Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Η «Ορθόδοξη» τοπική εκκλησία, του μητροπολίτη Βέροιας και Νάουσας… Σας παρουσιάζει έναν «ορθόδοξο» άγιο… Τον πιο γνήσιο εκπρόσωπο της μαύρης μαγείας και του βουντού… Τον φίλο του κωλο-καλογέρου Παΐσιου… Τον «άγιο» Πορφύριο!

Panagiotis Michalopoulos 
ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ;
Body/Soul & Spirit 

ο θεος ειναι ενεργεια φως αγαπης δεν μπορει ναναι τιμωρος αντ αυτου το κανει ο ανθρωπος πολυ καλα κανωντας τον τιμωρο
Panagiotis Michalopoulos 

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ. ΣΩΣΤΑ;
Body/Soul & Spirit

λαθος εχω αλλες αποψεις για μενα ο ανθρωπος πληρωνει αυτα που κανει ελευθερη βουληση βλεπεις
Panagiotis Michalopoulos

Ναι, αλλά ο πιο πάνω «άγιος» μάγος, μας λέει ότι τελικά κυβερνά το κακό, και ότι ο θεός δεν προστατεύει κανέναν! Έρχεται λέει ο άλλος, αυτός με την κακή ψυχική διάθεση, τη σατανική και διαβολική, και τη μεταφέρει αυτόματα και σε εμάς που δεν φταίξαμε σε τίποτε! Και έτσι –με τρόπο μαγικό, γινόμαστε και εμείς διάβολοι, ανυπεράσπιστοι στο κακό, ευάλωτοι, σαν να μην υπάρχει θεός να το αποτρέψει, να μας προστατεύσει! 
Body/Soul & Spirit 
εχεις ακουσει για τοξικους ανθρωπους αν βρεθουν στον δρομο σου μακρια σε κανουν πιο μιζερο και κακο απο οτι εχεις φανταστει
Panagiotis Michalopoulos

Θα προλάβουμε όμως να φύγουμε μακριά;
Ο μάγος Πορφύριος λέει ότι η κακή ψυχική διάθεση του άλλου, μεταδίδεται σε εμάς… «μυστηριωδώς»!
Άρα, και χωρίς καμία σχετική επαφή και σχέση. Άρα, και από μακριά! Άρα, χωρίς να τον καταλάβουμε αυτόν που ενεργεί έτσι σε βάρος μας! Άρα, γίνεται κάτι σαν το κακό το μάτι, και εμείς είμαστε αδύνατοι να το αποτρέψουμε αυτό το κακό που μας γίνεται!
Επομένως –σύμφωνα με τον μάγο Πορφύριο, ο διάβολος που έχει μέσα του αυτός ο κακός τύπος, είναι πιο δυνατός από τον θεό που έχω μέσα μου εγώ ο καλός τύπος!

https://www.facebook.com/rhoditisa/photos/a.883663191708559.1073741828.883501801724698/885942821480596/?type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: