Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Αρχιμανδρίτης Κωνσταντίνος Ιωάννης Καρασακαλίδης: Έχει -όπως βλέπω, και άλλο προφίλ, στο facebook. (ΦΩΤΟ: Εδώ, σε μια πρόσφατη εκδρομή με το ευσεβέστατο ποίμνιο του. Στα πρόσωπα αυτά, να συμπεριλαμβάνονται άραγε, και τα σκυλιά -σκύλες για την ακρίβεια, οπαδοί του;)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=281303042243277&set=a.131680933872156.1073741828.100010907505102&type=3&theater
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Κωνσταντίνος Ιωάννης Καρασακαλίδης
Αρχιμανδρίτης στην Αλεξανδρούπολη
ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ στην Εκκλησια
Σπούδασε Θεολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης


ΣΧΕΤΙΚΟ:

1. Λέγεται Ιωάννης Καρασακαλίδης, είναι Αρχιμανδρίτης, και είναι φίλος μου –από παλιά, στο facebook. 2. Το πρωί που άνοιξα τον υπολογιστή μου, και πίνοντας το καφεδάκι μου, είδα εκεί που μπαίνω για τα μέηλ, ένα δημοσίευμα εφημερίδας για τον πατέρα αυτόν (για μια καταδίκη του) και έβαλα το σχετικό λινκ στη σελίδα μου, ελπίζοντας ότι θα το δει ο ιερωμένος και θα απαντήσει. 3. Πράγματι αργότερα έκανε μια ανάρτηση στη δική του σελίδα, στην οποία ζητούσε την προσευχή των οπαδών του, διότι λέει τον κατηγορούν άδικα. Έκρινα τότε καλό –προς ενημέρωση όλων μας, να βάλω και εκεί –στα σχόλια, το σχετικό λινκ, για να ξέρουμε όλοι ποιο ακριβώς είναι το θέμα. (Έσπευσα μάλιστα να δημοσιεύσω το απολογητικό μήνυμα του πατρός Ιωάννη, και στη δική μου σελίδα, κάτω από το σχετικό λινκ της εφημερίδας γι αυτόν.) 4. Μια κυρία όμως –οπαδός του, με αποπήρε αμέσως –στη σελίδα του Αρχιμανδρίτη, και με ρώτησε τι είναι αυτό. Και εγώ έδωσα και τον σχετικό τίτλο: «Στην φυλακή –πρώην αρχιμανδρίτης, για ερωτικά σκάνδαλα». 5. Μετά έκλεισα τον υπολογιστή, και δεδομένης της καλοκαιρίας, πήγα μια μεγάλη βόλτα. Γύρισα τώρα –μετά το μεσημέρι, και τι να δω! Στη σελίδα του παπά, γινόταν -με την ανοχή του, ο μεγάλος χαμός! Αλλεπάλληλα σχόλια οργισμένων οπαδών του, …εναντίον μου! Να με κατασπαράξουν τα σκυλιά, οι σκύλες!

ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΟ:

Dimitris Gkogkos
12 Νοεμβρίου στις 2:44 μ.μ.
 
Αν έκανε αυτά για τα οποία καταδικάστηκε από πολιτικό δικαστήριο ότι δηλαδή συκοφαντουσε ανθρώπους με φυλλάδια με ανώνυμο αποστολέα, τότε πρόκειται για πολύ επικίνδυνο άνθρωπο.. .......Στο δικαστήριο δεν πήγε πάντως να υπερασπιστεί τον εαυτό του και αυτό επίσης είναι αρνητικό.. ....Το χειρότερο είναι πως έχει δημιουργήσει φανατισμενους οπαδούς που ακόμα και την ανεξάρτητη δικαιοσύνη πιστεύουν ότι τον αδικησε!!! Αυτό είναι το χειρότερο όλων και είναι ένα πολύ καλό θέμα μελέτης αυτή η συμπεριφορά των οπαδών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: