Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτό είναι βλασφημία κατά του αγίου πνεύματος! Δεν είναι η μύγα τόσο πολύ «πανταχού παρούσα», όσο εκείνο το περιστέρι που το βλέπουμε σε όλες σχεδόν τις αγιογραφίες, σε κάθε θρησκευτική παράσταση, σε κάθε σελίδα του κάθε παπά, η του κάθε θεούσου και της κάθε θεούσας στο διαδίκτυο, σήμα του μαλάκα του Βαρθολομαίου και της αιρετικής Συνόδου του στην Κρήτη... Αυτό το ευλογημένο το περιστέρι που κοτσιλάει πάνω από τον Ευαγγελισμό της Μεγαλόχαρης της Τήνου, κλπ, κλπ!

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
Panagiotis Michalopoulos 
3 λεπτά πριν 
ΔΙΑΒΑΖΩ: 
Αν και κάθε άλλο παρά συμπαθείς, οι μύγες είναι πανταχού παρούσες σε αυτόν τον πλανήτη. Ωστόσο οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν επακριβώς από πού... κρατάει η σκούφια ενός από τους μεγαλύτερους κλάδους των ενοχλητικών για τους περισσότερους εντόμων τα οποία παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο στην οικολογία και στη μετάδοση πολλών ασθενειών.
Όπως σημειώνουν, με τον ίδιο τρόπο που ευνόησε την εξάπλωση των θηλαστικών, των πτηνών και των αγγειόσπερμων, η εξαφάνιση των δεινοσαύρων θα πρέπει επίσης να ενίσχυσε την εξάπλωση των μυγών στην αρχή του Καινοζωικού αιώνα.
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Αυτό είναι βλασφημία κατά του αγίου πνεύματος! 
Δεν είναι η μύγα τόσο πολύ «πανταχού παρούσα», όσο εκείνο το περιστέρι που το βλέπουμε σε όλες σχεδόν τις αγιογραφίες, σε κάθε θρησκευτική παράσταση, σε κάθε σελίδα του κάθε παπά, η του κάθε θεούσου και της κάθε θεούσας στο διαδίκτυο, σήμα του μαλάκα του Βαρθολομαίου και της αιρετικής Συνόδου του στην Κρήτη... 
Αυτό το ευλογημένο το περιστέρι που κοτσιλάει πάνω από τον Ευαγγελισμό της Μεγαλόχαρης της Τήνου, κλπ, κλπ!
Καμιά σύγκριση λοιπόν η σκατόμυγα, το σιχαμένο αυτό έντομο που έτρωγε ψόφιους δεινοσαύρους, με το αθώο το περιστέρι που είχε ο Νώε που το καημένο έτρωγε μόνο ένα κλαδάκι από ελιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: