Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Καλημέρα σας!

Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Η κυρία με το ανοιχτό ντεκολτέ, και το ξεβράκωτο αγόρι της!


Λιτανεία πλήθους παπάδων στην Πάρο (συμμετείχε και ο πάτερ Στέλιος Κάτμαν), με την συμπαράσταση κατοίκων και τουριστών, με δέηση να ανοίξουν πλήρως οι τράπεζες («Άλφα», πρώην Πίστεως, και όχι μόνο).


Ταιριαστό ζευγάρι! Τώρα, και η Μαρία η Μαγδαληνή μαθαίνει να χαιρετάει με σήμα το… «κωλοδάχτυλο»! Μιμούμενη προφανώς τον νεαρό δίπλα της -για να πάει με τα νερά του, που λένε! Τον οποίον, σε όλες τις «ορθόδοξες» εικόνες, τον παρουσιάζουν να ευλογεί (με το «κωλοδάχτυλο») σαν μητροπολίτης! Το αίσχος αυτό, δεν έχει όρια!


Η ιερά σύνοδος της εκκλησίας της Ελλάδος (επίσημη σελίδα), παρουσιάζει την αυθεντική εικόνα της ανάστασης του Χριστού… Μια εμφάνιση του, ένα σόου -για λίγους μόνο θεατές (φωτο). Ο Κύριος λοιπόν, υπερίπταται… κρατώντας μια σημαία -φαεινή ιδέα του σκηνοθέτη! Σύμφωνα με το κωμικό σενάριο, στη βιασύνη του να βγει στο πασχαλιάτικο νούμερο του ο Χριστός, εμφανίζεται φορώντας μόνο το σώβρακο του! Ανέμελα δε τριγύρω του (έτσι για εφέ), ανεμίζει ένα μπόλικο τούλι, ένα διακοσμητικό κάλυμμα διπλού κρεβατιού που έγινε περισσότερο ροζ, πλυμένο στο πλυντήριο, μαζί με όλα τα άλλα ρούχα του Κυρίου!


Φαντεζί!.. (και από πίσω!)


Αυτό με το νεοφανές παπαδικό σήμα κατατεθέν, αυτό με το (κωλο)δάχτυλο… Όπου δεν το κάνουν τα πρόσωπα στις αγιογραφίες – τοιχογραφίες, τσουπ –πετάγεται και ένας παπάς και μας το θυμίζει! Αίσχος!


Ανοίξαμε! Έλατε να σας εξυπηρετήσουμε! Εδώ, θα βρείτε όλα τα αγιωτικά! Από τίμιο ξύλο, μέχρι και ακριβές αντίγραφο της πλαστικής παντόφλας του Παΐσιου! (Ποδαρικό, «τι πόδι!», μας έκανε η κοπελιά στη φωτο! Μας ρώτησε δε, αν έχουμε και το βιβλίο «σκύψε ευλογημένη» του προ-πρώην μητροπολίτη Πρέβεζας!)


Λεφτά, υπάρχουν! Ένας πολύτιμος σταυρός, μια καλή ιδέα για να τον κάνετε δώρο στον αρχιμανδρίτη της ενορίας σας! Θα τον φορεί, θα καλύπτει όλο το στήθος μέχρι την κοιλιά, και θα φαίνεται σε όλο το εκκλησίασμα… Και εσείς –ο δωρητής, θα γεμίζετε από υπερηφάνεια για τον λαμπρό ποιμένα σας!


Εικόνες, για γερά πορτοφόλια! Όλο σμάλτο, και πολύτιμα πετράδια! Ευκαιρία! Πληρώνετε μόνο της Παναγίας τα μάτια! Η ευλογία (μητροπολιτικό κωλοδάχτυλο, του μικρού Χριστού), δωρεάν!


Ένας ιππότης για τη Βασούλα! Στη Ρόδο, βέβαια! Με το μάξι φόρεμα, είναι ο παπάς. Με το μίνι, η παπαδιά! Πέρσι, τον Δεκέμβριο!


Έχετε, μια ακόμα (προεκλογική κι αυτή) Καλημέρα μου!


Μάλιστα! Εγώ και ο Άγιος αδελφός δίπλα μου, τελειώσαμε τη δική μας βάρδια στο ιερό αυτό προσκύνημα, εδώ πίσω μας. Τώρα τεκνα μου αγαπημένα, πάμε για λίγο απέναντι στην καφετέρια, για κολατσιό και ένα καφεδάκι!


Η φίλη μου η Μαριάνα, είπε: "Aγγελοι στον ουρανο!!! ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!"


Αποκάλυψη, τώρα: Να, πώς πέφτουν οι δαίμονες στη θάλασσα!


Ιερά θαυματουργά δέντρα, στον αέρα -χωρίς ρίζες, υπάρχουν και αλλού στον κόσμο (φωτο), και όχι μόνο εδώ στην Ελλάδα, όπως αυτά στη στέγη της εκκλησίας της άγιας Θεοδώρας στην περιοχή του μητροπολίτη Ιερεμία Φούντα!


«Ορθόδοξη» Εκκλησία, στην Αλβανία; «Ρε, δε γαμιέται!», σου λέει ο άλλος -με αηδία, με αποστροφή!


Χρόνια πολλά -προεκλογικά, με εικονογραφημένα μηνύματα, βεβαίως, όπως: 1. Η Παναγία, κρατάει τον κρίνο του γκαστρώματος, και… 2. Ο Χριστούλης, ευλογεί με το κωλοδάχτυλο –όπως οι Δεσποτάδες!


Καλημέρα σας!(η ανάρτηση αυτή, περιέχει 5 προσφυγικά και μεταναστευτικά μηνύματα)


Συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Alpha (Στο δελτίο Ειδήσεων του Alpha) video - 07.09.2015


Εικόνα της γέννησης της Παναγίας (σημερινή γιορτή), με το μωρό να το πλένουν στη λεκάνη, και τη μαμά στο κρεβάτι να της κάνουν αέρα, με εκείνη τη σκούπα των αραπάδων! Μάλλον, θα είχε δύσκολη γέννα… Ίσως όμως να είχαν και τότε ένα μίνι φθινοπωρινό καύσωνα, όπως έχουμε και εμείς τώρα… Ποιος ξέρει!


Σύσκεψη ανωτάτου επιπέδου (τρίτου ουρανού), στη νοηματική γλώσσα. Το περιστέρι (ταχυδρομικό βέβαια), περιμένει την τελική απόφαση, για να μεταφέρει το μήνυμα στους προφήτες: (Πατέρας: «Είναι η ώρα για τους την σφυρίξουμε Υιέ μου, να πάνε στο διάολο όλοι εκεί κάτω στη Γη;» Υιός: «Όχι τώρα Πατέρα, ας περιμένουμε λίγο ακόμα, μήπως και μετανοήσουν κάποιοι από αυτούς!»)


Άραγε, τι θα πάει να προσκυνήσει στην Κέρκυρα, ο «Ναός Προδρόμου Περθωρίου Αρκαδίας», στην εκδρομή που διοργανώνει; Ακόμα: Την Τετάρτη το βράδυ, στην ταβέρνα που διάλεξαν, τι νηστήσιμο θα φάνε… προαιρετικά; Τι ρεμπέτικη ή οριεντάλ μουσική θα ακούσουν… προαιρετικά και ζωντανά; Θα έχει και κάποιο γαργαλιστικό σόου πάνω στην πίστα; Αν ναι, τότε να πάμε να… προσκυνήσουμε και εμείς, άγιε μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας!


Panagiotis Michalopoulos. είπε: Δεν αντέγραψα κανένα θέμα! Απλά, έλαβα υπόψη μου τη δημοσίευση, και παρουσίασα (καυστικά) τις ίδιες φωτογραφίες -ξετσιπωσιάς στο μυστήριο, που οι ίδιοι δημοσίευσαν…


Ο... (μη χέσω) "άγιος" Γερμανίας!..


Καλημέρα, και καλή (προεκλογική) εβδομάδα!.. (…και με το «καλημέρα», σας έχω και τέσσερες επίκαιρες φωτο, σήμερα!)


Ξέραμε τον ασπασμό της εικόνας, ξέραμε την προσκύνηση της εικόνας, το λιβάνισμα της, το κερί της, το τάμα της, την περιφορά της…


Αγιο-grafity


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ: Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ΚΑΙ ΤΟ "ΟΧΙ"


Προσοχή – προσοχή! Αυτός ο Χριστός, είναι κατά της προσκύνησης ειδώλων! Έτσι λοιπόν –για λόγους ασφαλείας, έχει ναρκοθετήσει την εικόνα του! Αν δηλαδη πας να την προσκυνήσεις, τότε θα σου πέσει το καντήλι με καυτό λάδι στο κεφάλι… Και στη συνέχεια, θα πέσουν επάνω σου τα κεριά και οι λαμπάδες (είτε σκουντήσεις –έτσι στριμωγμένος το μανουάλι, είτε όχι) και θα σε πυρπολήσουν ολόκληρο! Χα!


Άσχετα του ότι οι εκλογές ετούτες είναι εντελώς παραμύθι για μικρά παιδιά...


Καλημέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: