Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Να είσαι και εσύ καλά, αγαπητέ Yiannis! Αλλά είστε σίγουρος ποιο είναι το ορθόδοξο δόγμα, ώστε να μπορείτε να κρίνετε αν πράγματι ανήκω σε αυτό; Και ποιο άλλο δόγμα λέει αυτά που λέω, και σας σόκαραν; Έχω 33.000 αναρτήσεις στο ιστολόγιο μου -το «χαίρετε» (ένα από τα 23 μπλοκ μου), και σε αυτό, δεν έχω αφήσει κανέναν από τους πιο πάνω -που αναφέρατε, που να μην τον έχω ξετινάξει (Ισλάμ, Παπικούς, Βουδισμό, Χιλιασμό κ.τ.λ.)! Και όλα αυτά, διότι δεν είμαι κανένα τυχαίος. ΔΙΟΤΙ: 1. Κατηχητόπουλο, από μαθητής Δημοτικού. 2. Ακροατής χιλιάδων κηρυγμάτων σαν έφηβος, από πολλούς μεγάλους συγχρόνους Πατέρες, όπως τον π. Αυγουστίνο και τον π. Επιφάνειο που ήταν και πνευματικοί μου πατέρες. 3. Επίσης, με σπούδασε η ίδια η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, και μου έδωσε (δια χειρός του τότε Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου Κατσώνη) δίπλωμα μετά επαίνων για το έργο του Κατηχητή, σε λαμπρή τελετή, στην μεγάλη αίθουσα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός! 4. Ήμουν σαν νέος μέλος μεγάλης ιεραποστολικής αδελφότητας («ο Σταυρός»), και είμαι και κληρικός, αφού έχω χειροθετηθεί Αναγνώστης –από τα νιάτα μου, σε λαμπρή τελετή στον μητροπολιτικό ναό της Φλώρινας!

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
Ο Panagiotis Michalopoulos κοινοποίησε ένα σύνδεσμο στη  Δημόσια ομάδα «Ανεμος Ανατροπής».
17 ώρες πριν
Η Σκυλο-Γαμημένη «Παϊσιακή Εκκλησία Ελλάδος», σε νέες περιπέτειες:
ΔΙΑΒΑΖΩ: «Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αξού Πέλλας με προσκύνημα της ζακέτας του Όσιου Παϊσίου.»

http://xairete.blogspot.gr/2017/07/blog-post_22.html
 

ΣΧΟΛΙΑ:
Vaggelis Avlonitis 
να βγει και η υπολοιπη καρταρομπα του παστιτσιου για προσκυνημα χα χα! 
Babis Papadakis 
το καστανο το φαγανε ?????
Fanis Theos 
ρε τι ξευτιλα ειναι αυτη ....
Babis Papadakis 

αμα θα βγαλουνε το σοβρακο να μη το πλινουνε να στανιαρουνε οι προσκινιμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!
Giarmis Nikos 

Η εκκλησία δέν έχει καμία σχέσει μέ αυτά πού δίδαξε ο Χριστός, όλα είναι ένα θέατρο.
Antonis Kaloudis 

Για να κρίνουμε κάτι πρέπει να το γνωρίσουμε καλά. Αλλιώς κάνουμε λάθη.
Panagiotis Michalopoulos 
Με θέμα την αγιοκατάταξη (Ιανουάριος, 2015, Τρίτη και 13) του ανόητου αυτού φαστιστόγερου, του κωλογερο-καλόγερου Παΐσιου…
Έχουμε, 66 αναρτήσεις στο ιστολόγιο «χαίρετε»
Κλικ, ΕΔΩ

Micel Denui 
Ρε τι ψέμματα λες
Panagiotis Michalopoulos 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΟΥ;
Panagiotis Michalopoulos 
Τι έκανες στον ανταρτοπόλεμο, καλόγερε Παΐσιε;
Κλίκ, ΕΔΩ

Yiannis Filippidis 
Κύριε Μιχαλόπουλε γράφετε ως κάποιο πρόσωπο που γνώρισε Τον Άγιο Παϊσιο από κοντά. Παρακαλώ ενημερώσετε μας για τα παράδοξα και άσχημα πράγματα που είδατε στην επαφή σας με Τον Άγιο (για εμάς τους ταπεινούς τω πνεύματι Έλληνες) Παϊσιο. Τι είναι αυτό που εξοργίζει εσάς και κάποιους άλλους εν Ελλάδι τελικά; Ευχαριστώ για το χρόνο σας
Panagiotis Michalopoulos 
Περί Παϊσίου ο λόγος...
ΕΓΡΑΦΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 -15 ΧΡΟΝΙΑ:
Πέθανε πριν λίγα χρόνια ένας κωλόγερος, μια σκατόφατσα, ένα φασιστόμουτρο, και από την επομένη κιόλας μέρα, ένας απίστευτος μηχανισμός χριστιανο-φασιστών και παρακρατικής εκκλησίας, ξεκίνησε έναν λυσσαλέο αγώνα για την αγιοποίηση του!
Και τούτο διότι στο αμπαλάζ αυτό, στο κωλόχαρτο γέροντας Παΐσιος, όλη η λέρα του παπαδικού και λαϊκού υπόκοσμου, τύλιξε για να μας την πασάρει… σαν παντεσπάνι, όλη την πατριδοκαπηλική και παραθρησκευτική κοπριά!
Αυτά!
Με ετικέτα «Παΐσιος»,
Έχουμε 1.019 αναρτήσεις, στο ιστολόγιο «χαίρετε».
κλικ, ΕΔΩ


Panagiotis Michalopoulos 
Η Εκκλησία μου, δεν αγιοποίησε τον γ. Παΐσιο για τα «λίγα και καλά» ασήμαντα που είπε και έκανε, σπουδαία βέβαια συγκρινόμενα με την άκρα ασχετοσύνη του και την μεγάλη αγραμματοσύνη του.
Τον αγιοποίησε και μάλιστα αντικανονικά -σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μετά από όλη αυτήν την προπαγάνδα για τα πολλά εξωφρενικά που (οπαδοί του και άλλοι) λένε ότι είπε ή έκανε.
Τον αγιοποίησε, κάτω από αυτήν την πίεση, και μετά από όλη αυτήν την μεγάλη επιχείρηση για την εμπορευματοποίηση του γέροντα, αυτά τα 20 χρόνια. Τόσο λοιπόν η πίεση αυτή, ότι έχουμε να κάνουμε με έναν σούπερ άγιο, αλλά και τα 30 αργύρια (που μάλλον θα ήταν ράβδοι χρυσού) έκαναν το πατριαρχείο να συμφωνήσει (αρνιόταν πεισματικά τα 3 τελευταία χρόνια), και να δεχτεί να υπογράψει την αγιοκατάταξη του.
Και εδώ είναι το σκάνδαλο! Λίγοι ξέρουν τον αληθινό Παΐσιο για αυτά που πραγματικά είπε και έκανε σαν καλό γεροντάκι, και οι πάντες ξέρουν τον ψεύτικο, τον πλαστό, τον ανόητο, τον ψευδοπροφήτη, τον αιρετικό, αυτόν που τόσα χρόνια τώρα μας πλασάρουν οι άθλιοι προβοκάτορες στον εκκλησιαστικό χώρο.
Θα έπρεπε λοιπόν η Εκκλησία, όπως κάνω εγώ εδώ και 10 -15 χρόνια, να έχει ξεχωρίσει το σιτάρι από το άχυρο. Θα έπρεπε -πριν από την ανακατάταξη, να είχε ενημερώσει το ποίμνιο για την πλάνη αυτή. Δεν μπόρεσε όμως ή δεν ήθελε, τόσο από δειλία για να μην έρθει σε σύγκρουση με τους φανατικούς γεροντο-λάτρες (που μπορούν και φόνο να κάνουν υπερασπιζόμενοι την ψεύτικη φήμη για έναν γέροντα τους), όσο και για το ότι συμμετείχε και αυτή, επίσημα, στην αποχαύνωση του κόσμου, συμμετείχε στη μάσα, στα κέρδη, που επέφερε όλη αυτή την Παϊσιο-προπαγάνδα.
Και τώρα, αφού σύμφωνα με την Εκκλησία «αληθινή τιμή αγίου είναι η μίμηση του αγίου», τι έχουμε; Έχουμε πλέον μια εκκλησία χουντο-σκατο-κωλογερο-καλογερική Εκκλησία, σαν τον κατασκευασμένο από τους χριστιανο-φασίστες «άγιο» με τον οποίον και ταυτίστηκε! Έχουμε πλέον μια Εκκλησία «του κώλου», όπως την αποκαλώ καθημερινά αυτά τα τελευταία χρόνια, και τη φορά αυτή Εκκλησία «του κώλου», με την υπογραφή του Βαρθολομαίου (από την Τρίτη και 13 του Ιανουαρίου του 2015).

Yiannis Filippidis 

Είναι φανερό ότι ανήκετε σε άλλο δόγμα Κε Μιχαλόπουλε. 
Εύχομαι να βρείτε το κουράγιο να πείτε τα ίδια και για άλλους εκτός της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας. 
Περιμένουμε εναγωνίως να δούμε σχόλια και έρευνες για Ισλάμ, Παπικούς, Βουδισμό, Χιλιασμό κ.τ.λ. 
Να είστε καλά.
Panagiotis Michalopoulos 

Να είσαι και εσύ καλά, αγαπητέ Yiannis!
Αλλά είστε σίγουρος ποιο είναι το ορθόδοξο δόγμα, ώστε να μπορείτε να κρίνετε αν πράγματι ανήκω σε αυτό; Και ποιο άλλο δόγμα λέει αυτά που λέω, και σας σόκαραν; Έχω 33.000 αναρτήσεις στο ιστολόγιο μου -το «χαίρετε» (ένα από τα 23 μπλοκ μου), και σε αυτό, δεν έχω αφήσει κανέναν από τους πιο πάνω που να μην τον έχω ξετινάξει (Ισλάμ, Παπικούς, Βουδισμό, Χιλιασμό κ.τ.λ.)!
Και όλα αυτά, διότι δεν είμαι κανένα τυχαίος. ΔΙΟΤΙ:
1. Κατηχητόπουλο, από μαθητής Δημοτικού.
2. Ακροατής χιλιάδων κηρυγμάτων σαν έφηβος, από πολλούς μεγάλους συγχρόνους Πατέρες, όπως τον π. Αυγουστίνο και τον π. Επιφάνειο που ήταν και πνευματικοί μου πατέρες.
3. Επίσης, με σπούδασε η ίδια η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, και μου έδωσε (δια χειρός του τότε Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου Κατσώνη) δίπλωμα μετά επαίνων για το έργο του Κατηχητή, σε λαμπρή τελετή, στην μεγάλη αίθουσα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός!
4. Ήμουν σαν νέος μέλος μεγάλης ιεραποστολικής αδελφότητας («ο Σταυρός»), και είμαι και κληρικός, αφού έχω χειροθετηθεί Αναγνώστης –από τα νιάτα μου, σε λαμπρή τελετή στον μητροπολιτικό ναό της Φλώρινας!
https://www.facebook.com/groups/anemosanatropis/permalink/763187000550936/
 

ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Yiannis Filippidis
(φωτο, προφίλ)
Δουλεύει στην εταιρεία turbodiesel - Φιλιππίδης Ηλίας ΟΕ
Τόπος διαμονής: Θεσσαλονίκη
Τόπος καταγωγής: Θεσσαλονίκη
https://www.facebook.com/yiannis.filippidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: