Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Αυτός είναι ο χρήστης «Πατήρ Δημήτριος Αργύρης», φίλος μου στο facebook. Αν και γελαστός στο προφίλ του, σήμερα βγήκε στη σελίδα του και δηλώνει (με επαναλαμβανόμενες αναρτήσεις του), ότι αισθάνεται «έξω φρενών» με κάποιους, λέει, κάπου, κάποτε! Και έρχονται μετά σωρηδόν οι οπαδοί του με σχόλια τους, και τον παρηγορούν και τον θεοποιούν, ενώ παράλληλα βρίζουν και καταριούνται αυτούς (τους άγνωστους μας) που τον τρέλαναν χωρίς να ξέρουμε γιατί ακριβώς! Τι να του συμβαίνει άραγε; Μασημένα μας τα λέει!

Πατήρ Δημήτριος Αργύρης
δηλώνει... "έξω φρενων"!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=130142717346338&id=100010518305104&pnref=story

Πατήρ Δημήτριος Αργύρης
Φίλοι μου θα ήθελα να σας πω ότι το ήθος και το θράσος μερικών δεν έχει όρια . Εγώ έφτιαξα την σελίδα στο φμ για να επικοινωνώ με όμορφο τρόπο με σας αλλά βλέπω ότι μερικοί έχουν το θράσος να βρίζουν Ιερέα και μάλιστα χωρίς να τους έχω πειράξει γιαυτό ανέφερα το πρόβλημα στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αν θέλουν να βρουν θύματα να πάνε αλλού εγώ δεν θα τους κάνω την χάρη να πέσω στο επίπεδο τους ο θεός ας τους συγχωρέσει 

με πατρική αγάπη Χριστού ο πατήρ Δημήτριος.
ΣΧΟΛΙΑ:

Ioannis Tsalos 
Μπράβο Πάτερ,είμαστε μαζί σου.!!!
Πατήρ Δημήτριος Αργύρης

Αργύρης Νάσαι καλά Ιωάννη μου
Μιχαλης τσιακκιρος 

κουράγιο πάτερ μου...ειμαστε δίπλα σου...!!
Πατήρ Δημήτριος Αργύρης 

Νάσαι καλά Μιχάλη μου
Πατήρ Δημήτριος Αργύρης 

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας η αγάπη σας μου δίνει δύναμη και έτσι μπορώ να αντιμετωπίσω τους εχθρούς της ορθοδοξιας μας
Stefania Moraiti 

πανω τους!!!
Πατήρ Δημήτριος Αργύρης 

Όχι θα τους αφήσω
Tasos Termos 
Pater min dinis simasia!!
Uparxoune poloi Hlitioi!!! 
Πατήρ Δημήτριος Αργύρης 
Θα τους μάθω εγώ να να καταλαβουν 
Stefania Moraiti
χαχαχα οχι παιζουμε!!!
Nikos Koutouvidis 
Π. Δημήτριε καλημέρα. Όπως γνωρίζετε μέσα στην πανσπερμία των ανθρώπων υπάρχουν όλες οι ποιότητες. Η κακή ποιότητα κάποιων πρέπει, νομίζω, να ενισχύει την επιθυμία για διάλογο αντί να μας απογοητεύει. Αυτή είναι ,νομίζω ,μία από τις βασικές αρχές που δίδαξε ο Ιησούς.
Panagiotis Michalopoulos 

Δηλαδη Νίκο; Πού έκανε διάλογο ο π. Δημήτριος; Δεν βλέπω τίποτε σχετικό; Τι του είπαν δηλαδη και θύμωσε; Και τι θα κάνει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος; Περίεργα πράγματα!!!
Nikos Koutouvidis 

?
Σοφια Σωτηριαδη 

ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ?Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΚΡΙΣΗ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ!!Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΕΙ!!!!
Panagiotis Michalopoulos 

Φαίνεται από την παρέμβαση σου αγαπητή Σοφία, ότι ο πατήρ Δημήτριος δεν έχει μόνο αντιφρονούντες φίλους -όπως π.χ. αυτοί που τον εξόργισαν -όπως λέει, αλλά και φανατικούς οπαδούς -υποστηρικτές!
Μας απαγορεύεις λοιπόν να απορούμε! Γιατί; Ο πάτερ είναι δημόσιο πρόσωπο, και εκφράζει δημόσιο λόγο, και βγαίνει στο facebook, και εξαπολύει κεραυνούς μιλώντας για προσφυγή του στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, κλπ. Να μην απορούμε λοιπόν, και να μην αναρωτιόμαστε –δημόσια κι εμείς, ποιος να είναι αυτός ο "εγκληματίας", και ποιο το "έγκλημα" του;
Δηλαδη τι; Το μόνο που μας επιτρέπεις να κάνουμε αγαπητή Σοφία, είναι να τον χαϊδεύουμε κι εμείς, να τον συλλυπούμαστε, να τον παρηγορούμε και να λέμε αχ πόσο καλός είναι αυτός και βαχ πόσο κακοί είναι όλοι οι άλλοι; Και χωρίς να ξέρουμε τι του έφταιξε; Ε;

Σοφια Σωτηριαδη 
ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΕΦΤΑΙΞΕ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!
Panagiotis Michalopoulos 

Αυτός είναι ο χρήστης «Πατήρ Δημήτριος Αργύρης», φίλος μου στο facebook.
Αν και γελαστός στο προφίλ του, σήμερα βγήκε στη σελίδα του και δηλώνει (με επαναλαμβανόμενες αναρτήσεις του), ότι αισθάνεται «έξω φρενών» με κάποιους, λέει, κάπου, κάποτε!
Και έρχονται μετά σωρηδόν οι οπαδοί του με σχόλια τους, και τον παρηγορούν και τον θεοποιούν, ενώ παράλληλα βρίζουν και καταριούνται αυτούς (τους άγνωστους μας) που τον τρέλαναν χωρίς να ξέρουμε γιατί ακριβώς!
Τι να του συμβαίνει άραγε; Μασημένα μας τα λέει!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=130101537350456&id=100010518305104&pnref=story

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Panagiotta Hatzimakris 
Ο ιερέας επιτελεί έργο Αγγέλων. Ή μάλλον και υψηλότερο των Αγγέλων, διότι οι Άγγελοι δεν έχουν εξουσία να τελούν τη Θεία Λειτουργία, ενώ εκείνος μετέχει στην ιεροσύνη του Χριστού και θυσιάζει τον Αμνό του Θεού! Οι Άγγελοι δεν έχουν εξουσία να συγχωρούν αμαρτίες, ενώ εκείνος έχει εξουσία όχι μόνο να συγχωρεί, αλλά και να μη συγχωρεί («δεσμείν και λύειν»), και η απόφασή του δεσμεύει την κρίση του Θεού! Είναι οικονόμος των Μυστηρίων του Θεού! Προσφέρει στον Κύριο την προσευχή της Εκκλησίας- την ευχαριστία, τη δοξολογία και τα αιτήματά μας, και φέρνει στο λαό τη χάρη, την ειρήνη, τη συγχώρηση, την καταλλαγή, την ίαση, τη δωρεά, «πάσαν δόσιν αγαθήν και παν δώρημα τέλειον, άνωθεν καταβαίνον εκ του Πατρός των φώτων». Προσφέρει τον κόσμο στο Θεό και κατεβάζει το Θεό στον κόσμο! Ουρανώνει τη γη και θεώνει τον άνθρωπο!
Panagiotis Michalopoulos
Γι αυτό ο ιερέας πρέπει να είναι άνθρωπος ειρηνικός, άνθρωπος αγάπης και όχι τσαμπουκάς, -εριστικός. Και τον Κύριο προσπάθησαν να τον παγιδεύσουν σε διάλογο αλλά Εκείνος ήταν πιο καλός συζητητής, και τους αποστόμωσε! Μπορούν να κάνουν το ίδιο και οι ιερείς μας; Κατέχουν την πίστη ώστε να μπορούν να διαλεχτούν με τέχνη με όποιον έχει απορία με όποιον είναι λάθος; Δεν το νομίζω! Ο Κύριος, δεν πήγε σε καμιά δίωξη για να τιμωρήσει τους αντίθετους με τις απόψεις του. Μιλούσε τόσο πειστικά, που ακόμα και άνθρωποι οι οποίοι είχαν κρυφτεί στο πλήθος σταλμένοι από τους εχθρούς του Χριστού για να βρουν ευκαιρία να τον δολοφονήσουν, όταν τον άκουσαν έμειναν κατάπληκτοι. Τον πλησίασαν, πέταξαν στα πόδια του τα μαχαίρια τους, και αναφώνησαν με δέος και θαυμασμό: «Ποτέ δεν έχει μιλήσει άνθρωπος, όπως μιλάει ο άνθρωπος αυτός!». Μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους ιερείς μας; Έχουν νου Χριστού, σώζουν ανθρώπους, ή δημιουργούν οπαδούς -ακολούθους, από τους οποίους ζητούν τυφλή υποταγή για να τους έχουν όργανα τους, σαν στρατό, σαν τραμπούκους; «Ο πάτερ έχει σωστή κρίση», λέει η άλλη! «Ο πάτερ θα μας πει κάτι, και θα το εκτελέσουμε στα τυφλά. Ακόμα και να πάμε να σκοτώσουμε εκείνο το σκουλήκι που τον πείραξε τόσο ώστε να το καταγγείλει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος! Είμαστε χριστιανο-ταλιμπάν και φαινόμαστε! Χα!»
 
 https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=130101537350456&id=100010518305104&pnref=story

Δεν υπάρχουν σχόλια: