα καρβουνάκια ατελούς καύσης και από τα λιβάνια, ώστε και ο ευσεβοφανής καλοπροαίρετος θρησκόληπτος, αλλά και ο συνειδητά ασεβής ειδωλολάτρης, ταματολάτρης, πυρολάτρης και εικονολάτρης, παραβάτες όμως αμφότεροι της ΕΝΤΟΛΗΣ του ΘΕΟΥ "ου ποιήσεις σεαυτώ είδωλον, ουδέ παντός ομοίωμα,.... ου προσκυνήσεις ουδέ μη λατρεύσεις αυτοίς", που θα επιχειρήσουν να προσεγγίσουν για να προσκυνήσουν και λατρέψουν, να ζαλιστούν και να πέσουν λιπόθυμοι ή μισοζαλισμένοι πριν να φτάσουν από κάτω όταν θα πέσουν τα καντήλια, τα καυτά λάδια και τα αναμμένα κεριά, ώστε να σωθούν και να μην "πάνε" αδιάβαστοι.
Έτσι, κάποια στιγμή, να μετανοήσουν, αφού συνέλθουν από τη ζάλη και το σκοτισμό του νοός, να ανοίξουν την Αγία Γραφή και την Εκκλησιαστική Ιστορία και να συνειδητοποιήσουν ότι ο Χριστός δεν τα δίδαξε αυτά, δεν τα θέλει, δεν τα δίδαξαν οι Απόστολοι και οι Πατέρες των πρώτων αιώνων, δεν υπήρχαν εικόνες, τάματα, χρυσάφια και λατρευτικά καντήλια και κεριά στους πρώτους αιώνες της Χριστιανικής Εκκλησίας.

https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/947868185275861?pnref=story 

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015 

Προσοχή – προσοχή! Αυτός ο Χριστός, είναι κατά της προσκύνησης ειδώλων! Έτσι λοιπόν –για λόγους ασφαλείας, έχει ναρκοθετήσει την εικόνα του! Αν δηλαδη πας να την προσκυνήσεις, τότε θα σου πέσει το καντήλι με καυτό λάδι στο κεφάλι… Και στη συνέχεια, θα πέσουν επάνω σου τα κεριά και οι λαμπάδες (είτε σκουντήσεις –έτσι στριμωγμένος το μανουάλι, είτε όχι) και θα σε πυρπολήσουν ολόκληρο! Χα!


ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Προσοχή – προσοχή! 
Αυτός ο Χριστός, είναι κατά της προσκύνησης ειδώλων! 
Έτσι λοιπόν –για λόγους ασφαλείας, έχει ναρκοθετήσει την εικόνα του! 
Αν δηλαδη πας να την προσκυνήσεις, τότε θα σου πέσει το καντήλι με καυτό λάδι στο κεφάλι… 
Και στη συνέχεια, θα πέσουν επάνω σου τα κεριά και οι λαμπάδες (είτε σκουντήσεις –έτσι στριμωγμένος το μανουάλι, είτε όχι) και θα σε πυρπολήσουν ολόκληρο! Χα!

http://xairete.blogspot.gr/2015/09/blog-post_95.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: